Įkraunama...
Įkraunama...

Vazektomija

QUOTE(misius @ 2007 01 24, 17:24)
As nesakiau kad vaikai rupesciai,ir niekada taip nesakysiu schmoll.gif  mintyse gulejo kasdienines menesiu problemos,nuotaiku kaitos,augantis svoris nuo kontr.tableciu ir visa kita kas jus kamuoja

Šiaip būdas tai super. Tik galimybės atstatyti menkos. Aš girdėjau, kad kažkoks Indijos mokslininkas išrado injekcija, kurią padarius nevaisingumas garantuojamas 10 metų. Daryti tyrimai, tai rašė kad šalutinio poveikio beveik nėra (tai yra kažko ryškaus nepastebėjo). Viską atšaukti galima suleidus neutralizatorių. Tačiau vargu ar šie vaistai išvys dienos šviesą, nes injekcijos kaina apie 10 žalių. Didžiosios kompanijos gaminančios prezervatyvus ir kontraceptines tabletes labai boikotavo šį būdą nes bijo pelnų kritimo.
Atsakyti
QUOTE(anė @ 2007 01 19, 14:16)
Ar tinkama tai apsisaugojimo nuo nepageidaujamos tėvystės priemonė ? Ar susidūrėte su pasinaudojusiais šia galimybe ? Ir, galiausiai, ar turite info apie tokias operacijas Lietuvoje...

apie vazektomija
netingekit pagooglinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau reikia but labai apsisprendus.
O ar kas nors pagalvoja apie psichologines problemas po to. Kai gyveni ir zinai, kad tu vaiku nebegalesi turet. Va kaip tycia ju tada ir uzsinori g.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 01 27, 14:51)
Manau reikia but labai apsisprendus.
O ar kas nors pagalvoja apie psichologines problemas po to. Kai gyveni ir zinai, kad tu vaiku nebegalesi turet. Va kaip tycia ju tada ir uzsinori  g.gif

Ispanijoje jau senai atliekama si operacija.Ir dauguma vyru tam yra pasirize.Nezinau,bet kad kazkas skustusi ar aikciotu nera.Tam yra spermos bankas,pries sterilizacija priduoda savo "gyviukus"ir viskas.Jeigu vyras apsisprende ,kad nenori daugiau vaiku,ar neleidzia ekonomine padetis,tai kam kankinti zmona nereikalingais nestumais.O ir paciam bijoti,kad netycia dar ir kokia meiluze nesuviniotu.Eina per gyvenima kaip tranas ir nieko nebijo.O ir zmonos ramios ,kad vaikiuku pasoneje nepabires.
As is pradziu irgi buvau siek tiek sokiruota tokiais sprendimais,antzmogiskai kazkaip atrode,bet dabar ziuriu i tai paprasciau.
Atsakyti
Man tai keista kad vyrai tai daro savo noru g.gif
gal aš aišku atsilikusi nieko nesuprantu, bet man tai neatrodo normalu, niekas nežino ko norės kitais metais o ką kalbėt apie visą gyvenimą.
Dirbtinas apvaisinimas juk ne tas pats kaip natūralus procesas(aišku jei kitokios galimybės nėr tai geriau nei nieko)
Atsakyti
As cia gal biski ir i sona pavarysiu...., bet asocialiu seimu diedus reikia patvarkyt taip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barra: 12 balandžio 2007 - 15:36
QUOTE(barra @ 2007 04 12, 16:35)
As cia gal biski ir i sona pavarysiu...., bet asocialiu seimu diedus reikia patvarkyt taip...

O tai kodėl ne bobas,o diedus?...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 04 12, 17:42)
O tai kodėl ne bobas,o diedus?...

teises lygios, reiktu ir tuos ir tuos drinks_cheers.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Taip, reiketu ir tuos ir tas! Bet cia tema buvo apie vazektomija!
Atsakyti
QUOTE(Grifas @ 2007 01 19, 17:15)
Negryžtama sterelizacija. Ne čia ne man.  Daugiau vaikų nenoriu. Bet kuo velnias nejuokauja. Gal po 10 m vėl užsimanysiu - pagranduko.

mes tappat sakem po dvieju vaiku bet gime neplanuotas berniukas ir mum smagu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2007 04 12, 20:53)
teises lygios, reiktu ir tuos ir tuos drinks_cheers.gif

Na, ir aš dar pavarysiu poster_offtopic.gif ; TAME IR REIKALAS, KAD VISŲ TEISĖS LYGIOS - BET ČIA JAU NE APIE ASOCIALIUS BOBAS AR DIEDUS, O APIE ASOCIALIUS IR NE g.gif . Kad ir kaip būtų liūdna, toks pasiūlymas niekada nebus įgyvendintas verysad.gif , nes psichikos ligoniams neuždrausta daugintis, tai ką jau bekalbėti apie geriančius ir visokius kitokius.
O dabar į temą - pasirinkimo laisvė ta vazektomija - nieko blogo, net gal ir daugaiu gero g.gif , tik va, aš, PVZ., vyru būdama pasigalvočiau apie skirybas, jaunesnę žmoną 20m. ir norą su ja vaikų sulaukti rolleyes.gif . O jei spermos bankai būtų - negalvočiau net ir apie tai irnesakyk.gif . Man nepriimtinesnė apsaugos forma - spiralė ar KT, bet daug kas naudoja ir neturiu aš nieko prieš mirksiukas.gif . Kiekvienas priima sau geriausią ir priimtiniausią sprendimą mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitap: 19 gegužės 2007 - 10:43
QUOTE(misius @ 2007 01 24, 16:24)
As nesakiau kad vaikai rupesciai,ir niekada taip nesakysiu schmoll.gif  mintyse gulejo kasdienines menesiu problemos,nuotaiku kaitos,augantis svoris nuo kontr.tableciu ir visa kita kas jus kamuoja

mėnesinių problemos tikrai ne kasdieninės lotuliukas.gif ;
kodėl apsisaugojimas nuo nėštumo tiktai moterų problema (fiziologinis rūpestis lotuliukas.gif , taip išeitų) ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex-panele-nerealybe: 19 gegužės 2007 - 12:00