Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras - tolimųjų reisų vairuotojas

QUOTE (mai @ 2004 11 09, 16:42)
Mano vyras ne tolimu reisu vairuotojas,taciau daznai ir ilgam palieka mus vienus.Neturiu pagrindo jo itarineti,tavo atveju sunkiau,tu,taip sakant,radai "ikalcius"!Bet prezervatyvu suradimas dar nereiskia ,kad jis jais naudojosi!Taciau as nemanau,kad tai pasaulio pabaiga.Kodel tau ramiai su juo neissiaiskinus,jei tai imanoma!
Gal viskas ne taip,kaip atrodo!

aisku naudojasi, juk perkant pakeli jame daugiau 3 buna g.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 11 10, 19:44)
(...) perkant pakeli jame daugiau 3 buna (...)

neklaidink žmonių, TauRe, Lietuvoje pardavinėjami BŪTENT PO 3 susupakuoti prezai. Ir apskritai koks kieno reikalas, nėra čia ko landžioti po vyriškas valdas ir knaisiotis po daiktus. Būna ir blogesnių dalykų, kai žmona suranda už lovos užsimetusi jau panaudotą preziką, nors su žmona per amžius be prezikų smileysex.gif

Čia bet kas pasakys: mažiau žinosi - ramiau miegosi
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 11 10, 20:37)
mažiau žinosi - ramiau miegosi

Dabar belieka vyro paklausti "kieno jie", vyras atsakys "draugo".Zinoma tuo patiketi ir gyventi toliau wink.gif
Atsakyti
Važiuojant į NVS šalis visi vairuotojai privalo turėti prezervatyvų pakelį. Kodėl - nežinau. Kitaip jų neįleidžia į tą šalį. O jei taip labai knieti sužinoti - pasikalbėk su vyru. Manau, kad suprasi kada jis sakys tiesą,o kada meluos. Nors man prezervatyvo radimas - tai neįrodymas. Va jeio rasčiau namie panaudotą, tada tikrai kiltų negerų minčių.
Atsakyti
Dar viena nuo realybes antausi gavo tongue.gif

Nei as aiskinciaus, nei ka. Radusi prezikus per danti ptaruskciau ir viskas. O kam aiskintis, gi vis tiek neprispazins. Nervuotis taip pat nematyciau reikalo. O kam, jei vyras mylintis ir mylimas?

Geriau susitaikyti su faktu, kad ner istikimu vyru. Nebuna. Taskas.
Atsakyti
Suprantu, kad nelabai malonus radinys ir is to isplaukiancios mintys. Suprantu, kad tai ne kokia paguoda, bet visgi prostitute tai nera taip blogai negu pvz. pastovi meiluze, kuri gali sugriauti seima. Atliko fiziologinius poreikius net vardo nepaklauses ir tiek....Dabar sunku, bet gerai pagalvojus suprasi, kad nera tragedijos tuo labiau kad istikimu vyru nera, bent jau daugelis nukrypsta
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 11 10, 13:37)
neklaidink žmonių, TauRe, Lietuvoje pardavinėjami BŪTENT PO 3 susupakuoti prezai. Ir apskritai koks kieno reikalas, nėra čia ko landžioti po vyriškas valdas ir knaisiotis po daiktus. Būna ir blogesnių dalykų, kai žmona suranda už lovos užsimetusi jau panaudotą preziką, nors su žmona per amžius be prezikų smileysex.gif

Čia bet kas pasakys: mažiau žinosi - ramiau miegosi

sorry, Lietuvoje neteko pirkti laugh.gif bet visviena, jei jau perka, tai ne del grozio ir ne draugui wink.gif

as visgi paklausciau , be jokiu pykciu ir isteriju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Daile @ 2004 11 10, 10:57)
na, maniskis ne vairuotojas, bet kartais "pakeliauja" tai as pati jam idedu preziku, pasakau, kad jei eisi i "kaire" taip bent pasisaugok kartais kai grizta patikrinu kiek ju liko...

blink.gif normaliai unsure.gif huh.gif
Atsakyti
QUOTE (bravada @ 2004 11 09, 19:00)
...taigi jis sugrizo is reiso toks kaip visada,linksmas pasiilges musu ir pavarges.Parvezelauktuviu man ir sunui .Mes sutariame gerai.mylime vienas kita.Taigi pavalges nuejo pora valandu pasnausti ,o as tuo metu nieko nesakiusi nuejau i masina susirinkti nesvariu drabuziu.atidariau liaudiskai tariant bardarcioka ir ,o dangau ten buvo 3prezervatyvai.Taigi mano brangus ,mylimas , laukiamas svetur naudojasi prostitutes paslaugomis.Siaip niekada nenupirks prezervatyvu nei paketu jam vis geda,o cia doh.gif As apie tolimuju reisu vairuotojus viskoesu prisiklausius

Maziau nervinkis del tu preziku. As kasdien bendrauju su kruva tolimuju reisu vairuotoju (gal ir su tavo diedu bendravau), jie pas mani atvaziuoja krautis. Kelis kart jie man siule prezervatyvu (visai nepiktybiskai ir nesisaipydami), sake, kad aikstelese, kur jie nakvoja, uzsieny kai kurie furomis tuos prezijus gabena, ir patys ju gauna kruvom. Man ir paciai buvo dave pora sauju. Tiesiog sako vairuotojas, gal jums reikia, sakau nu davai. Tai jis issitrauke is po sedynes maisioka ir idejo man kelias saujas laugh.gif Parnesiau namo, tai jie taip ir voliojasi. Dukra dar radus kelis islupo, galvojo, kad saldainiai blizganciuose popiereliuose laugh.gif gerai, kad nesuvalge laugh.gif laugh.gif laugh.gif

O jei is patirties, tai mano diedas mentas ir daznai patruluoja naktimis, tai irgi turi galimybe su kitom smileysex.gif Kelis kartus irgi radau jo masinoje keleta preziku, visai netycia, o ir piniginej visad nesiojasi wink.gif Niekad neklausiau kam jam jie, o ir zinot nenoriu. Gal juos nesiojasi kokiam "nenumatytam atvejui" laugh.gif O ir pas mani masinoj bardacioke voliojasi vienas, ant jo dar braske nupiesta laugh.gif Ai, geriau del to nesinervint, jei ir naudoja juos su kitom, tai geriau nezinoti dry.gif
Atsakyti
Kad tolimų reisų vairuotojai- padidintos rizikos grupė -faktas.Ir nereikia turėti per daug iliuzijų,kad mano vyrelis tai jau tikrai ne ne, niekada.Gal ir taip,bet tai tik 10 procentų tikimybė,kad kai kiti kolegos džiaugiasi moteriška kompanija,tavasis lauke vaikštinėja ir žvaigždes skaičiuoja.Teko pabendraut su keliais tokiais vairuotojais(vienas ekskursijas vežioja-lietuvis,kitas furas vairuoja-iš Baltarusijos).Lietuvaitis papasakojo,kaip jie laiką prastūminėja užsieny- keliaujančios merginos ir moterys lipa ant jų,ir dar kaip-visko prisižiūrėjau kelionės metu,man jaunai nepatyrusiai buvo tikras šokas blink.gif .Negaliu pasakyt,kad manęs nebandė į lovą nusitempt.Nebuvau visai šventa- apsiribojom pasibučiavimais ant kelto denio ir pasišokimais bare.Bet iš jo kolegos kajutės mergina tikrai išėjo...(abu buvo vedę).Nenoriu čia labai gilintis į smulkmenas rolleyes.gif
Su baltarusiu teko tranzuot į Neringą.Tai kiek visko per kelias valandas sužinojau blink.gif Pasirodo turi dvi žmonas-vieną Baltarusijoj,kitą Moldavijoj,nes per mėnesį maždaug vienodai laiko abiejose šalyse tenka praleisti.Aišku,viena apie kitą nieko nežino...Oficialioji Baltarusijoj,bet su ta Moldavijoj irgi viskas labai rimtai-namuose gyvena,apskalbtas ,pamaitintas,pamylėtas rolleyes.gif
O prostitucija,orientuota į vairuotojus labai išvystyta-judriausiuose Lenkijos keliuose toli nuo gyvenamų vietovių,vidury miškų pakelėse auga ne pušaitės ,o jaunos mergaitės,kas keli šimtai metrų,kaip kelio stulpeliai unsure.gif Pati savo akimis mačiau,durna dar buvau,paklausiau kažko,kaip jos čia vidury miško atsiduria...Manau,Lenkija šiuo atžvilgiu ne išskirtinė iš kitų šalių.Juk furų vairuotojas- padidintos įtampos darbas-reikia kažkaip atsipalaiduot,o gert nelabai galima(čia vairuotojo žodžiai).
Atsakyti
VISI TIE TOLIMŲJŲ REISŲ VAIRUOTOJAI NEIŠTIKIMI ax.gif Nepasitikečiau nei vienu.
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 07 31, 17:27)
VISI TIE TOLIMŲJŲ REISŲ VAIRUOTOJAI NEIŠTIKIMI  ax.gif Nepasitikečiau nei vienu.

Kaip ir mariakai mirksiukas.gif
Atsakyti