aciu uz patarimus, musu viesbutis yra Barceló Eresin Topkapi ar cia toli nuo centro ir aplamai jauciuosi tundra, net neisivaizduoju stambulo dydzio, reikia perskaityti viskas cia
QUOTE(Didi @ 2009 05 17, 13:46)
aciu uz patarimus, musu viesbutis yra Barceló Eresin Topkapi ar cia toli nuo centro ir aplamai jauciuosi tundra, net neisivaizduoju stambulo dydzio, reikia perskaityti viskas cia
Stambulas yra žiauriai didelis Bet pagrindinius objektus nuo savo viešbučio galit pasiekt pėsčiomis: Grand bazarą, Žydrąją mečetę, Sofijos sobor, Topkapi r9mus ir parką, net iki Eminonu uosto galima pėsčiomis numint ir turą laivu po Bosforą pasidaryt
QUOTE(Smurka @ 2009 05 17, 14:04)
Stambulas yra žiauriai didelis Bet pagrindinius objektus nuo savo viešbučio galit pasiekt pėsčiomis: Grand bazarą, Žydrąją mečetę, Sofijos sobor, Topkapi r9mus ir parką, net iki Eminonu uosto galima pėsčiomis numint ir turą laivu po Bosforą pasidaryt
labai aciu uz info , na manau ir uzteks man pirmos viesnages metu lol,
gal yra kokia romantiska na grazi vieta na turiu omenyje prie vandens papietauti vakare, ar siaip kavinukiu kokiu, pasedeti niekur neskubeti? kur reiketu ir i kuria puse pavaziuoti, o gal isvis nuo to rajono man toli, echh reikia zemelapi isigyti anksciau, o tai pluduriuoju kaip pluduras, atrodo keliauju bet stambulas per didelis man dabar atrodo kai orentacijos nera )))
Pirmą kartą planuojam savarankiškai pakeliot ir išsirinkom Stambulą. Viešbučiai skelbiasi tokią paslaugą kaip atvežimą-nuvežimą į orouostą, gal žinot kiek tai maždaug kainuoja? Man pavyksta rasti tik apgyvendinimo paslaugų kainas
Ir gal kas nusimanot kuriame miesto gale yra Inka viešbutis? Ar nuo jo lengvai ir greit pasiekiamos pagrindinės lankytinos vietos?
http://www.travelrep...CFRyFzAodZ35Q7g
Ir gal kas nusimanot kuriame miesto gale yra Inka viešbutis? Ar nuo jo lengvai ir greit pasiekiamos pagrindinės lankytinos vietos?
http://www.travelrep...CFRyFzAodZ35Q7g
Aš silūlyčiau viešbučio pasieškoti pačiam Sultanachmete ar Sirkeci, Eminonu, Camberlitas. Tada bus lankytiniausi objektai pasiekiami pėstute. Tiesa, iki Dolmabache rūmų ar Taksimo reiktų pavažiuot visuomeniniu transportu.
Beje, viešbučio kainos šiose vietose visai įkandamos.
O transferis iš/į oro uosto nemokamas būna tada, kai viešbutyje apsistoji ne mažiau nei penkias paras (kai kuriuose viešbučiuose gali skirtis). Kitu atveju teks važiuot su taksi ir suplot žiaurius pinigus. O aš visada Sultanachmetą pasiekiu metro ir tramvajumi. Nieko nėra paprasčiau: įsėdi į metro oro uoste, pavažiuoji iki Zeytinburnu stotelės ir ten perlipi į tramvajų, kuriuo pasieki Sultanachmetą, Sirkeci ar ką ten reikia
O transferis iš/į oro uosto nemokamas būna tada, kai viešbutyje apsistoji ne mažiau nei penkias paras (kai kuriuose viešbučiuose gali skirtis). Kitu atveju teks važiuot su taksi ir suplot žiaurius pinigus. O aš visada Sultanachmetą pasiekiu metro ir tramvajumi. Nieko nėra paprasčiau: įsėdi į metro oro uoste, pavažiuoji iki Zeytinburnu stotelės ir ten perlipi į tramvajų, kuriuo pasieki Sultanachmetą, Sirkeci ar ką ten reikia
QUOTE(Smurka @ 2009 11 17, 15:28)
Aš silūlyčiau viešbučio pasieškoti pačiam Sultanachmete ar Sirkeci, Eminonu, Camberlitas. Tada bus lankytiniausi objektai pasiekiami pėstute. Tiesa, iki Dolmabache rūmų ar Taksimo reiktų pavažiuot visuomeniniu transportu.
Matau orentuojas Stambule Gal gali parekomenduoti kokius viešbutukus tuose rajonuose? Planuojame 2 žmonės 5 naktim. Kažkokių mandrybių nereikia, svarbu būtu kur nusiprausti, pailsėti šiek tiek, saugiai palikti daiktus, o jeigu dar pusryčiais pamaitintu tai būtu super Noim ko daugiau pamatyt, taigi viešbutyje būsim minimaliai
Pilna ten tokių viešbučių, kur dvivietis kainuoja apie keturiasdešimt eurų parai. Bet galiu paklaust pažįstamų, gal gali pigiau per turkišką agentūrą suorganizuot. Ir jei penkias paras apsistosit, tai turėtų nemokamai oro uoste pasitikt ir dar nuvežti
QUOTE(Smurka @ 2009 11 17, 16:58)
Pilna ten tokių viešbučių, kur dvivietis kainuoja apie keturiasdešimt eurų parai. Bet galiu paklaust pažįstamų, gal gali pigiau per turkišką agentūrą suorganizuot. Ir jei penkias paras apsistosit, tai turėtų nemokamai oro uoste pasitikt ir dar nuvežti
Žinau kad ten jų pilna, bet pirmą kartą atsidurus gigantiškame mieste nesinorėtų blaškytis su daiktais pavargus ir ieškoti viešbučio, todėl norėtume iš anksto jį rezervuot
Būtu labai malonu sulaukti tokios pagalbos pirmą kartą ten skrendant biški nedrasu yra ir begalės klausimų kankina, kurie žinoma po kelionės atrodis gal juokingai
Jeigu įmanoma isitekti į mūsų planuojamą biudžetą viešbučiui+pusryčiai dviviečiame 1 parai max 35 EUR (5 n. 175 EUR) Kelionės laikas nuo 2010-03-19 iki 2010-03-24
NA, po trisdešimt penkis eurus tai jau reikės gerai paieškot, po keturiasdešimt+pusryčiai+pervežimas tai jau žymiai paprasčiau.
Pabandysiu pažįstamus pajungt. Pati esu nakvojusi
http://www.ilkayhotel.com/
http://www.kafkashotelistanbul.com/
Ir dar kažkokiam visiškai senamiesty Sultanachmeto, prie pat Žydrosios mečetės, pavadinimo nepamenu. Tiesa, dar vienuose svečių namuose buvau apsistojusi, bet ten mes ėmėme šešiavietį kambarį, nes buvome penkios ir mokėjome iš viso tik po dešimt eurų už parą
Pabandysiu pažįstamus pajungt. Pati esu nakvojusi
http://www.ilkayhotel.com/
http://www.kafkashotelistanbul.com/
Ir dar kažkokiam visiškai senamiesty Sultanachmeto, prie pat Žydrosios mečetės, pavadinimo nepamenu. Tiesa, dar vienuose svečių namuose buvau apsistojusi, bet ten mes ėmėme šešiavietį kambarį, nes buvome penkios ir mokėjome iš viso tik po dešimt eurų už parą
Tiesa, kokio kambario žiūrėt? Su dviem lovom ar viena dvigule?
QUOTE(Smurka @ 2009 11 18, 09:35)
Tiesa, kokio kambario žiūrėt? Su dviem lovom ar viena dvigule?
Mes nesutuoktiniai, mum reik atskirų lovų
QUOTE(Jofky @ 2009 11 18, 17:54)
Mes nesutuoktiniai, mum reik atskirų lovų
O iš kur man žinot, su kuo važiuoji? Būna, kad vienoj lovoj miega ne tik sutuoktiniai