Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulas

QUOTE(rasar @ 2011 06 09, 20:32)
Tai, kad is shopingo nieko neturiu biggrin.gif

Kazka pirkai ? Tai gali apsiredyti ir nusifotografuoti
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 06 09, 18:34)
Jeigu tikslas shopingas, tai daugiau nieko ir nenuveiksit   schmoll.gif   PC ten didžiuliai, o parduotuvių nesuskaičiuojama galybė +mėgstantys pašnekėt ir niekur neskubantys pardavėjai cool.gif

neeee, shopingas ne tikslas, bet vistiek privaloma dalis biggrin.gif aš būsiu ne du pusdienius, o du pusdienius ir tris pilnas dienas.tiesiog norėjau įsivaizduoti, ką galima nuveikt per pusdienį, kad likusius dalykus pasidėliočiau kitom dienom. na tarkim, jei koks pasiplaukiojimo kruizas tilptų į tą pusdienį, arba kokie vieni rūmai, tada tik tai ir jamčiau.
aš labiau klausiau apie tarptautines pardes, ar jos yra. nes man tų turkiškų kožiankių, padirbtų rankinukų ar nacionalinių zvambaliukų nereikia. gal tik kokį bliūdelį keramikinį prigriebčiau, labai jau jie gražūs.

QUOTE(rasar @ 2011 06 09, 19:01)
Yra toks Forum Istanbul Shopping Center, mes gera pusdieni ten uztrukom smile.gif .

dėkui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 09 birželio 2011 - 20:47
QUOTE(Partizanė @ 2011 06 09, 21:44)
aš būsiu ne du pusdienius, o du pusdienius ir tris pilnas dienas.tiesiog norėjau įsivaizduoti, ką galima nuveikt per pusdienį, kad likusius dalykus pasidėliočiau kitom dienom.

Lygiai tiek ir prabuvom, taip kad galit ivertint, kiek spejama nuveikti. Is musu keliones ismesciau ta apzvalgine ekskursija autobusu su islipimais. Ideja gera, bet turkiskas ispildymas schmoll.gif
Atsakyti
neeee, shopingas ne tikslas, bet vistiek privaloma dalis biggrin.gif aš būsiu ne du pusdienius, o du pusdienius ir tris pilnas dienas.tiesiog norėjau įsivaizduoti, ką galima nuveikt per pusdienį, kad likusius dalykus pasidėliočiau kitom dienom. na tarkim, jei koks pasiplaukiojimo kruizas tilptų į tą pusdienį, arba kokie vieni rūmai, tada tik tai ir jamčiau.
aš labiau klausiau apie tarptautines pardes, ar jos yra. nes man tų turkiškų kožiankių, padirbtų rankinukų ar nacionalinių zvambaliukų nereikia. gal tik kokį bliūdelį keramikinį prigriebčiau, labai jau jie gražūs.
dėkui smile.gif

Tai paskaitynėkit temą kurios nuorodą idėjo Žilvinas, gal ką išsirinkit. Tik reik turėt omeny, kad dabar ten turistinis sezonas pačiame įkarštyje, todėl bet koks apsilankymas muziejuje užims nemažai laiko dėl turistų gausos 4u.gif
Atsakyti
aš labiau klausiau apie tarptautines pardes, ar jos yra. nes man tų turkiškų kožiankių, padirbtų rankinukų ar nacionalinių zvambaliukų nereikia.
dėkui smile.gif

Istiklal Caddesi yra Zara, Mango ir pan. shopping "centrai" surikiuoti. Šitos gatvės ir Taksimo, matyt dar niekam Stambule išvengti nepavyko biggrin.gif, tai ir jūs apsilankysit, tuo pačiu galėsi ir apsipirkti. Matyt ir Azijos dalyje toje Bagdat gatvėj šitos ir geresnės parduotuvės surikiuotos, tik ten aš nepakliuvau.
Atsakyti
Dėkoju už patarimus, skaitau per abi temas. Dabar tik beliks pasirinkt, ar darom programą bėgam bėgam žiūrim žiūrim, ar tokią lafa. Kur nuo kebabo prie kebabo, nuo raki prie raki. Jaučiu po bėgam bėgam dienos pereisim prie lafa dienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 06 11, 23:10)
Dėkoju už patarimus, skaitau per abi temas. Dabar tik beliks pasirinkt, ar darom programą bėgam bėgam žiūrim žiūrim, ar tokią lafa. Kur nuo kebabo prie kebabo, nuo raki prie raki. Jaučiu po bėgam bėgam dienos pereisim prie lafa dienos biggrin.gif

manyčiau dieną - bėgam bėgam, nors ištikrųjų niekur bėgt nereikia laiką suėda žmonių gausa ir atsumas 4u.gif o vakare lafa drinks_cheers.gif
Beje ten dabar turistinis sezonas todėl pastoviai vyksta įvairūs nemokami renginiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 12 birželio 2011 - 09:59
QUOTE(Jofky @ 2011 06 12, 09:58)
manyčiau dieną - bėgam bėgam, nors ištikrųjų niekur bėgt nereikia laiką suėda žmonių gausa ir atsumas  4u.gif  o vakare lafa  drinks_cheers.gif
Beje ten dabar turistinis sezonas todėl pastoviai vyksta įvairūs nemokami renginiai  4u.gif

Gal žinote, kur galima pasirinkti informacijos apie tai? Mes keliaujam birželio 22-26 d.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 06 12, 21:14)
Gal žinote, kur galima pasirinkti informacijos apie tai? Mes keliaujam birželio 22-26 d.

Apie renginius? Tai plakatai iškabinti įvairiuose vietose, tik žinoma turkiškai parašyta 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi,

Ka tik is Stambulo! viskas buvo labai gerai isskyrus viena ivyki...ir as nelabai suprantu kodel...
skridau is Stambulo Sabihos oro uosto i Londono Lutona....ir man cia buvo penktas kartas Turkijoj, o trecias per paskutinius 11 menesiu...
nu ir praejau security control, passport control....laukiu prie savo vartu, ir staiga viena darbuotoja pasako mano varda, as ateinu, ateina security control ir paeme pasa, nusivede biski i sona, pradejo klausinet "Kodel i Turkija vaziavai"... sakau "Pas drauga", paklause koks vardas jo, pasakiau varda, pasakiau, kad vaikinas...po to pakviete security control moteri, uzejom i tokia dezute su uzuolaidom, pradejo mane visa tikrint, aisku nieko nerado, paskui kazka jie du paklabejo tarpusavy ir sako viskas ok, just security control...o dabar namo grizau ir pamaciau kad ir po lagamina kuitesi, ir slykstoka biski, man draugas nupirko daug geros baklavos, tai viena deze pradaryta ir ant virsaus padejo jie, tai susimaige biski...paskui draugo draugo sese padovanojo mano ir vaikino foto ireminta, tai stiklas suduzo...labai kazkaip nefainai jauciuos...ir siaip liudna, kad baigesi atostogos, nors ir trumpos, tai dar cia sunervino...
gal kam taip irgi buvo? gal zinot del ko? ar gali but del to kad daznai vazineju i Turkija, ypac per paskutinius metus, ir visada viena? nes tikrai nesu nieko prisidirbus, nieko nevezu neleistino ...bet keista biski, nes manau daug lietuvaiciu vazineja pas draugus turkus, ir daznai...ir vienos...nu zodziu...tikiuosi ne as cia viena tokia smile.gif
Atsakyti
Gali tikrint dėl prostitucijos, nelegalaus verslo ir narkotikų. Jie turi tokią teisę. Nemalonu, bet...

Aš nebe pirmos jaunystės, bet ir man yra tekę vieną "interviu" duot, tiesa, be patikrinimų
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2011 06 26, 09:54)
Gali tikrint dėl prostitucijos, nelegalaus verslo ir narkotikų. Jie turi tokią teisę. Nemalonu, bet...

Aš nebe pirmos jaunystės, bet ir man yra tekę vieną "interviu" duot, tiesa, be patikrinimų

ir po to "interviu" dar vaziavai? ir jau nebetikrino? nes as pvz vel galvoju gal rugsejo gale vaziuot...tai negi dabar kiekviena karta tikrins ir nervus gadins...
Atsakyti