Įkraunama...
Įkraunama...

Alga vaiko močiutei

QUOTE(rainiukas @ 2007 05 31, 19:32)
As ne apie tai, kad nepadeda smile.gif Del vaiku abidna, kad dieduko skaityk neturi. Nesutinku, kad senus zmones reikia gerbti vien uz tai,kad jie seni. Senius pirdylas alkoholikus, kurie vaika nakui pasiust sugeba uz pautu reik kart biggrin.gif  cool.gif

Suprantu, kad situacijos labai individualios. ax.gif Tokiam seneliui "Senius pirdylas alkoholikus, kurie vaika nakui pasiust " ir vaiko priežiūros manau nepatikėtum. Tai šis variantas netinkamas šiai temai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 31 gegužės 2007 - 18:37
QUOTE(Limcamca @ 2007 05 31, 19:36)
Suprantu, kad situacijos labai individualios.  ax.gif Tokiam seneliui "Senius pirdylas alkoholikus, kurie vaika nakui pasiust " ir vaiko priežiūros manau nepatikėtum. Tai šis variantas netinkamas šiai temai.

Kad jis netinkamas musu seima irgi issiaiskino. Is pradziu bande ziuret, mes jam net pinigus siulem uz tai, keliones apmoket 4u.gif Bet zmogus pasirinko darba paromis doh.gif kad tik nereiktu su vaikais sedet biggrin.gif Sake nuo vaiku pavargsta tongue.gif Dziaugiuosi ir pavydziu toms, kuriu teveliai pabuna su anukeliais nors retkarciais, vis tiek savam zmogui palieki, ne svetimam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2007 05 31, 19:42)
Kad jis netinkamas musu seima irgi issiaiskino. Is pradziu bande ziuret, mes jam net pinigus siulem uz tai, keliones apmoket 4u.gif Bet zmogus pasirinko darba paromis doh.gif kad tik nereiktu su vaikais sedet biggrin.gif Sake nuo vaiku pavargsta tongue.gif Dziaugiuosi ir pavydziu toms, kuriu teveliai pabuna su anukeliais nors retkarciais, vis tiek savam zmogui palieki, ne svetimam verysad.gif

Tai gerai, kad taip pasakė. Nes tikrai vaiko priežiūra nekokia bus, jei žmogus nemylės vaikų. Ir kaltinti jo dėl to nereikėtų.

Aš pavydžiu toms, kurios gali kuriam laikui palikti vaikus. Pažaisti su močiutėmis ir seneliais. Kad prižiūrėtų pastoviai, kažin ar norėčiau. Neišdrįsčiau mamai ar anytai nurodinėti kaip vaiką aprengti, kaip elgtis vienoje ar kitoje situacijoje, ką duoti valgyti, kaip elgtis valgant ir pan. O va, auklei svetimai, kad ir vyresnei, - išdrįstu.
Atsakyti
Na mano kaimynai irgi padeda auginti dukrai jos mergaitę ir gauna už tai pinigėlių. Paprastom dienom būna su ja nuo ryto iki vakaro, prausia, valgydina ir visa kita. Daug laiko praleidžia sode... Dukters prašymu ta močiutė išėjo iš darbo, kai anūkėlė gimė. Turbūt todėl visai normalu, kad dabar lyg ir gauna kompensaciją iš vaikų g.gif

Nors man pačiai tai būtų labai KEISTA mokėti mamai už vaiko priežiūrą g.gif g.gif
Nors kai turėsiu savo mažuliuką, manau, kad neužkrausiu jo močiutėms ar seneliams. Turbūt todėl, kad mane pačią užaugino be senelių pagalbos ax.gif
Atsakyti
Na, musu situacija man atrodo labai priimtina . mes mokam mano vyro mamai (mociutei) normalu atlyginima kas menesi, kaip auklei, nes ji specialiai del musu dukrytes prieziuros mete darba. o geresnio varianto uz mylincia mociute, kuri visa sirdim atsiduoda tavo vaikeliui nerasciau...aisku geriausia vaikui mama, bet as pasirinkau eiti i darba, todel- mociute vienas geriausiu variantu po mamos
Atsakyti
QUOTE(Radvyle @ 2007 05 31, 22:04)
Nors man pačiai tai būtų labai KEISTA mokėti mamai už vaiko priežiūrą  g.gif  g.gif

O nebūtų keista matyti, kad mama neturėdama kitų pajamų vietoj to, kad susirastų apmokamą darbą, žiūri už dyką anūkėlį ir dvesia badu g.gif?
Atsakyti
QUOTE(L & U & T @ 2007 06 01, 16:59)
Na, musu situacija man atrodo labai priimtina . mes mokam mano vyro mamai (mociutei) normalu atlyginima kas menesi, kaip auklei, nes ji specialiai del musu dukrytes prieziuros mete darba. o geresnio varianto uz mylincia mociute, kuri visa sirdim atsiduoda tavo vaikeliui nerasciau...aisku geriausia vaikui mama, bet as pasirinkau eiti i darba, todel- mociute vienas geriausiu variantu po mamos

tai cia visai kita situacija jei specialiai isejo is darbelio , bet jei pencijoj jau ir reik vaikuti pvz 2 val per savaite pazet ir be pinigu niekaip...............
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2007 06 02, 10:56)
tai cia visai kita situacija jei specialiai isejo is darbelio , bet jei pencijoj jau ir reik vaikuti pvz 2 val per savaite pazet ir be pinigu niekaip...............

Kaip suprantu šioje temoje diskutuojama apie algą močiutei, kuri visą dieną prižiūri vaiką.
Atsakyti
As asmeniskai esu pries aukle pensininke. nzn del ko gal kad taip kaip jauna aukle nei pazais kartu, nei pavaikscios.. ir su jauna lengviau susidraugaut jei ji draugiska.
Atsakyti
situacija mūsų šeimoje dabar tokia, kad jei kur norim išeit su vyru turim duot pinigų jo mamai, tada pabūna su vaiku doh.gif man tai labai nepriimtina, nes mes trise gyvenam iš mažiau nei ji viena unsure.gif kita močiutė pabūna labai retai (mano mama) nes neturi tiek laisvo laiko, bet pinigų niekad nėra paprašius, o jei ir pasiūlytume nepaimtų schmoll.gif
Atsakyti
geriau paciam auginti
Atsakyti
QUOTE(meeglee @ 2007 06 27, 14:18)
situacija mūsų šeimoje dabar tokia, kad jei kur norim išeit su vyru turim duot pinigų jo mamai, tada pabūna su vaiku doh.gif man tai labai nepriimtina, nes mes trise gyvenam iš mažiau nei ji viena unsure.gif kita močiutė pabūna labai retai (mano mama) nes neturi tiek laisvo laiko, bet pinigų niekad nėra paprašius, o jei ir pasiūlytume nepaimtų schmoll.gif

siaubas doh.gif nu ir mociute doh.gif mano tevai atejo viena dien ir pasake-planuokit savaitgalius sau kol esat jauni,mazuosius savaitgali ziuresim mes.aisku kad buvo malonu tai girdet,ir zinot kad mazylius paziures mirksiukas.gif pasiulem pinigu o mano tetis sako nenusisnekekit mes tam ir dirbam kad anukam butu juk gyvena dviese ir jiem tu pinigeliu nereikia labai jau daug mirksiukas.gif AUKSAS MANO TEVAI thumbup.gif
Atsakyti