Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulas

QUOTE(Jurgitaite @ 2008 10 30, 23:54)
Sveiki,

dabar paporinsiu kas ir kaip te, nes grizau pries kelias dienas. Del supermaketiniu kainu mergaites jau parase.
Kitos kainos (vienam asmeniui):
...

Gerai cia pakonspektavai biggrin.gif thumbup.gif
Bet ziuriu kainos per 3 metus nepasikeite...
Atsakyti
Muziejai pabrango. Tuo metu, kai aš lankiausi, viskas buvo po 10 lyrų
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2008 10 31, 10:51)
Muziejai pabrango. Tuo metu, kai aš lankiausi, viskas buvo po 10 lyrų

O mes lygtais jau po 20 mokejome g.gif Net susimasciau dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 10 31, 22:11)
O mes lygtais jau po 20 mokejome  g.gif  Net susimasciau dabar g.gif

Pazystami buvo vasara Stambule, i Topkapi, vienam zmogui TIK bilietas (be Haremo) kainavo 35 YLT. Ir isviso, kai pries kelione jie mums papasakojo apie kainas, tai mes viska radome pigiau. Tai cia kaip visur tikriausiai, turizmo sezono metu viskas brangiau, nesezono metu - pigiau.
Ale man patiko ten. Reikes dar kada nulekt. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitaite @ 2008 11 01, 12:58)
Pazystami buvo vasara Stambule, i Topkapi, vienam zmogui TIK bilietas (be Haremo) kainavo 35 YLT. Ir isviso, kai pries kelione jie mums papasakojo apie kainas, tai mes viska radome pigiau.  Tai cia kaip visur tikriausiai, turizmo sezono metu viskas brangiau, nesezono metu - pigiau.

blink.gif 35YTL vien Topkapi? Jie gal su gidu eme?
As irgi vasara buvau, uzpernai, ir dar buvau rudeni pernai, bet tikrai tiek nemokejome blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 11 03, 16:17)
blink.gif 35YTL vien Topkapi? Jie gal su gidu eme?
As irgi vasara buvau, uzpernai, ir dar buvau rudeni pernai, bet tikrai tiek nemokejome  blink.gif

Ji buvo sia vasara. Nezinau, man ir paciai baisiai brangiai pasirode, bet... Gido neeme.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitaite @ 2008 11 03, 20:15)
Ji buvo sia vasara. Nezinau, man ir paciai baisiai brangiai pasirode, bet... Gido neeme.

Panasu, kad koks apsukrus turkas pasipelne is ju... Negaliu patiketi, kad tiek pabrango blink.gif
Na ziurim ka turim: po 10YTL Topkapi ir Haremas 4u.gif Tiek mes ir mokejom kiek pamenu. 70Lt uz iejima i muzieju nemokeciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitaite @ 2008 11 01, 12:58)
Pazystami buvo vasara Stambule, i Topkapi, vienam zmogui TIK bilietas (be Haremo) kainavo 35 YLT. Ir isviso, kai pries kelione jie mums papasakojo apie kainas, tai mes viska radome pigiau.  Tai cia kaip visur tikriausiai, turizmo sezono metu viskas brangiau, nesezono metu - pigiau.

as irgi po pirmo karto Stambule vasario menesi, vel ten grizau balandzio pabaigoje.. man sis miestas turi kazkokios magijos smile.gif be to, kai bilietu kaina iki 600 Lt, kodel nesugrizus..

O Topkapi ir Harem mokejom po 10 YTL, kasoje aiskiai kainos iskabintos, nera net kaip apgauti ar panasiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 05 lapkričio 2008 - 11:03
QUOTE(Ziogute @ 2008 11 23, 19:16)
Kokio avialinijom dazniausiai renkates skrydzius i Stambula? ir nuo ko jusu pasirinkimas priklauso?

O nuo ko daugiau gali priklausyt, jei ne nuo kainos? Dažniausiai skraidau su flylal arba airbaltic
Atsakyti
ech rolleyes.gif jau turim bilietus balandžio pradžiai.
dabar renkamės viešbutį. buvo paminėta, kad rinktis rajonuose Sultanachmete, Camberlitas, Sirkeci. o dar ten tarp šitų matau Cagaloglu - ar jame netinka?
Atsakyti
QUOTE(san @ 2008 12 14, 20:10)
ech rolleyes.gif jau turim bilietus balandžio pradžiai.
dabar renkamės viešbutį. buvo paminėta, kad rinktis rajonuose Sultanachmete, Camberlitas, Sirkeci. o dar ten tarp šitų matau Cagaloglu - ar jame netinka?

Rinktis zinoma galit pagal... lokacija, kaina, savo interesus. Jusu nurodytuose rajonuose patogu gyvent, kadangi dauguma istoriniu vietu cia pat. Cagaloglu vakarine dalis, jeigu neklystu, ribojasi su Grand bazaru ir jo prieigomis . Vaiksciojome ten vakare, labai nejauku... (viena akimirka galvojau - papjautu kas, tai nieks musu nerastu smile.gif Kita puse ribojasi su Sirkeci ir Sultanachmetu - tai ten bent jau gyvybes daugiau. Visvien, siulyciau rinktis viesbuti salia "gyvu" objektu.
Sekmes besirenkant 4u.gif
Atsakyti
ką gi, po trumpų Stanbulo hostelių rinkos tyrimų apsistojom ties:

1. Star Holiday hotel

2. Tulip Guesthouse

3. Hotel Antique

ir dar vienas kažkodėl žymiai pigesnis - kaži kodėl g.gif

4.ChillOut Hostel & Cafe

gal ką nors netyčia apie juos žinote?
Atsakyti