Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras - tolimųjų reisų vairuotojas

QUOTE(Ne_gera @ 2006 07 31, 17:27)
VISI TIE TOLIMŲJŲ REISŲ VAIRUOTOJAI NEIŠTIKIMI  ax.gif Nepasitikečiau nei vienu.

oh tu zalty,manasis zada rudeniop keisti darba ir i tolimus reisus doh.gif gerai,ka cia sugalvojus dabar unsure.gif priverstine sterilizacija laugh.gif unsure.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2006 07 31, 18:55)
oh tu zalty,manasis zada rudeniop keisti darba ir i tolimus reisus doh.gif gerai,ka cia sugalvojus dabar unsure.gif priverstine sterilizacija laugh.gif  unsure.gif ...

Niu neskubek tokiu drastisku priemoniu imtis dar biggrin.gif
Maniskiui teko irgi toki darba dirbti, tai jo sake tokie "lengvai prieinami malonumai" visiskai neviliojo. bigsmile.gif Tai gal ir taviskis is tokiu.
Nors pripasakojes man visokiu istoriju apie tuos vairuotojus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 07 31, 18:58)
Niu neskubek tokiu drastisku priemoniu imtis dar  biggrin.gif
Maniskiui teko irgi toki darba dirbti, tai jo sake tokie "lengvai prieinami malonumai" visiskai neviliojo.  bigsmile.gif  Tai gal ir taviskis is tokiu.
Nors pripasakojes man visokiu istoriju apie tuos vairuotojus  doh.gif

zinau as tu istoriju,mano uosvis buves tolimuju reisu vairuotojas doh.gif biggrin.gif aisku ne savo nuotykius pasakojo

nu as ne is tu kurios kraunasi lagaminus nenusipirkus bilieto nail.gif kol kas pasitikiu vyru..savim dar labiau biggrin.gif gyvensim..ziuresim..visko buna,visko bus...pries veja nepapusi vistiek schmoll.gif
labai nepergyvenu....cia vyrui reiketu susimastyt lipant ant mergaites kitos biggrin.gif bet kazin ar tuo momentu jie masto doh.gif
Atsakyti
nepavydžiu tokį vyrą turėt cool.gif
Atsakyti
Esu ir as girdejusi paie tuos tolimuju reisu vairuotojus huh.gif . Saviskio nei uz ka neleisciau tokio darbo dirbti ax.gif
Atsakyti
Mano vyras dirba toki darba, bet as juo pasitikiu. 4u.gif Na nesinori tiketi kad visi vyrai yra pasileide, schmoll.gif o girdejus nemazai 4u.gif
Sia vasara beveik menesi teko keliauti kartu su vyru, tai prisiklaussiau ir prisiziurejau visokiausiu vaizdu.
Maciau ir nekokiu unsure.gif vyruku, maciau ir labai rimtu vyru thumbup.gif Dauguma labai rupinasi seimom, pasiilge zmonu 4u.gif Bet, visko buna ir 100proc uz nieka negali garantuoti cool.gif
Atsakyti
Niekada nenoreciau turet vyro tolimuju reisu vairuotojo. Mano tetis daugybe metu dirba ta darba. Tai atsimenu paauglysteje tiesiog smalsumo deka atrasdavau tokiu slikstybiu jo daiktuose, kad ilga laika galvodavau ar tikrai jis taip daro. Vienakart atsitiktinai radau nuotraku su prostitutes tarpkoju ir t.t. O studentavimo laikais penkis metus tranzavau is Vilniaus i gimtaji miesta, tai daznai pavezdavo "furu" vairuotojai. Oij graziu ten dalykeliu pripasakodavo.. Gal tik keletas is ju buvo saziningi vyrai, kurie rodydavo seimos nuotraukas ir sakydavo kaip pasiilgo seimos, kokia ji jam brangi. O dauguma is ju tik sugebedavo visa kelia pasakot kokie jie didvyriai, kiek sugeba "padaryt" ir pan. Vis delto tai nuo zmogaus priklauso.
Atsakyti
Turejau drauga, kuris dirbo toki darba ir jis visada buvo istikimas bigsmile.gif Is kur zinau? Tiesiog zinau ir viskas, esu labai pastabi, be to, zinau jo draugus, kurie vaziuodavo kartu, girdejau ju komentarus ta tema (jie nezinojo, kad ju klausiausi cool.gif ), teko ir kartu pasivazineti daug kartu, pabendrauti su pakeles uzeigu barmenais, pas kuriuos visada apsistodavo ax.gif Teko tranzais keliauti po visa Europa, daugiausia su furom, viskas priklauso nuo zmogaus, toli grazu ne visi svajoja tik apie mergas biggrin.gif O jei as buciau vyras, tai turbut butu mano svajoniu darbas, be abejo, yra ir merginu vairuojanciu, bet visgi vyrui tas tinka labiau, kelio romantika.. rolleyes.gif
Atsakyti
nu va vakar ir sakau vyrui:vsio mielasis jokiu uzsieniu,jokiu tolimuju,sedi cia ir dirbi biggrin.gif prisiskaiciau visokiu baisybiu apie jus,ne ne ne lotuliukas.gif manasis tik juokesi,bandziau as rimtu veidu sakyt,bet ir pati nesusilaikiau doh.gif kazkaip man nelabai sirdis sako kad as pralosiu ax.gif nu bet visko buna...
nu o jei rimtai tai tikiu kad manasis iskentes..be to sake nenoriu pats ilgai be seimos..darbas ne menesiu menesiais truks..savaite ilgiausiai 4u.gif kai sakiau kad vieni dulkinasi,o kiti geria,nes kitaip neimanoma-tai jis sako nu tada as tapsiu alkoholiku blink.gif lotuliukas.gif

zinau as tu istoriju,zinau kokie tie vyrai..bet va savu tikiu..tiesiog zinau su kokiu zmogum gyvenu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2004 11 10, 18:15)
Gal ta mašina naudojais keli vairuotojai gal tai ne jo, o gal iškrito iš vaistinėlės  rolleyes.gif

thumbup.gif
Atsakyti
doh.gif mano brangusi nuo birzelio vazineja i Rusija. iki siol buvau rami... bet apskaicius jusu mintis ir patirti tikrai neramu pasidare. atrodo pasitikiu juo (bet jis juk vyras) doh.gif visai pasimeciau....

bet kaip sakoma viltis durniu motina...

Atsakyti
Oi, ir aš pažinojau vieną fūristą doh.gif Tai tiek esu girdėjusi apie pakelių mergikes, kad oj oj oj... Niekada nenorėčiau turėti vyro fūristo, kaip ir mento ax.gif Žinau nemažai ir apie tuos, ir apie tuos... rolleyes.gif
Ir abejos profesijos yra kažkuom artimos: vieni daro tai iš prasiblaškymo, kitiems tai - nuotykis, eilinis skaičius ir tt. ir panašiai.... huh.gif
Man žavesio nekelia nei vienos iš šių profesijų vyrai pagalvojus vien apie tai, kiek moteriškaičių yra paturėję cool.gif
Ir prezervatyvų savo diedui tikrai nepirkčiau, geriau vaikams čiulpinukų lotuliukas.gif
Atsakyti