QUOTE(saulala @ 2007 02 15, 10:48)
Mane irgi labai domintų, kaip konvertuoti su Nero Start Smart, nes atsidariusi programa nesuprantu, kurioje vietoje tokia funkcija būtų.
O kaip sakot, ar konvertavimas padėtų štai tokiu atveju: iš noon.dtiltas.lt atsisiųsto "Da Vinčio kodo" ir "Pano labirintų" kažkodėl nerodo per DVD leistuvą (na bet kaip gražiai pavadinau, ane ). Per kompą - "visks narmaliai". O DVD leistuvas išvis nemato, kad ten koks filmas būtų (nors šiaip kompiuterinius formatus supranta). Ar gali taip būti dėl to, kad tų filmų apimtis 1,37 gigabaitų, o kito dar didesnė?
O kaip sakot, ar konvertavimas padėtų štai tokiu atveju: iš noon.dtiltas.lt atsisiųsto "Da Vinčio kodo" ir "Pano labirintų" kažkodėl nerodo per DVD leistuvą (na bet kaip gražiai pavadinau, ane ). Per kompą - "visks narmaliai". O DVD leistuvas išvis nemato, kad ten koks filmas būtų (nors šiaip kompiuterinius formatus supranta). Ar gali taip būti dėl to, kad tų filmų apimtis 1,37 gigabaitų, o kito dar didesnė?
Dėl apimties tikrai negali būti. Mano DVD leistuvas (dievuliau ) irgi vieno cd su multikai visai "nemato", o ten apimtis dvigubai mažesnė...
O Nero galbūt konvertuoja ten, kur reikia pasirinkti Make Video CD... Dar nebandžiau, tai tiksliai nežinau. Vakarop išbandysiu ir parašysiu
Konvertavimas - tai vienos rūšies failų pavertimas kitais - pvz, jei filmas yra DVD formatu (ten yra krūva failiukų vob, bup, ifo), kovertuojant jie sujungiami. Ir filmas gaunasi tik iš vieno avi failo. Bent jau aš suprantu taip