Dekui
Dekui
Kiek pamenu jokių komisinių ten neima
Maždaug 4 liros už 1 eura. Daug kas pigiau nei EU šalyse. Rūbai, maistas, apgyvendinimas, etc.
Įsimylėjau Stambula . Megapolis ir visiškai kitoks nei europietiški ar amerikietiški didmiesčiai. Man jis magiškas. Tikrai norisi sugrįžti, nes ten galima daug ko pamatyti ir nuveikti...
Rekomenduokite. Aktualu kaip tik 😊
Sveikos,
Planuose mano svajoniu miestas! Perskaiciau viska..
Klausimas-ar vasari nesusalsim labai..? Viduri skrist planuojam.. bilietai yra po ~150 su Turkish Airlines. manau visai gera kaina.
Aisku ne pavasaris..to grozio maziau.. bet gal verta? Ar geriau palikti Stambula pavasariui???
Praeitą mėnesį kalbėjau su drauge kuri dažnai dėl komandiruočių lankosi Stambule. Sakė pasidarė labai nejauku. Nebesijaučia saugiai, kaip ankščiau. Daug užrašų keičia į arabiškus. Taxim nebėra toks gyvas. Viešbučių savininkai svarsto apie viešbučių uždarymus, nes nebėr tiek turistų. Būtu gerai išgirsti ir kitų nuomonę kaip buvo seniau ir kaip dabar
Praeitą mėnesį kalbėjau su drauge kuri dažnai dėl komandiruočių lankosi Stambule. Sakė pasidarė labai nejauku. Nebesijaučia saugiai, kaip ankščiau. Daug užrašų keičia į arabiškus. Taxim nebėra toks gyvas. Viešbučių savininkai svarsto apie viešbučių uždarymus, nes nebėr tiek turistų. Būtu gerai išgirsti ir kitų nuomonę kaip buvo seniau ir kaip dabar
Oho.. nejau taip...
Idomu..
Sveikos, aš irgi galvou apie vasario vidurį.kainos sakyčiau geros, šalta bus, bet gal vis tiek verta. aš kažkaip nebijau..merginos važiuotume. Nu visur juk žmonės..nežinau ką manot???As ir manau ok. Zadu vykti. Bet paziurejau dar viena data-kovo 22-25d. Geros kainos,kaip ir vasariui. O oras geresnis..gal. Ziurineju hotelius. Jie brangesni kovo men.
Vienintelis pokytis, kurį pastebėjau-statosi visokie nauji/modernūs pastatai ir net toje vietoje, kur prieš 6 metus buvo gana paprasta atmosfera, dabar-statomas nauji modernūs pastatai..Pagalvojau, kad reikia skubėti nuvažiuoti į Stambulą, kol visai nesumodernėjo..
Man šis miestas kerintis ir nuostabus. Tiesa, turkai gana įkyrūs su savo siūlymais, na, bet čia jau Turkijai būdingas bruožas.
Dėl oro ir laiko. Aš irgi buvau sumaniusi važiuoti vasarį, bet paskui tyrinėjau temperatūrą ir apsisprendžiau vis tik pavasariop..rodo 6-8 laipsnius, o prie vandens drėgna ir žvarbu. O geru oru ten labai smagu vandens transportu važinėti. Nežinau ar vasarį man ten patiktų..
Ech, dabar prisimenu su nostalgija-viešbutis su terasa ant stogo (ten labai populiaru ir man žiauriai patinka tie vaizdai), Bosforas mėlynas, kirų klyksmai ir mečetės...Norėčiau vėl, bet dar tiek neatrastų šalių laukia
Papildyta:
Įdomu kokiame viešbutyje gyvenote?
Aš ieškojau, kad būtų su stogo terasa. Pasirinkau "Mytra"-pro langą kambario matėsi Bosforas, buvo net mažas balkoniukas..o sėdint pusryčių terasoje ant stogo irgi buvo nuostabu. Paprastas toks, bet man buvo mielas, viskas ko reikėjo buvo. Pernai gegužę kaina buvo šiek tiek virš 40 eur už parą.
Jei kam aktualu yra bilietai su Turkish linijomis..geguzes men.. nebloga kaina.