Įkraunama...
Įkraunama...

Alga vaiko močiutei

QUOTE(jolita.martyna @ 2007 08 04, 12:48)
O KODEL UZUOJAUTA g.gif

Todel ,kad anyta atsikrausto doh.gif .Kad ateitu ir iseitu dar nieko ax.gif ,bet kad jau su čemodanais ,tai jau ne kas ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(SANTA @ 2007 08 04, 12:12)
Todel ,kad anyta atsikrausto  doh.gif .Kad ateitu ir iseitu dar nieko ax.gif  ,bet kad jau su čemodanais ,tai jau ne kas  ph34r.gif

Taigi bet ne siaip sau ateina,priziures dvynukus.tik aciu reiktu pasakyti,kad tokia atsidavusi anukams bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 08 05, 12:43)
Taigi bet ne siaip sau ateina,priziures dvynukus.tik aciu reiktu pasakyti,kad tokia atsidavusi anukams bigsmile.gif

Nu tai duok dieve ,kad tik anuku ateitu priziuret i nieko daugiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SANTA @ 2007 08 06, 20:59)
Nu tai duok dieve ,kad tik anuku ateitu priziuret i nieko daugiau  unsure.gif

Na cia aisku nuo zmogaus priklauso,bet jei nesutaria,tai tada visai manau neisileistu i savo namus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 08 06, 23:08)
Na cia aisku nuo zmogaus priklauso,bet jei nesutaria,tai tada visai manau neisileistu i savo namus. mirksiukas.gif

Vat kaip kartu pagyvens ,tada ir pasimatys sutaria ar ne biggrin.gif .Biski nugrybavom nuo temos 4u.gif
Atsakyti
as mielai mokeciau savo motinai jei ji galetu priziureti mano vaika,jau geriau nei svetimam,tik aisku ji pinigu is manes neimtu ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SANTA @ 2007 08 06, 21:11)
Vat kaip kartu pagyvens ,tada ir pasimatys sutaria ar ne  biggrin.gif .Biski nugrybavom nuo temos  4u.gif

Var tada ir pamatys hihihi.gif sorry,ne i tema jau cia mes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(siena @ 2007 08 03, 22:56)
Labai laiku paskaičiau šitą puslapuką.Aš močiutė.Labai myliu savo anūkėlį.Gal ir gerai ,kad močiutės aukoja savo gyvenimą dėl anūkų,bet kita vertus ar reikia.Kaip viena mama rašė ji pakentės metus,kol jos anyta aukosis ir augins jos dvynukus.Mamos ar jums neatrodo, kad močiutės sukurtos anūkams mylėti,juos lepinti,bet ne juos auginti ir auklėti.Niekada neimčiau pinigų už bendravimąsu anūku,bet būti dukros ar marčios tarnaite niekada nesutikčiau.

Kaip tai "aukosis" blink.gif Taigi Musė rašė, kad mokės jai 1500 Lt per mėnesį. Nieko sau auka g.gif
Atsakyti
Mokėt ar nemokėt - tai, aišku, susitarimo reikalas. Jei gyvenama pas tėvus, močiutė nedirba, tai situacija vienokia, bet jei močiutė kasdien ateina prižiūrėti vaiko, tai vėl kitaip. Tokiu atveju jai ir mokėt, mano manymu, reiktų. Kiek - tai jau sutarimo klausimas. Bet manyčiau tikrai ne tiek, kiek samdomam svetimam žmogui. Bet kai pagalvoji... aišku, idealu, kai vaiką prižiūri savas žmogus ir nėr nieko geriau, jei yra tokios sąlygos. Bet su svetimu - moki pinigus ir diktuoji savo sąlygas, su močiute gali būti sunkiau viską suderinti biggrin.gif .
Atsakyti
Mano mama išėjo į pensiją ir pati pasiūlė prižiūrėti anūką, nors iki tol mes samdėm auklę. Žinoma, dėl pinigų barėmės, nes ji nė už ką nesutiko jų imti. Bet mano argumentas buvo tas, kad dar aktyvus žmogus vis vien susiras kokį darbelį, kad ir už minimumą, nes būtinoms išlaidoms pensijos juk neužtenka. Tada geriau tą sumą mokėti mamai, kad ji būtų su mažium, juo labiau kad aukle jau buvau nusivylusi.
Atsakyti
Mano mama nė už ką nenorėjo imti pinigų, bet sutarėm, kad atnaujinsim jai dalį buitinės technikos. Taip kalėdoms ji gavo labai gerą mikrobangę, o velykoms - naują viryklę.
Atsakyti
QUOTE(-Boružiukė- @ 2007 01 18, 23:58)
na gal ne pinigais bandykit, o siaip mociutei kas kiek laiko kazka, pvz.maisto, saldainiu, kavos ar siaip ka megsta nupirkt.... Net neisivaizduoju kad mano vaiku mociutei reiktu kaip auklei: atskaiciuoji kiek val. buvo, sumoki...eina sau...jauciu kad jei pinigu pasiulyciau, dar kvaila pavadintu  blink.gif

Na, brangiosios, turiu ir as ka sita tema pasakyt verysad.gif
Vaikuti saugojo mano mama. Nesakau, pinigu turejom ir auklei, taciau vaikas pirmas, numyletinis buvo, kaip gi, galvoju cia su svetimu bus, kai mociute salia. Ir vaikui eriau, ir mamai neliudna.
Kaip boruziuke rase ir kavos, ir vaistu jei rekedavo pirkdavau, ir pas gydytojus ja veziojau, ir maista pirkdavau, ir siaip dovanomis buvo apipilta... O galu gale ji man pasake - "tukstanciu man uz vaiko prieziura nemokejai". unsure.gif Apstulbau, daugiau nieko. Ir supykau. Va jums ir tikra mociute. angel_sadangel.gif
Auginu antra vaikeli. Bet jau dabar tikrai mociutei nepatikesiu. O jei jau atsistiks taip, kad turesiu vaika kazkam palikti, tai geriau jau uz pinigus, ir svetimam. huh.gif Va taip va.
Atsakyti