Įkraunama...
Įkraunama...

Vazektomija

QUOTE(M.K. @ 2015 03 02, 23:08)
o dar geriau laisvai su tais protingais vyrais .....  smileysex.gif

drinks_cheers.gif as saviski irgi jau metai laiko kalbinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2015 03 02, 22:08)
o dar geriau laisvai su tais protingais vyrais .....  smileysex.gif

thumb_yello.gif oooooo taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ocean Sun @ 2015 03 07, 21:14)
thumb_yello.gif  oooooo taip  biggrin.gif

darėtės tyrimą ar tikrai neliko kokių nenaudėlių vaisingų?
Atsakyti
nesidarėm,paskambino paklausė kokia tikimybė po tiek laiko,atsakė,kad jau jokios g.gif

o jūs darėtės?
Atsakyti
QUOTE(Ocean Sun @ 2015 03 09, 14:13)
nesidarėm,paskambino paklausė kokia tikimybė po tiek laiko,atsakė,kad jau jokios  g.gif

o jūs darėtės?

neee. jis sutarty pasirašė, kad du mėn saugotis, tai beveik du ir išlaukėm cool.gif
Atsakyti
beveik biggrin.gif tas pats ir pas mus wink.gif bet viskas o.k manau jau nuo dabar pa polnai pragrame nail.gif
Atsakyti
As jums net pavydziu blush2.gif

Man idomu Kaune kur geriausiai atlieka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 10 kovo 2015 - 15:48
QUOTE(Ocean Sun @ 2015 03 10, 07:32)
beveik biggrin.gif tas pats ir pas mus  wink.gif bet viskas o.k manau jau nuo dabar pa polnai pragrame  nail.gif

Oj merginos nejuokaukit. Man padarė. Tai po 4 mėnesių dar gyvybingu buvo. Pasirodo esu retas atvejis - vietoj 2 latakų turėjau keturis. Dainys sakė, kad per 15 metų tokių dar nebuvo. Darė pakartotinai nemokamai. Bet ką žinai... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(K.P. @ 2015 03 10, 16:37)
Oj merginos nejuokaukit. Man padarė. Tai po 4 mėnesių dar gyvybingu buvo. Pasirodo esu retas atvejis - vietoj 2 latakų turėjau keturis. Dainys sakė, kad per 15 metų tokių dar nebuvo. Darė pakartotinai nemokamai. Bet ką žinai... wink.gif

unsure.gif aaaaaaaaa wacko.gif wacko.gif wacko.gif nu gal tokių daugiau nėra.....būtų ne kas unsure.gif
Atsakyti
nu pas mano vyrioką standartas 2 dirol.gif bet vienas kažkur slėpėsi tai kol rado sakė nemažai pakapstė jį.....manau viskas gerai
Atsakyti
Negi sunku pasitikrinti? Va man tai teko 4 kartus lankytis patikrinimams, tai kainavo visgi.
Atsakyti
o tai pastojo žmona ir taip sužinojai apie keturis kanalus???ar tikrinaisi tiesiog
Atsakyti