Įkraunama...
Įkraunama...

Vazektomija

QUOTE(FokerWolf @ 2013 05 09, 09:53)
Čia tai dar baika. Galima ir pasidėliot. Bet va mane labiau žavi tas momentas kai myliesi su prezervatyvu, o istraukęs pamatai kad ne visai sad.gif plyšta jie gana dažnai.

Patirtis kalba, ar ne? biggrin.gif

QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 05 09, 10:09)
na tai siūlė gi kažkas, kad papildomai moteris kontaceptikus gertų  biggrin.gif

Marazmas gerti KT ir dar papildomai gumą dėtis, kad ir kokia ji plona bebūtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Minthe @ 2013 05 12, 08:43)
Patirtis kalba, ar ne?  biggrin.gif
Marazmas gerti KT ir dar papildomai gumą dėtis, kad ir kokia ji plona bebūtų  doh.gif

Nu yra buvę sad.gif
Joks ne marazmas. Prezervatyvai dar dedami ir dėl LPL ne tik dėl klykiančiųjų.
Atsakyti
man tai buvo, kad nusimove kaskaip rupuze, o as net nepastebejau, vidun sugrudau, ginekologas istrauke, lyg ir nieko cia tokio bet vis "lycnos" problemos...
Atsakyti
QUOTE(Ozito @ 2013 05 13, 09:33)
man tai buvo, kad nusimove kaskaip rupuze, o as net nepastebejau, vidun sugrudau, ginekologas istrauke, lyg ir nieko cia tokio bet vis "lycnos" problemos...

O viešpatėliau laugh.gif
Atsakyti
Jei vyras nori - kodėlgi ne, bet jei nenorėtų tikrai neversčiau, jo kūnas - jo apsisprendimas. Bet kiek žinau, kadangi vaikų mums gana tai bręsta noras pasidaryti vazektomiją smile.gif
Atsakyti
... as manau, kad moteru geriami kontraceptikai yra kur kas didesne blogybe, negu vyro lataku nukirpimas - perrisimas(kaip kazkas pastebejo tai gali buti atstatoma, procentai nemazi) ... o kas liecia prezervatyvus - musu pagrandukui 3 savaites biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audrius_B: 03 liepos 2013 - 16:24
QUOTE(anė @ 2007 01 19, 14:16)
Ar tinkama tai apsisaugojimo nuo nepageidaujamos tėvystės priemonė ? Ar susidūrėte su pasinaudojusiais šia galimybe ? Ir, galiausiai, ar turite info apie tokias operacijas Lietuvoje...

Aš manau, kad reikia ties tokiais dalykais labai neskubėti ir kaip sakoma dešimt kartų apgalvoti.

Vazektomija, arba vyrų sterilizacija, – tai kontracepcijos būdas. Vyro sėkliniai latakai, kuriais iš sėklidžių į varpą keliauja spermatozoidai, yra perrišami, perpjaunami ar blokuojami kitu būdu. Tai efektyvus kontracepcijos metodas.

Vazektomija nepakeičia vyro lytinės potencijos. Organizmas toliau gamina vyriškus hormonus, išlieka erekcija ir ejakuliacija (be spermatozoidų).

Operacija atliekama vyresniems nei 25 metų amžiaus vyrams, kurie neketina turėti vaikų.

Man labai patiko šitas sakinys, kad vyresniems nei 25, kurie nežada turėti vaikų? Kaip 25metis gali žinoti, ar jis nori turėt vaikų ar ne? Visas gyvenimas prieš akis, dar keistis gali daug, antra pusė, nuomone, gyvenimas.

Geras dalykas manau tik tokiu atveju jei turi vaikų ir tikrai žinai kad daugiau nebenorėsi jų, kai amžius bent minimum 35 metai. Ir tai manau prieš tokią operacija turi būti praeinamas ne vienas psichologas.
Atsakyti
o jei jis iki 25 metų pasigamino 4 vaikus? ir žino, kad basta, gana biggrin.gif
Atsakyti
O jai 33 issiskiiria ir sukuria nauja seima ?
Atsakyti
QUOTE(Ozito @ 2013 08 14, 21:12)
O jai 33 issiskiiria ir sukuria nauja seima ?

Tada nueina ir atsistato smile.gif O šiaip jei galvosi "o jei, o jei taip ir anaip", tai gyvenimas nenuspėjamas, bet gyveni, darai, žiūri, sprendi kas geriau dabar...o kažkada ateis neateis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pipirinė @ 2013 08 15, 12:20)
Tada nueina ir atsistato smile.gif O šiaip jei galvosi "o jei, o jei taip ir anaip", tai gyvenimas nenuspėjamas, bet gyveni, darai, žiūri, sprendi kas geriau dabar...o kažkada ateis neateis ax.gif

Tai kad atstatyti labai sunku, nes vazektomija taip pat laikoma kaip negrįžtamas kontracepcijos būdas...
Teko kalbėtis su urologu ta tema.
Žinoma bandyti atstatyti galima, bet garantijų nėra.
Pvz. jei latakai yra perpjaunami, tai jau vargu vargu... Kaip taip bus daroma vyras negali pageidauti, nes tai nusprendžia procedūros metu - perrišti, perpjauti ar kt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 15 rugpjūčio 2013 - 11:40
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 08 15, 12:29)
Tai kad atstatyti labai sunku, nes vazektomija taip pat laikoma kaip negrįžtamas kontracepcijos būdas...
Teko kalbėtis su urologu ta tema.
Žinoma bandyti atstatyti galima, bet garantijų nėra.

Vieno urologo nuomonė dar nieko nereiškia, girdėjau, kad tikrai yra atstatoma, gal ne visiems, bet ir nevaisingumas ne visiems atsiranda. Galų gale geriant kontraceptines moteriai, moteris gali negrįžtamai susigadinti ne t ik vaisingumą, bet ir sveikatą. Bet bet kokiu atveju spręsti dviems žmonėms, kurie nutaria vienaip ar kitaip, bet jei mąstyti, o jei turėsiu kitą šeimą, kas tada, tada man klausimas iškyla ar dabartinė šeima dar vis yra?
Papildyta:
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 08 15, 12:29)
Pvz. jei latakai yra perpjaunami, tai jau vargu vargu... Nes sako užsisakyti, kaip taip bus daroma vyras negali, nes tai nusprendžia procedūros metu - perrišti, perpjauti ar blokuojami kitu būdu.

aš kalbu apie ne perpjovimą, o perrišimą, ir daryčiausi vyro vietoj perrišimą su galimu atstatymu, kam daryti be galimybės jokios grįžti atgal?
Atsakyti