QUOTE(Mintare @ 2013 05 12, 17:44)
Dėkui už ats
, bet brangokai gaunasi truputį transferiai.
mes su grupe būsim, tai dauguma nori patirti kiak įmanoma mažiau išlaidų
o jeigu viešu transportu vykti? kelionė užimtų į vieną pusę apie 2 val? įdomu kiek kainuotų? užsienio forumuose štai ką radau: "Bus from the airport to kadikoy, ferry Kadikoy to Eminonu, from there tram to Sultanahmet. Easy and cheap." "Just to let you know:
I took the Havas bus to Taksim - funicular to Kabatas - tram to Sultanahmet and it took me a little more than 1,5 hours! A good, easy and cheap way!!!"
tai įdomu kiek tas pigu, jų nuožiūra? transferis gautųsi iki 70 LTL vienam. bet susitaupytų laiko. kiek pigiau su viešu transportu? jei kokiu 20 LTL tai nelabai apsimoka taupyti, o jei susitaupo daugiau, tai jau reiktų pamąstyti, nes kelionėje nemažai išlaidų susidaro, tai nesinori nuo pirmos dienos išlaidauti.
Transferis 1 žmogui 10 eur. Priklausomai nuo grupės dydžio yra pigiau.
Žinoma galima ir taip kaip radote, autobusas, keltas, tramvajus...priklausomai nuo jūsų norų ir prioritetų
Makaluotis pilname viešajame transporte su grupe ir daigtais, tai ne mano skoniui. Aš mieliau skirčiau laiko istorinių objektų apžiūrai ir vietinės virtuvės mėgavimuisi
Bet tai tik mano nuomonė
Šių metinių kainų nežinau dar, bet maždaug skaičiuokit autobuso, metro, tramvajo bilietai po 2 TRY, keltas pernai buvo 3 TRY
p.s. vizų nereikia, pasai ir gera nuotaika butini