Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija

QUOTE(Kenguryte @ 2007 10 28, 18:59)
Papasakokit, kaip reikia dvd nukopint/įkelt į PC, tada sukelsiu visas serijas į 2shared, galėsit pasižiūrėti ir įvertinti mirksiukas.gif

Senas geras metodas - copy -> paste biggrin.gif . Paprasčiausiai nukopini video TS folderį į savo kompą ir tiek. Bet vėliau, norint įkelt tą filmą kur nors, geriausia jį konvertuot į AVI failą. O tai daro AUto Gordian Knot 4u.gif

QUOTE(Kenguryte @ 2007 10 28, 19:39)

Niu paaiškinkit, kodėl nenorit į 2shared sukelti lobyno ax.gif

Manau, kad ir talpa - 2shared galima talpinti iki 1 GB dydžio failus, ir interneto greitis - jei internetas lėtas, galima ir pražilti belaukiant, kol užsikraus didesnis failas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 10 28, 19:55)
Senas geras metodas - copy -> paste biggrin.gif . Paprasčiausiai nukopini video TS folderį į savo kompą ir tiek. Bet vėliau, norint įkelt tą filmą kur nors, geriausia jį konvertuot į AVI failą. O tai daro AUto Gordian Knot 4u.gif 
Manau, kad ir talpa - 2shared galima talpinti iki 1 GB dydžio failus, ir interneto greitis - jei internetas lėtas, galima ir pražilti belaukiant, kol užsikraus didesnis failas 4u.gif

Niu tai jei yra norinčių pažiūrėti "Mažylius", tai tada reiks pasidarbuoti mirksiukas.gif
O tai ar nenukenčia filmuko kokybė, jei dvd konvertuoju į avi? blink.gif
Aš pati norėčiau gauti daugiau "Mažylių" serijų mirksiukas.gif Tad jei kas turės, mestelkit, bus didelis notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2007 10 28, 20:05)
Niu tai jei yra norinčių pažiūrėti "Mažylius", tai tada reiks pasidarbuoti mirksiukas.gif
Aš pati norėčiau gauti daugiau "Mažylių" serijų mirksiukas.gif Tad jei kas turės, mestelkit, bus didelis  notworthy.gif

Lyg ir nenukenčia, na, gal nežymiai 4u.gif

Trumpas linksmas filmukas Lifted thumbup.gif 4u.gif
Man įsikėlė per porą minučių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 10 28, 20:07)
Trumpas linksmas filmukas Lifted thumbup.gif  4u.gif
Man įsikėlė per porą minučių rolleyes.gif

Jau pažiūrėjom lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

Pasižiūrėjau, vienas "Mažylių" dvd apie 3,88GB, tai taip daugokai...
Reiktų skaldyti, bet kaip g.gif Dilma, gal tu vėl gali padėti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 28 spalio 2007 - 19:32
QUOTE(Kenguryte @ 2007 10 28, 20:26)

Pasižiūrėjau, vienas "Mažylių" dvd apie 3,88GB, tai taip daugokai...
Reiktų skaldyti, bet kaip g.gif  Dilma, gal tu vėl gali padėti? 4u.gif

A vat su skaldymu pas mane nekaip nekaip verysad.gif . Kitoms kažkaip su WinRar išeina suarchyvuoti. Pabandyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2007 10 28, 19:05)
Aš pati norėčiau gauti daugiau "Mažylių" serijų mirksiukas.gif Tad jei kas turės, mestelkit, bus didelis  notworthy.gif

Aha, yra norinciu "Mazyliu" blush2.gif
Beje, o ten kalbama? Lietuviskai?
Atsakyti
Jūrų šunys. Paslaptingoji sala 4u.gif
Atsakyti
Idejau si puiku filmuka lietuviu kalba, gal kam reikia ax.gif

Aliosa_Popovicius_ir_slibinas_Tugorius 4u.gif
Atsakyti
Dar vienas nuotaikai pasikelt biggrin.gif
Boundin 4u.gif
Atsakyti
smagius trumpus multikus Dilma įdėjai, ačiū 4u.gif gal daugiau tokių panašių trumpų turit, dar smagiau jei kokie muzikiniai būtų, nes ilgų filmukų žiūrėjimui dar neturi kantrybės mano mažoji ax.gif
(pas mus "kolekcijoj" yra Gummy bear song, Holly Dolly song, po to keli trumpi Ledynmečio herojaus Scrat (nežinau, kaip lietuviškai tas gyvis vadinasi) filmukai, po to kur begemotas dainuoja "In the jungle...". Jei kam reiks, sakykit mirksiukas.gif )
Atsakyti
Dar pora 4u.gif
Geris game
Paukščiukai biggrin.gif 4u.gif

Kuckuti, tu neiskuklink, dėk viską, ką turi - čia tikrai viskas susigadija mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
ok, kad jau susigadija, tai dedu lotuliukas.gif , pora dabar, po paskaitų bus dar bigsmile.gif

mūsų mėgstamiausias - Monsters Manah Manah

The Lion sleeps tonight

Gummy bear song
Atsakyti