Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija

QUOTE(Supervyras @ 2007 02 13, 23:21)
Gali bet kada Pilaiteje pasiimti 2Lt

ar čia bet kas gali užsisakyt pas Jus šituos DVD? biggrin.gif
Aš jau irgi kaip ta senė prie geldos - nebesinori paprastai atsisiųstų filmukų, norisi DVD.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas visiems,

prasau pasidalinti savo ziniomis ir patirtimi kaip avi konvertuoti i DVD, kokias programas tam naudojate, ar gerai konvertuojasi ir pan.

As tam naudoju WinAVI video converter. Bet man kazkas negerai gaunasi. Ziurint per DVD grotuva mano sukonvertuota filmuka kai kur nutruksta kadra, kai kurie kadrai kartojasi. Per kompa ziurint viskas gerai. DVD grotuvas kitus mano nekonvertuotus filmus rodo gerai.
Gal kas susidurete su sia problema?
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 12, 23:32)

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
labai ačiū už pirmąsias serijas. Kaip gera sugrįžti į vaikystę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 02 13, 22:59)

tai kaip del tu teletabiu nes kiek supratau jau nebera ju tuose nuorodose o as ju labai noreciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzaiva @ 2007 02 14, 12:38)
Labas visiems,

prasau pasidalinti savo ziniomis ir patirtimi kaip avi konvertuoti i DVD, kokias programas tam naudojate, ar gerai konvertuojasi ir pan.

As tam naudoju WinAVI video converter. Bet man kazkas negerai gaunasi. Ziurint per DVD grotuva mano sukonvertuota filmuka kai kur nutruksta kadra, kai kurie kadrai kartojasi. Per kompa ziurint viskas gerai. DVD grotuvas kitus mano nekonvertuotus filmus rodo gerai.

As, jei prireikia, konvertuoju su "Nero StartSmart", "ConvertXtoDVD" , "McFunSoft DVD Creator" , dar yra tokia "DIKO", tik nebandziau su ja nieko konvertuoti dar... Su visom isvardintom kazkaip normaliai gaunasi, nezinau, nepastebejau, kad kas blogai butu... blush2.gif
Jei turi dc++ ar e-mule, pasieskok DVD maker'iu, gal rasi ka tinkamo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo posa: 14 vasario 2007 - 14:54
QUOTE(anike @ 2007 02 14, 14:40)
notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif
labai ačiū už pirmąsias serijas. Kaip gera sugrįžti į vaikystę  wub.gif

Nėr už ką mirksiukas.gif kai įdėsiu dar parašysiu 4u.gif
Atsakyti
Linkiu visiems daug meiles siandien wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzaiva @ 2007 02 14, 11:38)
Labas visiems,

Pas mus irgi panaši problema unsure.gif

O Nero irgi konvertuoja? bigsmile.gif Prašom pasidalinti, kaip blush2.gif

Supervyre, norėsiu Ledynmečio2 ir Simarono žirgo mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 02 14, 18:28)
Pas mus irgi panaši problema unsure.gif
O Nero irgi konvertuoja? bigsmile.gif Prašom pasidalinti, kaip blush2.gif
Supervyre, norėsiu Ledynmečio2 ir Simarono žirgo mirksiukas.gif  ax.gif

Tai sutarta wub.gif
Atsakyti
Sorry, Candy Candy kokia kalba?
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2007 02 14, 22:16)
Sorry, Candy Candy kokia kalba?

Rusų
Atsakyti
Mane irgi labai domintų, kaip konvertuoti su Nero Start Smart, nes atsidariusi programa nesuprantu, kurioje vietoje tokia funkcija būtų. g.gif
O kaip sakot, ar konvertavimas padėtų štai tokiu atveju: iš noon.dtiltas.lt atsisiųsto "Da Vinčio kodo" ir "Pano labirintų" kažkodėl nerodo per DVD leistuvą (na bet kaip gražiai pavadinau, ane rolleyes.gif ). Per kompą - "visks narmaliai". O DVD leistuvas išvis nemato, kad ten koks filmas būtų (nors šiaip kompiuterinius formatus supranta). Ar gali taip būti dėl to, kad tų filmų apimtis 1,37 gigabaitų, o kito dar didesnė?
Atsakyti