Pažadinot daug prisiminimų, deja dažniausiai ne pačių geriausių taip pat...
šiaip dėl nevežimo, tai jei yra galimybė, tai tikrai pati rinksiuosi važiavima savo automobiliu, nors paskui ir sunkiau išaiškint priimamajame, kad tau ekstra atvejis ir priimtų... (su greitąja tai kaip jau ir "privilegiją" turi). bet esam važiavę , ir saugumo toj mašinoj mažai, prisirišti pačiam diržas sunkiai ką ten besaugo, vaikas ant kelių dar, o jei gulintis - nebeprisimenu, ar apskritai pririštas, jei koks staigesnis stabdymas ar avarija... tai tikrai ne kas. daugiau nei vieno paciento ir lydinčio asmens nepritaikyta mašina visia vežti. tai kaip ir suprantu darbuotojus, kai mama prašosi su trimis vaikais...
kita vertus, patyriau ir aš tą "mandagų" toną, man teko klausytis pamokymų, kaip supranta,kad pirmu vaiku sunku ir bet kokia sloga atrodo baisi... ir į ligoninę vežt nenorėjo (patikėkit, aš pati į ją nenoriu
), nes vaiko dusulio priepuolis jau praėjęs (tuo metu dusuliu net nevadinau, ką man žinot kas su vaiku daros kai jsi taip blaškos vemia ...), temperatūros nėra, o mes jau nevilty, nes šventinis ilgasis savaitgalis, mes jau trečią kartą gretoji - priimamasis, visi teigia kas sloga ir moko, kad nosį jūros vandeniu valyt... pasakius, kad vaikas ne pirmas, o antras, šiaip taip įtikinam važiuoti, nuojauta neapgauna, nenoriai mus guldant, ir išgirdus kaip vaikas kosti - gavom pamokymų, kodėl taip ilgai delsėm
rezultate aišku plaučių uždegimas, po tyrimų rezultatų gydytoja stebėjosi, kad vaikas taip gerai jautės, kiti jau reanimacijoj būna... suprantu, kad pas gydytojus daug beldžias ir dėl "paprastų slogų", na bet ir jos ligos, tai ne priežastis ignoruoti simptomus, ir galvoti, kad visiems "tik sloga".... gal, jei nebūtume taip ilgai beldęsi pagalbos, ir būtų likus "tik sloga", aš kažkaip manau prevencija svarbiau, už aikčiojimą, kaip sunkiai vaiki serga, deja...
dėl rengeno pasakojot - tai tikrai neetiškai elgėsi.. mes turėjom geros patirties, tuo metu buvau nėščia, tai ir padėjo vaiką užkelt, ir prie jo pabuvo darbuotoja, stengės švelniai nuramint, nes man reikėjo išeiti...