Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulas

O ka ten darot iki 4 ryto? mirksiukas.gif Nebent klubuose.. biggrin.gif

QUOTE(Smurka @ 2014 01 10, 15:29)
O mane naktinis Taksimas traukia, aš ten ir iki keturių ryto prasibastau. Mane tikriausiai prie nuotykių traukia biggrin.gif

Atsakyti
Tai žinoma, kad klubuose, parduotuvės gi jau uždarytos būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 01 08, 09:38)
drinks_cheers.gif  pritariu, "liudnos" aviakompanijos, pastovios, viskas iskaičiuota, jokių papildomų mokesčių nesikesina nuraut, maista padės po nosim jeigu ir miegosi  biggrin.gif  O va su Airbalticu "linksmiau" niekada nežinai kokioje vietoje "siurprizas" laukia ir dar ne vienas  biggrin.gif

Šito tai atsikandau ir, vos pakeitus skrydžių tvarkaraštį, iškart pinigus už skrydį susigrąžinau. Nemėgstu tokio kaitaliojimo. cool.gif Bandysiu laimę su UAI.
Papildyta:
QUOTE(-Jzh- @ 2014 01 10, 14:15)
Man Taksime visgi apsistojus kaip ne kaip, bet vienai uzsienietei sutemus jau baugoka buvo. Einant tiesiaja tik-nieko, bet nuo pagrindines  gatves  i sonines gatveles nusukus visgi nejauku. Renkasi ten tos neformalu grupeles, kurios gal ir nieko blogo nepadarytu, bet kaip sakant atsargumas gedos nedaro  4u.gif Taksimas - visu traukos centras  biggrin.gif

Buvau sutemus, tik ne vėlų vakarą, visia nebaugu aplink palandžiot buvo, kad ir be vyriškos company. O va mūsų keliavusios chebros dalis rudenį, per neramumus Taksime, ašarinių dujų vakare paragavo. cool.gif
Atsakyti
Kaip geriausiai atsigaut is Atartuk oro uosto i Taksim? kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(milimili @ 2014 02 20, 10:22)
Kaip geriausiai atsigaut is Atartuk oro uosto i Taksim? kokios kainos?

Su metro iki Zeytinburnu
tramvajumi iki Kabataš
iš ten su funikulierium į Tasim
Visur su žetonais, ir keitimo aparatai visur stovi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 02 20, 10:29)
Su metro iki Zeytinburnu
tramvajumi iki Kabataš
Visur su žetonais, ir keitimo aparatai visur stovi  4u.gif

oo "persedimu" nemazai:) kiek mazdaug uztruktu tokia kelione?
Atsakyti
QUOTE(milimili @ 2014 02 20, 10:32)

Net neįsivaizduoju biggrin.gif gal apie 1,5 val g.gif

Transferį užsisakykit, bus patogiau. Tai galima ir internetu padaryti, pasitiks jumis oro uoste su lentele 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 20 vasario 2014 - 09:42
QUOTE(Jofky @ 2014 02 20, 10:29)
Su metro iki Zeytinburnu
tramvajumi iki Kabataš
Visur su žetonais, ir keitimo aparatai visur stovi  4u.gif

Visgi gerokai greiciau is Ataturk'o iki Taksimo yra vaziuoti su Havatas autobusais - zmogui kainauoja TL 10 (moketi grynais autobuse) ir uztrunka priklausomai nuo kamsciu 45-65 min. Vaziuoja kas 30min - 4:00, 4:30 ir tt iki 1:00.

Atsakyti
QUOTE(BN @ 2014 03 25, 16:53)
Visgi gerokai greiciau is Ataturk'o iki Taksimo yra vaziuoti su Havatas autobusais - zmogui kainauoja TL 10 (moketi grynais autobuse) ir uztrunka priklausomai nuo kamsciu 45-65 min. Vaziuoja kas 30min - 4:00, 4:30 ir tt iki 1:00.

na as tik sianakt is Stambulo pargryzau. Is oro uosto vaziavau taxi, mokejau 45 lyras, 30 min ir as jau vietoje. saugu ir greitai.
Atsakyti
QUOTE(milimili @ 2014 03 25, 16:56)
na as tik sianakt is Stambulo pargryzau.  Is oro uosto vaziavau taxi, mokejau 45 lyras, 30 min ir as jau vietoje. saugu ir greitai.

Jei Ataturko - tai neypac ir pabrango pe penkmeti,
Atsakyti
QUOTE(milimili @ 2014 02 20, 10:32)

Mums užtruko apie 50 min, kainavo nebrangiai, sistema nepaini, kur persèst ir pereit buvo nesunku. Ir aparatai puikiai pasidavè logikai biggrin.gif Atspèjom itin lengvai, kaip pirkt žetoniukus.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Jungiuosi ir as prie jusu pokalbiu 4u.gif Mes planuojam vykti i Stambula birzelio 15 diena.Viesbuti jau uzsisakem BigBox, o skrysti planuojam per Riga ir nusileidimas bus Ataturk oro uoste.Tai labai aciu uz naudinga info kaip nusigauti iki Taksim drinks_cheers.gif Nors mums reikes kito rajono, bet svarbu nusigauti iki Taksim aikstes,o jau ten bandysim pestute gal eiti,ar zmoniu tiesiog klausiu.
Norejau paklausti,o per kur ieskotes kur gyvent? ar visada imat tik viesbucius? Nes man teks greiciausiai grizti po keliu menesiu vel i Stambula ir jau ilgesniam laikui,kokioms 24 dienom. Tai viesbuciuose brangu gaunasi, ziuriu kur butus issinuomuoti, bet irgi kainos tai bauginancios.
Butu idomu jei kas patartu per kokius tinklapius ieskotis but galima pigesnio butuko ax.gif
Atsakyti