Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija

QUOTE(Dilma @ 2007 10 28, 20:39)
A vat su skaldymu pas mane nekaip nekaip verysad.gif . Kitoms kažkaip su WinRar išeina suarchyvuoti. Pabandyk 4u.gif

Uf, bandysim kažkaip kažką padaryti, ale reikės kantrybės ax.gif

QUOTE(Murgita @ 2007 10 28, 23:56)
Aha, yra norinciu "Mazyliu"  blush2.gif
Beje, o ten kalbama? Lietuviskai?

Kalbama lietuviškai, latviškai, estiškai ir rusiškai g.gif
Atsakyti
Crazy Frog _Christmas
Atsakyti
mergaites, gal kas nors turite filmuka apie traukinuka Toma arba apie Boba smile.gif
Labai labai norime, bet nenumanuome kur ieshkoti verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes,

gal kas turite filmuku apie Tvynius. Mano dukryte jau kelias dienas nesitraukia nuo filmo, kur Tvyniai dainuoja. Zinau, kad dar yra Tvyniai zaidzia, Tvyniai ir gyvunai. Gal kas galite padet surast, is kur tuos filmukus atsisiusti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fijora: 31 spalio 2007 - 20:08
QUOTE(Čėska @ 2007 10 31, 13:57)
mergaites, gal kas nors turite filmuka apie traukinuka Toma arba apie Boba  smile.gif
Labai labai norime, bet nenumanuome kur ieshkoti  verysad.gif

Bijau, kad siu filmuku lietuviskai nera... sad.gif
Esu susiradusi apie Boba angliskai torrentu (pvz., http://www.mininova.org/tor/434718 )
Bandyk taip. Jei ka rasi daugiau, pasnibzdek, prasau ir man smile.gif
Sekmes!!!
Atsakyti
QUOTE(Fijora @ 2007 10 31, 20:08)
Sveikos, mamytes,

gal kas turite filmuku apie Tvynius. Mano dukryte jau kelias dienas nesitraukia nuo filmo, kur Tvyniai dainuoja. Zinau, kad dar yra Tvyniai zaidzia, Tvyniai ir gyvunai. Gal kas galite padet surast, is kur tuos filmukus atsisiusti?

Ir dar Tvyniai ir Kalėdos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ina @ 2007 10 28, 11:43)
Gal žinote kur Garfildą 2 lietuvių kalba rasti? ax.gif

http://www.2shared.c...ildas_2_Lt.html
Atsakyti
Gal kas nors įsirašėt "Barbė ir Spragtukas"? (ką tik per LNK rodė). Mes žiopliai pramiegojom įsijungti laiku. Mano vaikai pažiūrėję rėkia: "dar sykį, dar sykį" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Supervyras @ 2007 11 01, 01:39)

Šitą vakar nusikėliau, ir gana sėkmingai. Tik.... Garsas eina greičiau nei vaizdas. Bandžiau paleisti pakartotinai - tas pats. Kai aš tiek nusimanau, tai nesuprantu, kame šaknys pakastos. Gal žinot, kas čia galėtų būti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo obuoliux: 01 lapkričio 2007 - 18:39
QUOTE(obuoliux @ 2007 11 01, 18:38)
Šitą vakar nusikėliau, ir gana sėkmingai. Tik.... Garsas eina greičiau nei vaizdas. Bandžiau paleisti pakartotinai - tas pats. Kai aš tiek nusimanau, tai nesuprantu, kame šaknys pakastos. Gal žinot, kas čia galėtų būti?  ax.gif

Suinstaliuokite kodekus is 1-osios temos zinutes.
Rekomenduoju Full versija, nes:
Full supports even more audio and video formats.
Apie pati procesa paskaitinekite ten Frequently Asked Questions.
Tikrai rasite daug naudingos info 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz filmuka Juru sunys. Paslaptinga sala, dukra vis negali atsiziureti 4u.gif
Atsakyti
Gaila, kad nesulaukiau pasiulymu del Tvyniu atsisiuntimo. Kiek suprantu, ju niekas daugiau nera ikeles.
Ir vis delto, dar karta prasau, gal kas galite ikelt Tvyniu filmukus (mes turim tik ta, kur Tvyniai dainuoja). Buciau labai dekinga.
Atsakyti