QUOTE(Įdomi @ 2014 08 29, 08:28)
Sveikos
Jei viskas bus gerai, tai rugsėjo 16 d. turėtumėm su sūnum atsidurt Stambule Gavau patarimą iš oro uosto iki viešbučio važiuoti metro ir tramvajumi Gal žinote, kiek maždaug laiko užtrunka kelionė nuo Atatiurko oro uosto iki Sultanahmeto važiuojant tokiu būdu? Lėktuvas mūsų turėtų tik 21.30 nusileist, tai kažkaip nelabai norėtųsi ilgai užtrukt Vis blaškausi, ką daryt
Ir gal galit primint, iš kurios vietos plaukiama į Princų salas? Gal ir yra kažkur temoj parašyta, šiaip visą temuą esu perskaičiusi, bet kažkaip žiauriai sunkiai man šita kelionė planuojasi, niekaip neprisiverčiu įsigilint į viską Tai labai nepykit
Didysis turgus, kaip suprantu, daugiau pažiūrėjimui nei apsipirkimui Gal galit rekomenduot kokį šopingo centrą, kuris ne itin nuo Sultanahmeto nutolęs būtų Nu kad nereiktų kelių valandų keliavimui iki jo ir atgal sugaišt. Ar čia per daug noriu?
Jei viskas bus gerai, tai rugsėjo 16 d. turėtumėm su sūnum atsidurt Stambule Gavau patarimą iš oro uosto iki viešbučio važiuoti metro ir tramvajumi Gal žinote, kiek maždaug laiko užtrunka kelionė nuo Atatiurko oro uosto iki Sultanahmeto važiuojant tokiu būdu? Lėktuvas mūsų turėtų tik 21.30 nusileist, tai kažkaip nelabai norėtųsi ilgai užtrukt Vis blaškausi, ką daryt
Ir gal galit primint, iš kurios vietos plaukiama į Princų salas? Gal ir yra kažkur temoj parašyta, šiaip visą temuą esu perskaičiusi, bet kažkaip žiauriai sunkiai man šita kelionė planuojasi, niekaip neprisiverčiu įsigilint į viską Tai labai nepykit
Didysis turgus, kaip suprantu, daugiau pažiūrėjimui nei apsipirkimui Gal galit rekomenduot kokį šopingo centrą, kuris ne itin nuo Sultanahmeto nutolęs būtų Nu kad nereiktų kelių valandų keliavimui iki jo ir atgal sugaišt. Ar čia per daug noriu?
Na laiko nesekiau, bet manau apie val gal 1,5 val užima nuo Atatiuk orouosto iki Sultanahmedo. Užsisakykit transferį, jeigu tokia paslauga bus taip vėlai prie orouosto ji bus daug brangesnė
Į Princų salas kiek pamenu plaukia nuo galutinės tramvajaus stotelės Kabatašo. Jeigu paeiti atgal bus valstybinis, ten gal pora TRY pigiau bet teks pakovoti dėl vietos, bus pilna žmonių ir ilgiau plaukia. Paėjus į priekį yra privatininkai, tai ten bus konfortiška kelionė
Grand Bazar tai tikrai labai didelis turgus, nieko nepirkau, užteko tik paklausinėti kainas, tikrai brangu. Kaip jau esu rašiusi pasiklydom, žiauriai pavargom.
Dideli prekybos centrai yra toli, bet šalia Sultanahmedo einant link Laleli pilna kelių aukštų parduotuvių
Nežinau kiek jūsų sūnui metų, bet jeigu vaikui ir dar berniukui nei PC nei Grand Bazar netinkamos vietos, bet tai tik mano nuomonė