QUOTE(jurgita_111 @ 2007 01 26, 17:44)
Siaip klausimas buvo iskeltas ar normalu,kad greituke atvaziuoja nuo iskvietimo praejus 3.5val,bet kaip suprantu daugumai tai kaip ir normalu

????? Manau nieks savo malonumui neskambina ir nesikviecia greitosios!!! Zmones visada laukia kritiskiausio momento ir tik tada kreipiasi i medikus!!!
tai kad tu cia ne klausima uzduodi, man atrodo, o piktiniesi baisiausiai!
Ir ne viena is cia pasisakiusiu mamyciu nepasake, kad tai yra normalu. Tiesiog mamytes bande pasakyti, kad tai nera normalu, kad atvaziuoja per 3 val., bet yra taip, kaip yra, niekam tai nepatinka ir visos noretumem, kad greitoji pagalba butu suteikta.
Tiesiog mamytes pradejo diskutuoti, ar isties buvo BUTINA ta pagalba kviesti konkreciu tavo atveju.
Mano atveju buvo taip - as paskambinau i greitaja pagalba, nusakiau simptomus ir paprasiau, jei yra gydytoja, gal ji gali telefonu man pagelbet, nes nezinau, ar cia reikia man GREITOSIOS pagalbos. Mane sujunge, pasikonsultavau, man pasake, ka daryti ir jei nepades, mazdaug po 3 val. kviestis greitaja. Greitosios neprireike

O del tavo teiginio, kad zmones laukia kritiskiausio momento ir be reikalo neskambineja - kaip cia pasakius..

Skambina ir be reikalo, ir nesant kritiskumo, skambina net tada, kai BENZINO GAILA savo vaikui nuvest iki ligonines

, nes tipo mokescius moki..
Galu gale - greitosios medikai turi objektyviai vertinti situacija, tik mums tas ju objektyvumas ne visada patinka, nes vaikas juk musu

Kartais jie klysta, deja.