...taigi jis sugrizo is reiso toks kaip visada,linksmas pasiilges musu ir pavarges.Parvezelauktuviu man ir sunui .Mes sutariame gerai.mylime vienas kita.Taigi pavalges nuejo pora valandu pasnausti ,o as tuo metu nieko nesakiusi nuejau i masina susirinkti nesvariu drabuziu.atidariau liaudiskai tariant bardarcioka ir ,o dangau ten buvo 3prezervatyvai.Taigi mano brangus ,mylimas , laukiamas svetur naudojasi prostitutes paslaugomis.Siaip niekada nenupirks prezervatyvu nei paketu jam vis geda,o cia
As apie tolimuju reisu vairuotojus viskoesu prisiklausius

na super mamytes nezinau kaip elgtis toliau .Negaliu apie nieka kita galvoti tik sukasi galvoje isdavyste.Kaip pasakyti,kaip pradeti prasau pagalbos.O kaip jus reguotumet.
Syki zaidziau jippi su vienu vairuotoju pool'a ( per kompiuteri, jei kuri nesupranta). Aisku, zhmogus gali daug " priskiesti", niekad nezhinai...
Tai va, jis man pripasakojo, kad ir Lietuvoj, ir uzhsienyje turi mergeliu, su kuriom susitinka linksmam laiko praleidimui
. Nezhinau, ar nuraminau, gal vis geriau su kokia laisva, vyro ishtroshkusia meregele nei su prostitute
. O prezervatyvas irgi neblogai, taigi apsaugo nuo ligu, galima sakyt, vyras tavimi rupinosi
.
Manau, kad greiciausiai tai jo draugas sargius paliko
.
O ka kalbeti nezhinau, priklauso nuo taves, nuo jusu santykiu, nuo tavo pozhiurio.
Tai va, jis man pripasakojo, kad ir Lietuvoj, ir uzhsienyje turi mergeliu, su kuriom susitinka linksmam laiko praleidimui

Manau, kad greiciausiai tai jo draugas sargius paliko

O ka kalbeti nezhinau, priklauso nuo taves, nuo jusu santykiu, nuo tavo pozhiurio.
Mano vyras ne tolimu reisu vairuotojas,taciau daznai ir ilgam palieka mus vienus.Neturiu pagrindo jo itarineti,tavo atveju sunkiau,tu,taip sakant,radai "ikalcius"!Bet prezervatyvu suradimas dar nereiskia ,kad jis jais naudojosi!Taciau as nemanau,kad tai pasaulio pabaiga.Kodel tau ramiai su juo neissiaiskinus,jei tai imanoma!
Gal viskas ne taip,kaip atrodo!
Gal viskas ne taip,kaip atrodo!
Prezervatyvai dar nieko nereiskia,as tai tavo vietoj tiesiai paklausciau ir viskas,juk jis tavo vyras ir jeigu nekaltas-nepasimes.Jei ji gerai pazysti turetum suprasti,jei meluos.
Maniškis ne tolimųjų reisų vairuotojas, bet kas mėnesį savaitei ar ilgiau išvažiuoja į užsienį, tai situacija pažįstama. Bet diedas žino, kad jam grįžus, aš visur iššniukštinėju, tai tokių įkalčių nepalieka, bet kaip ten yra iš tikrųjų - vėjas žino... Nes tiems su "laikinai išlaisvintas" statusu nuo žmonos atitrūkūs instinktai greit paima viršų - pamiršta ir apie mylimą žmoną ir vaikus

Mano vyras viena karta turejo isvaziuoti i komandiruote ir vakare sau ramiai pareiskia, gerai vaziuoju pirkti prezervatyvu. Mano akys pasidare dideles dideles, bet pasirodo vaziuojant i Baltarusija tuo metu vaistinelej privalejo buti prezervatyvu 3 st.
As ilgokai dirbau su vairuotojais, bet autobusu ( reisuose budavo tarpai, kai pora dienu isbuna vienam mieste - keidavosi). 2-3 turedavo meiluziu, o kiti verciau gerdavo - uzmigti lengviau, ilgiau ismiegi.
Geriau tu ramiai paklausk vyro, zinok prezervatyvas nebutinai reiskia meiluze, juos kazkur masinoj galima pritaikyti ( bent jau senesnio tipo).
As ilgokai dirbau su vairuotojais, bet autobusu ( reisuose budavo tarpai, kai pora dienu isbuna vienam mieste - keidavosi). 2-3 turedavo meiluziu, o kiti verciau gerdavo - uzmigti lengviau, ilgiau ismiegi.
Geriau tu ramiai paklausk vyro, zinok prezervatyvas nebutinai reiskia meiluze, juos kazkur masinoj galima pritaikyti ( bent jau senesnio tipo).
na, maniskis ne vairuotojas, bet kartais "pakeliauja" tai as pati jam idedu preziku, pasakau, kad jei eisi i "kaire" taip bent pasisaugok kartais kai grizta patikrinu kiek ju liko...karta vieno truko, tai as tiesiai ir paklausiau, kur? atsakymas buvo, draugui prireike. kaip ten buvo nesigilinu. manau neverta

Maziau zinosi, geriau miegosi. Bet del sventos ramybes paklausk pas vyra, jis vistiek koki pasiteisinima suras. Tai va, patikek ir ramiai dziaukis vyru.
O siaip, tai nuo zmogaus ir temperamento priklauso, ar jis eis i kaire. Sutinku su Mingaude.
O siaip, tai nuo zmogaus ir temperamento priklauso, ar jis eis i kaire. Sutinku su Mingaude.
akys nemato,sirdies neskaudo.reiketu pasikalbeti.o jau paskui tau sprest ar patiket tais pasakojimais,taikytis su tuo ar ne.
manau reikėtų su juo ramiai pašnekėti, nes dabar sau vietos nerasi ir su kiekviena diena dar labiau apie šią situaciją baisybių prisigalvosi, kurios gali neatitikti tikrovės. Gal tai tikrai jo draugo, nes kiek teko girdėti į tolimus reisus ne po vieną vairuotoją važiuoja. Apsiramink ir paprasčiausiai jo paklausk.