Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulas

QUOTE(Laaila @ 2014 01 07, 22:21)
Kaip supratau potogiau skristi į Ataturk (atrodo taip vadinasi) oro uostą, nes arčiau miesto. Bet tada gaunasi skristi per Kijevą... Oi, kaip painu  doh.gif

O kas skraidina per Kijevą? smile.gif
Atatiurk oro uostas europos pusėje, ten visas senamiestis ir turistinės lankomos vietos. Susisiekimas pigus ir paprastas, metro, tramvajus ir jūs vietoje.
Sabiha orouostos azijos pusėje, patogiausia pirkti transferį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2014 01 07, 21:21)
Kaip supratau potogiau skristi į Ataturk (atrodo taip vadinasi) oro uostą, nes arčiau miesto. Bet tada gaunasi skristi per Kijevą... Oi, kaip painu  doh.gif

Jei kainos neblogos, tai galima Turkish airlines tiesiogiai vilnius-stambulas ataturk smile.gif
Jei netiesiogiai su persedimais nebutinai kijevas, skrenda LOT per varsuva dar 4u.gif

QUOTE(Jofky @ 2014 01 07, 21:26)
O kas skraidina per Kijevą?  smile.gif

UIA- nacionalines ukrainos avialinijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Jzh-: 07 sausio 2014 - 22:10
QUOTE(-Jzh- @ 2014 01 07, 23:09)
Jei kainos neblogos, tai galima Turkish airlines tiesiogiai vilnius-stambulas ataturk smile.gif

O atgal ne per Taliną kartais skrenda, ir skrydis 5 val? g.gif

Asmeniškai man, jeigu taip per aplinkui skraidyti, tai kaina turėtu būti vos ne veltui biggrin.gif Man brangiausias yra laikas, ir kuo mažiau pakilimų ir nusileidimų, nesu stiprių nervų žmogus biggrin.gif
Atsakyti
THY skryžiai nuo balandžio 28d. :
Pirmadieni, treciadieni, sekmadieni - Stambulas-Vilnius; Antradieni, ketvirtadieni, sestadieni - Stambulas- Talinas-Vilnius. Penktadieni - neskrenda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Jzh-: 07 sausio 2014 - 22:18
QUOTE(-Jzh- @ 2014 01 07, 23:17)
THY skryžiai nuo balandžio 28d. :
Pirmadieni, treciadieni, sekmadieni - Stambulas-Vilnius; Antradieni, ketvirtadieni, sestadieni - Stambulas- Talinas-Vilnius. Penktadieni - neskrenda.

Gegužei visai padorios kainos iš Rygos į Atatiurk su Turkish 172 EUR. Su bagažu ir maitinimu ir transferio nereikia, čia su Airbalticu lyginu 4u.gif

Jau man niežti pirkti, o tai paskutini kart rugsėjį buvau, jau lomkės seniai kankiną biggrin.gif
Atsakyti
Geros kainos, maciau bent pries savaite kai ziurejau tai ir balandi tokios buvo 4u.gif Kas planuojates keliones ciupkit, mes su Jofky turbūt drąsiai galim sakyt,kad su THY skrydis vienas malonumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2014 01 08, 00:11)
Geros kainos, maciau bent pries savaite kai ziurejau tai ir balandi tokios buvo  4u.gif  Kas planuojates keliones ciupkit, mes su Jofky turbūt drąsiai galim sakyt,kad su THY skrydis vienas malonumas  wub.gif

drinks_cheers.gif pritariu, "liudnos" aviakompanijos, pastovios, viskas iskaičiuota, jokių papildomų mokesčių nesikesina nuraut, maista padės po nosim jeigu ir miegosi biggrin.gif O va su Airbalticu "linksmiau" niekada nežinai kokioje vietoje "siurprizas" laukia ir dar ne vienas biggrin.gif
Atsakyti
Patarkit kokiame rajone geriau uzsisakineti viesbuti 4u.gif Apsiziurejau, kad rinkausi Taksim rajone, o kaip suprantu ten nelabai gerai....
Prie Topkapi rumu ar gerai butu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laaila: 08 sausio 2014 - 23:10
Sultanahmete arba Sirkeci rajonuose man labiausiai patinka. Jie gana ramūs, o ir iki pagrindinių lankytinų objektų pėstute galima nueit
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2014 01 09, 00:05)
Patarkit kokiame rajone geriau uzsisakineti viesbuti 4u.gif Apsiziurejau, kad rinkausi Taksim rajone, o kaip suprantu ten nelabai gerai....
Prie Topkapi rumu ar gerai butu? ax.gif

Taip, orentyras Topkapi rūmai ir Žydroji mečetė, super thumbup.gif
Viešbutį renkuosi tik Sultanahmedo rajone, ten gali drąsiai šliaužioti iki vėlumos, pilna dirbančių kavinių ir žmonių. Sirkeci vakare jau tuščia ir nejauku, stovi pakampiais neaiškūs asmenys schmoll.gif
Jeigu ieškote per booking.com (kitur nežinau kaip) visada galite žemėlapyje pažiūrėti kokioje konkrečiai vietoje jūsų viešbutis lyginant su lankomais objektais 4u.gif
Dar renkuosi, kad būtu su pūsryčiais terasoje, man tai kaifas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 09 sausio 2014 - 08:19
QUOTE(Smurka @ 2014 01 09, 03:51)
Sultanahmete arba Sirkeci rajonuose man labiausiai patinka. Jie gana ramūs, o ir iki pagrindinių lankytinų objektų pėstute galima nueit

DĖKUI drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Jofky @ 2014 01 09, 09:18)
Taip, orentyras Topkapi rūmai ir Žydroji mečetė, super  thumbup.gif
Viešbutį renkuosi tik Sultanahmedo rajone, ten gali drąsiai šliaužioti iki vėlumos, pilna dirbančių kavinių ir žmonių. Sirkeci vakare jau tuščia ir nejauku, stovi pakampiais neaiškūs asmenys  schmoll.gif
Jeigu ieškote per booking.com (kitur nežinau kaip) visada galite žemėlapyje pažiūrėti kokioje konkrečiai vietoje jūsų viešbutis lyginant su lankomais objektais  4u.gif
Dar renkuosi, kad būtu su pūsryčiais terasoje, man tai kaifas  biggrin.gif

Renkuosi ir aš per booking, man ten irgi patogiau ir aiškiau biggrin.gif prie Topkapi rūmų matau, kad yra lyg ir geležinkelio stotis. Ar nereiktų nuo tos vietos toliau ieškoti viešbučio? Nebus ten panašu į soties rajoną? biggrin.gif Norėtume ir sutemus pavaikštinėti, o prigąsdino, kad nelabai saugu yra tam tikrose vietose. Dabar žinok kur tos vietos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laaila: 09 sausio 2014 - 10:47
Topkapi rūmai yra Sultanachmete. Tai visiškai turistinis rajonas ir gana saugus.
Sutemus nevaikščiočiau po kokį Aksaray, Laleli ir panašius rajonus
Atsakyti