Įkraunama...
Įkraunama...

Vazektomija

QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 04 30, 11:40)
blink.gif tablietkos moteriai. Sexas su guma. Nepatikėsiu, kad yra vyrų, kuriems nuoširdžiai patinka prezervatyvai, o ne oda į odą rolleyes.gif

gerbiu yess.gif...visa kita ir taip apsurdą parašė irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ocean Sun: 30 balandžio 2013 - 16:24
Wow, tikriausiai seniai kontraceptinėmis priemonėmis tamstos domėjotės. Tai tikriausiai senokai teko prezervatyvus pirkti. Patikslinsiu - dabar yra prezervatyvų, kurie yra ir saugūs, ir ploni, ir dar su visokiais dryželiais, kurie tuo pačiu stimuliuoja tiek moterį, tiek vyrą. Tad teiginiai, jog per gumą nieko nesijaučia ar kad tai trukdo patirti pilnavertį orgazmą, pasitenkinimą, čia jau yra absoliutus briedas.

Jei partneriai yra pakankamai seksualiai susijaudinę (o tai lemia daugiau psichologinis faktorius, ne fiziologinis), tai ta 20sekundžių pertrauka, kol prezervatyvas bus uždėtas visiškai nepamaišys, o tik priešingai dar labiau įaudrins porą, kurią varo iš proto giesmas vienas kitam.

Jei vyriškiui draugelis neatsikelia, tai čia jau potencijos klausimą reikia iškelti. Prezervatyvai malonumo nesumažina, nebent jūs su balionais arba putoplastais mylitės.
Atsakyti
tamsta nekiškit mums savo prezikų,kas jų nesidėjo niekad tas ir toliau nesidės (mano vyras jų nekenčia,tuo labiau aš) ,žinom viską kas ir kaip ne pirma jaunystė....jai jums jie tinka vualia,čia tema apie vazektomiją wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ocean Sun: 01 gegužės 2013 - 15:20
QUOTE(good4u @ 2013 05 01, 12:58)
Wow, tikriausiai seniai kontraceptinėmis priemonėmis tamstos domėjotės. Tai tikriausiai senokai teko prezervatyvus pirkti. Patikslinsiu - dabar yra prezervatyvų, kurie yra ir saugūs, ir ploni, ir dar su visokiais dryželiais, kurie tuo pačiu stimuliuoja tiek moterį, tiek vyrą. Tad teiginiai, jog per gumą nieko nesijaučia ar kad tai trukdo patirti pilnavertį orgazmą, pasitenkinimą, čia jau yra absoliutus briedas.

Jei partneriai yra pakankamai seksualiai susijaudinę (o tai lemia daugiau psichologinis faktorius, ne fiziologinis), tai ta 20sekundžių pertrauka, kol prezervatyvas bus uždėtas visiškai nepamaišys, o tik priešingai dar labiau įaudrins porą, kurią varo iš proto giesmas vienas kitam.

Jei vyriškiui draugelis neatsikelia, tai čia jau potencijos klausimą reikia iškelti. Prezervatyvai malonumo nesumažina, nebent jūs su balionais arba putoplastais mylitės.

Na gali but, paskutini karta gumyte pries kokius 20 metu buvau uzsidejes, nesuzavejo, taip kad bent jau man geriau be, juo labiau kad senai ir nebereikia jo biggrin.gif
Atsakyti
ak tie nuostabūs naujoviški prezervartyvai biggrin.gif myliesi, užsideda, judesys, nai nai, užsimanai pač**ti, šnai nuimi, tralia lia, vėl užsimanai pasibarškint-naują dediesi, nu pasaka, tokia aistra kad ką tu ką tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 05 02, 09:22)
ak tie nuostabūs naujoviški prezervartyvai  biggrin.gif myliesi, užsideda, judesys, nai nai, užsimanai pač**ti, šnai nuimi, tralia lia, vėl užsimanai pasibarškint-naują dediesi, nu pasaka, tokia aistra kad ką tu ką tu  biggrin.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 05 02, 08:22)
ak tie nuostabūs naujoviški prezervartyvai  biggrin.gif myliesi, užsideda, judesys, nai nai, užsimanai pač**ti, šnai nuimi, tralia lia, vėl užsimanai pasibarškint-naują dediesi, nu pasaka, tokia aistra kad ką tu ką tu  biggrin.gif

Čia tai dar baika. Galima ir pasidėliot. Bet va mane labiau žavi tas momentas kai myliesi su prezervatyvu, o istraukęs pamatai kad ne visai sad.gif plyšta jie gana dažnai.
Atsakyti
QUOTE(FokerWolf @ 2013 05 09, 09:53)
Čia tai dar baika. Galima ir pasidėliot. Bet va mane labiau žavi tas momentas kai myliesi su prezervatyvu, o istraukęs pamatai kad ne visai sad.gif plyšta jie gana dažnai.

na tai siūlė gi kažkas, kad papildomai moteris kontaceptikus gertų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 05 09, 09:09)
na tai siūlė gi kažkas, kad papildomai moteris kontaceptikus gertų  biggrin.gif

Kontraceptikai yra variantas, jei nuo jų nebūtų daugiau bėdos negu naudos. Ne gal jau geriau smulki operacija man nei pastovus jos nuodijimas sad.gif.
Atsakyti
QUOTE(FokerWolf @ 2013 05 09, 14:26)
Kontraceptikai yra variantas, jei nuo jų nebūtų daugiau bėdos negu naudos. Ne gal jau geriau smulki operacija man nei pastovus jos nuodijimas sad.gif.

tai vat ne visi tai suvokia, vyrams gi atrodo, kad juos mažų mažiausiai kastruot norima biggrin.gif
Atsakyti
O aš pasakysiu paprastai - neesmė kuris variantas: kontraceptikai ar vazektomija. Abu yra sveiko žmogaus žalojimas (jei ne dėl kažkokio gydymo) ir tiek. Ir kol vienas kitą verčia tokiom priemonėm tapt lengvai prieinamu sekso objektu (ar pats/pati to "nori"), daiktu, tol tai brandžiais santykiais nė nekvepia. Dabar yra pakankamai būdų šeimai planuoti nežalojant vienam kito, tik netingėt pasigilint. Tas pats NŠP. Tik noro išsamiau pasidomėt reikia, "atsikirtus" nuo savo pseudožonių apie tai. Sorry už tiesmukumą ir "davatkiškumą", bet kad į protingas sąvokas ką įpakuosi niekas nepasikeis. O kam svarbu rimti santykiai, nepatingės ir kitu pasirūpint, galų gale skirt laiko savo organizmą pažint, o ne duot sutikimą kitą luošint vienokiu ar kitokiu būdu. Visiškai sveikam žmogui vaisingumas "included". ;]
Atsakyti
smile.gif+2013 05 09, 15:08-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2013 05 09, 15:08)
O aš pasakysiu paprastai - neesmė kuris variantas: kontraceptikai ar vazektomija. Abu yra sveiko žmogaus žalojimas (jei ne dėl kažkokio gydymo) ir tiek. Ir kol vienas kitą verčia tokiom priemonėm tapt lengvai prieinamu sekso objektu (ar pats/pati to "nori"), daiktu, tol tai brandžiais santykiais nė nekvepia. Dabar yra pakankamai būdų šeimai planuoti nežalojant vienam kito, tik netingėt pasigilint. Tas pats NŠP. Tik noro išsamiau pasidomėt reikia, "atsikirtus" nuo savo pseudožonių apie tai. Sorry už tiesmukumą ir "davatkiškumą", bet kad į protingas sąvokas ką įpakuosi niekas nepasikeis. O kam svarbu rimti santykiai, nepatingės ir kitu pasirūpint, galų gale skirt laiko savo organizmą pažint, o ne duot sutikimą kitą luošint vienokiu ar kitokiu būdu. Visiškai sveikam žmogui vaisingumas "included".  ;]

Galbūt. Tik va neiskaičiavai, kad pavyzdžiui vaiku aš jau turiu ir daugiau nenoriu ir TIKRAI nenorėsiu. Ir man visai nepatiktų jei dėl kažkokios "klaidelės" ar dar kokio velnio, gaučiau pagranduką.
Beje vazektomija atstatoma. Ir net gana daug šansų kad atstatymas pavyks.
Atsakyti