Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija

QUOTE(Supervyras @ 2007 11 02, 01:26)
Suinstaliuokite kodekus is 1-osios temos zinutes.
Rekomenduoju Full versija, nes:
Full supports even more audio and video formats.
Apie pati procesa paskaitinekite ten Frequently Asked Questions.
Tikrai rasite daug naudingos info  4u.gif

Ačiū! Tik dabar reikės susirasti laiko pažaisti su tai kodekais... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fijora @ 2007 10 31, 20:08)
Sveikos, mamytes,

gal kas turite filmuku apie Tvynius. Mano dukryte jau kelias dienas nesitraukia nuo filmo, kur Tvyniai dainuoja. Zinau, kad dar yra Tvyniai zaidzia, Tvyniai ir gyvunai. Gal kas galite padet surast, is kur tuos filmukus atsisiusti?

Sveika,
Galiu parekomenduoti puslapi, kuriame, kaip maciau yra visi filmukai apie Tvynius http://savas_vdnet_lt/forum/.
As ju dar nei vieno nesisiunciau, del to cia imesti negaliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Perziurejau ta foruma, bet ir jame matau tik "Laikas dainuoti". O taip norisi parsisiust kitus filmukus su Tvyniais.
Atsakyti
labutis Agnyte gal gali pasakyti kaip is tos nuorodos parsisiusti twynius ir kitus filmukus blush2.gif
Atsakyti
gal kas turite ar žinot iš kur parsisiųsti Žmogų vorą animacinį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(esmute @ 2007 11 06, 00:26)
labutis Agnyte gal gali pasakyti kaip is tos nuorodos parsisiusti twynius ir kitus filmukus blush2.gif

Eini i ta puslapi ir registruojies. Ten nurodai kelis savo duomenis. Kai jau turi vartotojo varda, gali atsisiusti 5 Gb informacijos is to psl. Kad pradeti siustis, reikia susiinstaliuoti programa BitComet, ten irgi lengva, apie tai aprasyta forume http://www.savas.tor...topic.php?t=100 . O paskui tiesiog eini i norimo filmuko nuoroda ir spaudi download, na smulkiau irgi pasiskaitysi forume, bet tikrai nera sunku, jei jau as supratau.... biggrin.gif
Atsakyti
Labas dalbara. As taip pat noreciau candy candy filmuko. Noreciau pati dar karta perziuret ir savo dukrytei parodyt, tik va neiseina parsisiust g.gif
Gal galetum ir man padeti?
Atsakyti
QUOTE(Ronalda @ 2007 11 11, 20:40)
Labas dalbara. As taip pat noreciau candy candy filmuko. Noreciau pati dar karta perziuret ir savo dukrytei parodyt, tik va neiseina parsisiust g.gif
Gal galetum ir man padeti?

kaip žinodama užėjau biggrin.gif
turiu berods 10 dalių g.gif galėčiau įmest per torentus g.gif
Papildyta:
QUOTE(Fijora @ 2007 11 02, 14:40)
Gaila, kad nesulaukiau pasiulymu del Tvyniu atsisiuntimo. Kiek suprantu, ju niekas daugiau nera ikeles.
Ir vis delto, dar karta prasau, gal kas galite ikelt Tvyniu filmukus (mes turim tik ta, kur Tvyniai dainuoja). Buciau labai dekinga.

tvyniai

dar vienas
Atsakyti
Laba visiem,labai apsidziaugiau radus sita temele,nes savo panelei vis siusdavau filmukus rusu kalba,tik viena beda pradejau siustis Garfilda2 ir ant 18.6% sustojo ,bandau paleist kelinta karta is naujo ,bet nieko gero,tai ka dabar daryt ismest ir is naujo pradet ,ar vis dar palaukt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katinas2 @ 2007 11 12, 15:59)
Laba visiem,labai apsidziaugiau radus sita temele,nes savo panelei vis siusdavau filmukus rusu kalba,tik viena beda pradejau siustis Garfilda2 ir ant 18.6% sustojo ,bandau paleist kelinta karta is naujo ,bet nieko gero,tai ka dabar daryt ismest ir is naujo pradet ,ar vis dar palaukt? g.gif

O iš kur siunteisi ? Aš atsisiunčiau iš dalinkis.net ir dar turiu kompiuteryje. Tik dar nežūrėjom tai nežinau kokia kokybė

Mačiau yra ir čia

Žinoma gali ir palaukti. Aš Vėžliukus Ninzes jau tikriausiai visą mėnesį po truputį siunčiu doh.gif
Atsakyti
gal atsirastų Viščiukas Cypsius lietuviškai?
Atsakyti
Niekaip negaliu parsisiūsti Tvynių , gal galit kas padėti blush2.gif
Atsakyti