Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija

QUOTE(fyga @ 2007 11 14, 11:42)
Niekaip negaliu parsisiūsti Tvynių , gal galit kas padėti blush2.gif

O BitCimet ar kokią kitą panašią programą atsisiuntei? Be jos nieko nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted imageGal kas paaiškins, kodėl uTorent programoje prie kai kurių pavadinimų raudoni ženkliukai user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vilmuxa @ 2007 11 14, 14:05)
user posted imageGal kas paaiškins, kodėl uTorent programoje prie kai kurių pavadinimų raudoni ženkliukai user posted image

pas mane raudoni kryziukai atsiranda kai kompe vietos truksta tiems filmams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fyga @ 2007 11 14, 11:42)
Niekaip negaliu parsisiūsti Tvynių , gal galit kas padėti blush2.gif

gal nieks nedalina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 11 14, 14:13)
pas mane raudoni kryziukai atsiranda kai kompe vietos truksta tiems filmams biggrin.gif

Pas mane ne kryžiukai, o rodyklės ir jos yra ir prie atsisiuntūsių filmų. Tik dabar pastebėjau, kad jie visi iš savas.vdnet
Atsakyti
QUOTE(Vilmuxa @ 2007 11 14, 14:59)
Pas mane ne kryžiukai, o rodyklės ir jos yra ir prie atsisiuntūsių filmų. Tik dabar pastebėjau, kad jie visi iš savas.vdnet

tai reiskia, kad dabar is taves kiti ima mirksiukas.gif
Atsakyti
Bandžiau atsisiūsti BitCimet , siunčiau apie 1,5 val . kol išmetė lentelę atsisiuntimo laikas baigtas ir nieko neatsiuntė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fyga @ 2007 11 14, 15:22)
Bandžiau atsisiūsti BitCimet , siunčiau apie 1,5 val . kol išmetė lentelę atsisiuntimo laikas baigtas ir nieko neatsiuntė doh.gif

Tai gal atsiuntė, tik nerandi? Suvesk per search failo pavadinimą, gal ras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuxa @ 2007 11 14, 15:59)

Taip yra todel, kas savas.vdnet persikele i nauja serveri. Dabar jis vadinasi savas.torrentplius.lt Ir jeigu nueisi i puslapi, pamatysi, kad taves nera tarp seederiu. Tau reikia pakeisti torrento trekeri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo posa: 14 lapkričio 2007 - 19:47
šeip ne taip vakar parsisiunčiau BitCimet , bandžiau siūstis Tvynius , bet užtat vos kompas bevartė kitus puslapius ir atidarinėjo programas .
Atsakyti
QUOTE(fyga @ 2007 11 15, 10:50)
šeip ne taip vakar parsisiunčiau BitCimet , bandžiau siūstis Tvynius , bet užtat vos kompas bevartė kitus puslapius ir atidarinėjo programas .

console.gif nieko, kai tą Cometą išjungsi, vėl viskas bus gerai. Palik siųstis nakčiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas nors galėtų "Ratus" iš naujo įmesti pvz į 2shared? ax.gif Nes sena nuoroda nebeveikia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo &joy: 16 lapkričio 2007 - 11:59