QUOTE(rainiukas @ 2007 05 30, 19:59)
Tai kad i pensija isejusiems labiausiai rupi poilsis, skaudziai paliete ir musu seima. Uz tai dabar nebenorim matyti vienintelio likusio senelio savo vaikams Patikekit, tam yra rimtu priezasciu, nemanau, kad sia tema reiketu gvildenti toliau. Tegu ilsisi, tegu taupo. Bet tai is kur tiek depresiju tik isejusiems i pensija? Niekam nereikalingi, vieni Uz tai ir vieni, kad poilsio reikia labiau nei artimu zmoniu. Po kiek laiko bendravimo prireikia, tik jau artimiesiems gali nebereiketi issiilsejusio "kompanijos".
Bent jau is mano pazystamu rato labai daugelio vaikus bent jau iki 3 metu augino diedukai (mane, mano vyra, drauges vaika). Ir ka, jiems ilsetis nereikejo? Taigi tuos 3-4 metus bent jau mano uosvis musu vaikams skolingas (pagal palikima ar kaip cia ). O jam mat dabar ilsetis reikia... O gauti pensija ir nueiti i darba jegu uztenka Ai, issiliejau. Kiekvieno gyvenimo patirtis matyt kita ir supratimas kitas. Bet kad visuomene materialeja ir egoistiskeja, tai faktas
Bent jau is mano pazystamu rato labai daugelio vaikus bent jau iki 3 metu augino diedukai (mane, mano vyra, drauges vaika). Ir ka, jiems ilsetis nereikejo? Taigi tuos 3-4 metus bent jau mano uosvis musu vaikams skolingas (pagal palikima ar kaip cia ). O jam mat dabar ilsetis reikia... O gauti pensija ir nueiti i darba jegu uztenka Ai, issiliejau. Kiekvieno gyvenimo patirtis matyt kita ir supratimas kitas. Bet kad visuomene materialeja ir egoistiskeja, tai faktas
Matai, remiesi tik sava patirtimi. Visi skirtingi: vieniems tas poilsis reikalingas ir malonus, kitiems - ne. Nereikia visų matuoti pagal vieną kurpalių
Tai gal ir eina į darbą, kad ten gauna pinigėlių, o prižiūrėdamas anūkus jų negaus. Kiekvienas žmogus turi savus prioritetus, nuostatas ir nereikia pykti ant jų.
QUOTE(rainiukas @ 2007 05 30, 20:17)
Va radau zodzius, po kuriais pasirasau.
Musu gi diedukas tai pyksta, kad mes jam nepadedam. Atvirai, tai nelabai turim uz ka. O ir paskaiciavus jis issilaiko save pilnai. Pats gi is savo puses anukams nesussipranta atnesti NIEKO. Kai vyras uzsimine, kad vaikai kazko laukia, tai pora kartu atnese kinderiu. Nupirko pampersu, bet pinigu atgal paprase O jau kai uzsiminem, kad kiti diedukai koki triratuka anukams nuperka, sulaukem atsakymo: pas mane taip nebus Kaip cia? Normalu. Tai ir as-mirs, neisiu Ne seima cia, jei tiks centus skaiciuoja
Musu gi diedukas tai pyksta, kad mes jam nepadedam. Atvirai, tai nelabai turim uz ka. O ir paskaiciavus jis issilaiko save pilnai. Pats gi is savo puses anukams nesussipranta atnesti NIEKO. Kai vyras uzsimine, kad vaikai kazko laukia, tai pora kartu atnese kinderiu. Nupirko pampersu, bet pinigu atgal paprase O jau kai uzsiminem, kad kiti diedukai koki triratuka anukams nuperka, sulaukem atsakymo: pas mane taip nebus Kaip cia? Normalu. Tai ir as-mirs, neisiu Ne seima cia, jei tiks centus skaiciuoja
Įdomi situacija. Senelis gali save išlaikyti (jūsų nuomone) ir jam nereikalinga pagalba, tuo pačiu senelis mąsto, kad jūs save galit išlaikyti ir jums nereikalinga pagalba (dviratuko pirkimas). Kaip sakoma: veiksmas lygus atoveiksmiui
QUOTE(kedute @ 2007 05 31, 00:36)
parodykit jus man mociute kuri ima pinigus uz anuku ziurejima? pasmaugciau turbut......... istikruju tai liudna jei taip yra
Jo, čia jau ne liūdna, o baisu