Siuo metu net ne Stambule vesoka...
QUOTE(Alvydė @ 2011 04 14, 11:57)
Sveiki, gal gali kas nors pasakyti, koks oras dabar Stambule?
prognozes ne kažin ką rodo su šiluma. AR +10 taip pat kaip pas mus?
gal kas nors ten gyvenate ir tiksliau galėsite papasakoti koios prognozės ateinančiai savaitei.
prognozes ne kažin ką rodo su šiluma. AR +10 taip pat kaip pas mus?
gal kas nors ten gyvenate ir tiksliau galėsite papasakoti koios prognozės ateinančiai savaitei.
Siandien ten lyja
Keliu temą į viršų, nes keliauju ten birželio gale. Sako, bus karšta Skrendam per Air Baltic, Rygą. Būstim ten 14:15, na, įsivaizduoju į viešbutį pateksim ~15 val. anksčiausiai.
Išskrendam ~15:00, tai oro uoste būsim 13:00.
Sakykite, ką reikšmingo galima nuveikti per šiuos du pusdienius? Gyvensim Sultanahmede. Pagal tai, ką galima nuveikt per juos, pasidėliočiau likusių pilnų dienų dienotvarkę.
Ir dar, toks moteriškas klausimas. Ar Stambule yra pasaulinių pardžių shopingui, na, įprastų Europos sostinėms? Na, tokių kaip H&M ir pan.
Sakykite, ką reikšmingo galima nuveikti per šiuos du pusdienius? Gyvensim Sultanahmede. Pagal tai, ką galima nuveikt per juos, pasidėliočiau likusių pilnų dienų dienotvarkę.
Ir dar, toks moteriškas klausimas. Ar Stambule yra pasaulinių pardžių shopingui, na, įprastų Europos sostinėms? Na, tokių kaip H&M ir pan.
QUOTE(Partizanė @ 2011 06 09, 16:56)
Keliu temą į viršų, nes keliauju ten birželio gale. Sako, bus karšta Skrendam per Air Baltic, Rygą. Būstim ten 14:15, na, įsivaizduoju į viešbutį pateksim ~15 val. anksčiausiai.
Ne visai gerai skaiciuojat 14:15 jeigu nusileisit, tai Sultanahmede busit geriausiu atveju 15:30-16:00. Kol isikursit ir isbegsit is viesbucio, bus jau ir 17 h. 19 h bus jau tamsoka. Bet tam vakarui galite bandyti Melynaja mecete aplankyti. Na ir tada visas vakarinio Stambulo senamiescio grozis. Nuo Melynosios mecetes iki Galata tilto pasivaikscioti, akis paganyti
Atgal velgi primeskit, kad apie valanda laiko iki oro uosto vaziuoti. Is viesbucio issiregistruoti. Ai, nezinau kas jus ves, bet metro + tramvajus, tai apie valanda uzims. Taip kad irgi tik po senamiesti pasivaikscioti. Gal iki Grand Bazaar nueiti spetumet ir kazkiek pasidairyti. Basilica Cistern daug laiko apziurejimui nereikalauja (~1 val) irgi tiktu kuriam nors pusdieniui, tik darbo valandas reiktu pasitikslinti. Cisterna yra keliasdesimt metru nuo Melynosios mecetes.
Kadangi ir mes su Air Balticu tais pačiais laikais skraidėm, tai gali maždaug pasižiūrėti i mano foto laikus, kada ką veikėm http://www.supermama...howtopic=662018
QUOTE(Partizanė @ 2011 06 09, 17:48)
o, Zilvinai, labai ačiū. Patiko Stambule?
Vat aš širdim jaučiu, kad man patiks. Nu labai mėgstu tokius kreizovus miestus. Nu ok, Barcelona man Nr.1, bet manau čia man bus uch.
Vat aš širdim jaučiu, kad man patiks. Nu labai mėgstu tokius kreizovus miestus. Nu ok, Barcelona man Nr.1, bet manau čia man bus uch.
Patiko. Nors tas jaumas, kaip labai patiko, atejo gerokai veliau
Dar siulyciau labai neveluoti i oro uosta. Tos dvi valandos nuo registracijos pradzios netruko prabegti eilese bestovint. Atatiurko oro uostas didelis, laaabai didelis, skrydziu daug, o prie pasu kontroles rikiuojasi bendros eiles. Mes dar spejom pavalgyti, bet lazanija lindo skrandin beveik nekramtyta
Jeigu tikslas shopingas, tai daugiau nieko ir nenuveiksit PC ten didžiuliai, o parduotuvių nesuskaičiuojama galybė +mėgstantys pašnekėt ir niekur neskubantys pardavėjai
Yra toks Forum Istanbul Shopping Center, mes gera pusdieni ten uztrukom .
QUOTE(rasar @ 2011 06 09, 20:01)
Yra toks Forum Istanbul Shopping Center, mes gera pusdieni ten uztrukom .
Jeigu dar būtumet užsukę į akvariumą jame esantį, dar ilgiau užtruktumet
pasilikom kitam kartui, butinai sugrisim
QUOTE(rasar @ 2011 06 09, 20:20)
pasilikom kitam kartui, butinai sugrisim
Tu tai tik staigiai eini fotoreportaza daryt, gali ir is shoping center
Tai, kad is shopingo nieko neturiu