Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija

QUOTE(saulala @ 2007 02 15, 10:48)
Mane irgi labai domintų, kaip konvertuoti su Nero Start Smart, nes atsidariusi programa nesuprantu, kurioje vietoje tokia funkcija būtų.  g.gif
O kaip sakot, ar konvertavimas padėtų štai tokiu atveju: iš noon.dtiltas.lt atsisiųsto "Da Vinčio kodo" ir "Pano labirintų" kažkodėl nerodo per DVD leistuvą (na bet kaip gražiai pavadinau, ane  rolleyes.gif ). Per kompą - "visks narmaliai". O DVD leistuvas išvis nemato, kad ten koks filmas būtų (nors šiaip kompiuterinius formatus supranta). Ar gali taip būti dėl to, kad tų filmų apimtis 1,37 gigabaitų, o kito dar didesnė?

Dėl apimties tikrai negali būti. Mano DVD leistuvas (dievuliau biggrin.gif ) irgi vieno cd su multikai visai "nemato", o ten apimtis dvigubai mažesnė...

O Nero galbūt konvertuoja ten, kur reikia pasirinkti Make Video CD... Dar nebandžiau, tai tiksliai nežinau. Vakarop išbandysiu ir parašysiu 4u.gif

Konvertavimas - tai vienos rūšies failų pavertimas kitais - pvz, jei filmas yra DVD formatu (ten yra krūva failiukų vob, bup, ifo), kovertuojant jie sujungiami. Ir filmas gaunasi tik iš vieno avi failo. Bent jau aš suprantu taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 02 15, 13:28)

Konvertavimas - tai vienos rūšies failų pavertimas kitais - pvz, jei filmas yra DVD formatu (ten yra krūva failiukų vob, bup, ifo), kovertuojant jie sujungiami. Ir filmas gaunasi tik iš vieno avi failo. Bent jau aš suprantu taip smile.gif

Aha gerai supranti, o aš VOB`us su AutoGK programa kovertuoju į avi formatą. O su nero nebandžiau mastau.gif
Atsakyti
Dieve tu šventas, kokia jūs čia paukščių (t.y. kompiuterastų) kalba šnekat... vob, bup, autgk... O aš tik filologė... biggrin.gif
Taigi apsižiūrėjau dabar, kad kai bandau tą sumautą "Da Vinčio kodą" įrašyti, mane perspėja: Šitas daiktas yra virš 2 Gb, todėl visą diską nuskaityti galės tik tokie ir tokie Windowsai. O jeigu aš tą filma - oba - į dvi dalis perskeliu ir į atskirus diskus įrašau? Kaip manot, mačytų?
Ar čia turbūt nepabandęs nesužinosi...
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2007 02 15, 15:16)
Dieve tu šventas, kokia jūs čia paukščių (t.y. kompiuterastų) kalba šnekat... vob, bup, autgk... O aš tik filologė...  biggrin.gif
Taigi apsižiūrėjau dabar, kad kai bandau tą sumautą "Da Vinčio kodą" įrašyti, mane perspėja: Šitas daiktas yra virš 2 Gb, todėl visą diską nuskaityti galės tik tokie ir tokie Windowsai. O jeigu aš tą filma - oba - į dvi dalis perskeliu ir į atskirus diskus įrašau? Kaip manot, mačytų?

Tai DVD per mažą turi ir netelpa g.gif

Candy candy tęsiam toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2007 02 15, 10:48)
Mane irgi labai domintų, kaip konvertuoti su Nero Start Smart, nes atsidariusi programa nesuprantu, kurioje vietoje tokia funkcija būtų.  g.gif 

Aš tai Nero Recode konvertuoju. Tarp pasirinkimo, kur yra ir Nero Start Smart, turėtų būti Photo and Video. Ten pasirenki Nero Recode ir jį pasileidus pasirenki, kad iš DVD į DVD konvertuotų. Pas mane pirmas punktas. Toliau turėtum suprasti ką daryti.
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2007 02 15, 16:16)
Dieve tu šventas, kokia jūs čia paukščių (t.y. kompiuterastų) kalba šnekat... vob, bup, autgk... O aš tik filologė...  biggrin.gif

Na, DVD leistuvui tai tikrai jokio skirtumo, kokio dydzio tas tavo filmas, ax.gif bet va, jei tu idedi per mazos talpos kompakta irasinedama, doh.gif tai jau kas kita... Jei leistuvas skaito visu formatu failus, tai nelabai suprantu, kam tau konvertuoti tada? g.gif Paimk didesnes talpos kompakta, isirasyk ta filma ir ziurek i sveikata... rolleyes.gif As konvertuoju tada, kai mano senukas DVD leistuvas ima ir nesupranta koki as jam ten ta formata ikisau... lotuliukas.gif ir nenuskaito failu...kitaip sakant, nerodo to, ka as noreciau pamatyti... verysad.gif Tada as perkonvertuoju i DVD ar video formata ir ziuriu sau.... Tik konvertavimas uzima laiko... biggrin.gif
O su Nero StartSmart tai labai viskas paprasta... Kai atsidarote langeli, virsuj pasirenkate i koki diska rasysit:cd ar dvd, tada prie zvaigzdutes ( favourites) renkates ka noresite daryti... jei pasirinkote cd pries tai, tada jums leis daryti video failus - make video cd, o jei pasirinkote dvd - make your own dvd-video...
Tik kompaktus atitinkamus idekite... Ir viskas, pasirinkus norima veiksma, atsidarys langas, kur galesite pasirinkti norimus konvertuoti failus. Tik cia irgi reikia ziureti, ar tilps tas perdarytas failas i kompakta...apacioj yra skale, kuri parodo... Darant dvd failas labai "ispuciamas" todel, grubiai is 1GB gausite visus 4GB, bet nevisada, labai nuo failo pacio priklauso... Nu ir prirasiau... ar supratot ka nors? 4u.gif
Atsakyti
Nesupratote jūs manęs truputį. Kompaktas tai reikiamos talpos - 4,7 Gb. Viskas telpa. Tik, kaip rasiau, keliant į jį filmą, kurio apimtis virs 2 gb, perspėjimas išlenda: jeigu šįtą failą įrašysite, tai jį, kaip ir kitus failus šiame kompakte, nuskaityti galės tik Windowsai. Tai kaip supratau, dėl to DVD leistuvas ir nesuvirškina šito disko. Dėl to ir galvoju, kad gal problemą išspręsti padėtų to 2 Gb apimties filmo padalijimas pusiau.

O visus kitus, mažesnės apimties filmus (700 Mb ir pan.), DVD leistuvas nuskaito be problemų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulala: 15 vasario 2007 - 16:43
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 15, 15:20)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2007 02 15, 17:42)
Tik, kaip rasiau, keliant į jį filmą, kurio apimtis virs 2 gb, perspėjimas išlenda: jeigu šįtą failą įrašysite, tai jį, kaip ir kitus failus šiame kompakte, nuskaityti galės tik Windowsai. Tai kaip supratau, dėl to DVD leistuvas ir nesuvirškina šito disko. Dėl to ir galvoju, kad gal problemą išspręsti padėtų to 2 Gb apimties filmo padalijimas pusiau.

O visus kitus, mažesnės apimties filmus (700 Mb ir pan.), DVD leistuvas nuskaito be problemų.

Is tikruju, yra apribojimas rasant i kompakta - 2 GB/vienam failui, pasikonsultavau su ismananciu zmogum 4u.gif Ir pati to nezinojau... Jis irgi patare, kad skeltum faila i dalis. DVD writeris nemoka didesniu negu 2 GB failu( jei vienas failas uzima tiek) irasyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 15, 13:43)
Aha gerai supranti, o aš VOB`us su AutoGK programa kovertuoju į avi formatą. O su nero nebandžiau mastau.gif

Aš irgi su AutoGK, bet kai kurie stringa, kai norim žiūrėt per DVD. Tai ir galvoju pabandyt kitą ką nors...

QUOTE(posa @ 2007 02 15, 16:04)

O su Nero StartSmart tai labai viskas paprasta... Kai atsidarote langeli, virsuj pasirenkate i koki diska rasysit:cd ar dvd, tada prie zvaigzdutes ( favourites) renkates ka noresite daryti... jei pasirinkote cd pries tai, tada jums leis daryti video failus - make video cd, o jei pasirinkote dvd - make your own dvd-video...
Tik kompaktus atitinkamus idekite... Ir viskas, pasirinkus norima veiksma, atsidarys langas, kur galesite pasirinkti norimus konvertuoti failus. Tik cia irgi reikia ziureti, ar tilps tas perdarytas failas i kompakta...apacioj yra skale, kuri parodo... Darant dvd failas labai "ispuciamas" todel, grubiai is 1GB gausite visus 4GB, bet nevisada, labai nuo failo pacio priklauso... Nu ir prirasiau... ar supratot ka nors? 4u.gif

aciuks.gif taip ir spėjau 4u.gif

QUOTE(saulala @ 2007 02 15, 16:42)
Nesupratote jūs manęs truputį. Kompaktas tai reikiamos talpos - 4,7 Gb. Viskas telpa. Tik, kaip rasiau, keliant į jį filmą, kurio apimtis virs 2 gb, perspėjimas išlenda: jeigu šįtą failą įrašysite, tai jį, kaip ir kitus failus šiame kompakte, nuskaityti galės tik Windowsai. Tai kaip supratau, dėl to DVD leistuvas ir nesuvirškina šito disko. Dėl to ir galvoju, kad gal problemą išspręsti padėtų to 2 Gb apimties filmo padalijimas pusiau.

Čia tau kompe taip rašo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(posa @ 2007 02 15, 17:24)
Is tikruju, yra apribojimas rasant i kompakta - 2 GB/vienam failui, pasikonsultavau su ismananciu zmogum  4u.gif  Ir pati to nezinojau... Jis irgi patare, kad skeltum faila i dalis. DVD writeris nemoka didesniu negu 2 GB failu( jei vienas failas uzima tiek) irasyti  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif Na va, pasirodo, neklydau. Dabar beliko parsisiųsti kokį "movie splitter" ir pamėginti g.gif

QUOTE(Dilma @ 2007 02 15, 17:27)
Čia tau kompe taip rašo? g.gif

Na, čia ne pažodinis vertimas, bet esmė tokia. Čia Nero Start smart taip užrašo.
Atsakyti
QUOTE(posa @ 2007 02 15, 17:24)
Is tikruju, yra apribojimas rasant i kompakta - 2 GB/vienam failui, pasikonsultavau su ismananciu zmogum  4u.gif  Ir pati to nezinojau... Jis irgi patare, kad skeltum faila i dalis. DVD writeris nemoka didesniu negu 2 GB failu( jei vienas failas uzima tiek) irasyti  drinks_cheers.gif

merginos, jūs neteisios. Puikiausiai įsirašo failai virš 2 GB į DVD. Tik Nero programoj reik rinktis ne DVD-ROM (ISO), bet DVD-ROM (UDF). Bent jau man ir persikelia viskas, ir DVD grotuvas skaito (tiesa, brangus namų kinas jokių savadarbių įrašų nepripažįsta, ale tas paprastas grotuvas - jokių problemų thumbup.gif ).
Atsakyti