Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija

Yra kokiu nors pageidavimu?
Atsakyti
QUOTE(Supervyras @ 2007 02 01, 16:06)
parasykite tiksliau.
kokiu metu ir tikslu pavadinima.
DVD ir VHS katalogas

na as ieskau tokiu "troliu mumiu" kuriuos ziuredavome tarybimiais laikais. noreciau juos parodyti vienai treciokei. ji skaito knyga apie trolius mumius o kaip jie atrodo nezino:(

Atsakyti
QUOTE(Supervyras @ 2007 01 18, 05:54)

Visos šios nuorodos neveikia. doh.gif doh.gif schmoll.gif schmoll.gif Kiek bandau parsisiųsti vis neduoda. Gal galite padėti? Labai jau grąžūs šie filmukai, manau mano vaikiui labai patiktų.
Atsakyti
QUOTE(kristux007 @ 2007 02 04, 13:28)
Visos šios nuorodos neveikia.  doh.gif  doh.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  Kiek bandau parsisiųsti vis neduoda. Gal galite padėti? Labai jau grąžūs šie filmukai, manau mano vaikiui labai patiktų.

Antras ir ketvirtas veikia, ka tik patikrinau bigsmile.gif
Atsakyti
Kažkas pageidavo user posted image

user posted image

O čia parsisiųsit 133 serijos doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 05, 22:36)
Kažkas pageidavo user posted image
user posted image

O čia parsisiųsit 133 serijos  doh.gif  doh.gif

labai labai aciu 4u.gif siunciuosi... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lincikas @ 2007 02 06, 11:29)
labai labai aciu  4u.gif  siunciuosi...  thumbup.gif

Nėr už ką mirksiukas.gif pati net netikiu, kad jis toks populiarus doh.gif doh.gif kai pamačiau kad tiek norinčių bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 06, 11:41)
Nėr už ką  mirksiukas.gif  pati net netikiu, kad jis toks populiarus  doh.gif  doh.gif kai pamačiau kad tiek norinčių bus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aš kažkaip neabejojau... todėl taip ilgai ieškojau.. o kai niekur neradau, tada ir paklausiau kas matė smile.gif mano mergytei 2,5 metukų, bet šis multikas ir ją sužavėjo... todėl buvo daug ašarų, kai baigėsi smile.gif dabar vėl džiaugsis kai grįš iš darželio ir pamatys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristux007 @ 2007 02 04, 13:28)
Visos šios nuorodos neveikia.  doh.gif   doh.gif   schmoll.gif   schmoll.gif  Kiek bandau parsisiųsti vis neduoda. Gal galite padėti? Labai jau grąžūs šie filmukai, manau mano vaikiui labai patiktų.

Smeiztas gossip.gif
Patikrinau, dabartiniu momentu sios nuorodos puikiai veikia:

Garfildas 1 (2004, DVDRip, LT).avi
Liutas Karalius 1 (2003, DVDRip, LT).avi Password: posa
Spragtukas (2004, DVDRip, RU).avi
Miegančioji Gražuolė (1959, DVDRip, LT).avi

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supervyras: 09 vasario 2007 - 18:40
QUOTE(Supervyras @ 2007 02 04, 03:42)
Yra kokiu nors pageidavimu?

user posted image
aga, yra smile.gif Kažkada buvo labai geras filmukas "Candy candy". Gal galima jį kaip nors prasisiųsti ar bent pirkti?
Atsakyti
QUOTE(anike @ 2007 02 11, 01:14)
user posted image
aga, yra smile.gif Kažkada buvo labai geras filmukas "Candy candy". Gal galima jį kaip nors prasisiųsti ar bent pirkti?

Oi šitą ir aš mielai pažiūrėčiau, labai fainas filmukas thumbup.gif thumbup.gif tik galėtų būti Lt kalba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2007 02 11, 10:49)
Oi šitą ir aš mielai pažiūrėčiau, labai fainas filmukas  thumbup.gif  thumbup.gif tik galėtų būti Lt kalba  thumbup.gif

O man rodos jis lt ir buvo per tele3. Prieš 12m. studentės bendrabuty susėdę žiūrėdavom. blush2.gif
Atsakyti