Sveiki visi,
Ka tik is Stambulo! viskas buvo labai gerai isskyrus viena ivyki...ir as nelabai suprantu kodel...
skridau is Stambulo Sabihos oro uosto i Londono Lutona....ir man cia buvo penktas kartas Turkijoj, o trecias per paskutinius 11 menesiu...
nu ir praejau security control, passport control....laukiu prie savo vartu, ir staiga viena darbuotoja pasako mano varda, as ateinu, ateina security control ir paeme pasa, nusivede biski i sona, pradejo klausinet "Kodel i Turkija vaziavai"... sakau "Pas drauga", paklause koks vardas jo, pasakiau varda, pasakiau, kad vaikinas...po to pakviete security control moteri, uzejom i tokia dezute su uzuolaidom, pradejo mane visa tikrint, aisku nieko nerado, paskui kazka jie du paklabejo tarpusavy ir sako viskas ok, just security control...o dabar namo grizau ir pamaciau kad ir po lagamina kuitesi, ir slykstoka biski, man draugas nupirko daug geros baklavos, tai viena deze pradaryta ir ant virsaus padejo jie, tai susimaige biski...paskui draugo draugo sese padovanojo mano ir vaikino foto ireminta, tai stiklas suduzo...labai kazkaip nefainai jauciuos...ir siaip liudna, kad baigesi atostogos, nors ir trumpos, tai dar cia sunervino...
gal kam taip irgi buvo? gal zinot del ko? ar gali but del to kad daznai vazineju i Turkija, ypac per paskutinius metus, ir visada viena? nes tikrai nesu nieko prisidirbus, nieko nevezu neleistino ...bet keista biski, nes manau daug lietuvaiciu vazineja pas draugus turkus, ir daznai...ir vienos...nu zodziu...tikiuosi ne as cia viena tokia