Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija

Ant bangos lt per torrentus http://bt-geras.com/...3abb5b7f8afa61b
Atsakyti
Gal galima pakartoti "Arturas ir Minimukai" blush2.gif
tik be torrentu blush2.gif
Atsakyti
user posted image

prašom -Srovės nublokšti (lt)?

Atsakyti
Peliukas Perez 1

Kol kas tik pusė filmuko. Kita pusė keliasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 08 10, 19:34)
Norėčiau visoms mamoms parekomenduoti šį filmuką. Apie jį užsimenama teletabių temoje, bet ten gali ir nepastebėti.
Pingu "atrado" mano brolis, kuriam teletabiai labai nepatinka. tai sūnėnui pasiūlė kai ką naujo ir įdomaus. Google ar kur kitur įveskite žodį Pingu ir jums išmes nuorodas. parsisiųsti tikrai įmanoma, brolis Jonui 360 min įrašė  doh.gif
tai filmukai apie išdykėlį pingvinuką, anaiptol ne tokį teigiamą kaip Lolo  biggrin.gif ir apie jo šeimą. nežinau, jis tikriausiai kompiuterinis, bet atrodo kaip plastelininis  unsure.gif kaip kažkuri minėjo, kalba pingviniškai, versti nereikia, viso pasaulio vaikai supranta  thumbup.gif maniškis pradėjo žiūrėti maždauk 2 m. 3 mėn., nes tiesiog anksčiau jo neturėjome.
bus malonu, jei patiks ir jei kas nors pasidalins įspūdžiais  smile.gif

Kazko tylu del sio multiko, bet labai sudomino, smalsu pamatyti bent herojus bigsmile.gif
Beto labai sudomino ir "Mazyliai", gal kas girdejot apie si multika? g.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murgita @ 2007 10 27, 23:54)
Kazko tylu del sio multiko, bet labai sudomino, smalsu pamatyti bent herojus  bigsmile.gif
Beto labai sudomino ir "Mazyliai", gal kas girdejot apie si multika?  g.gif
4u.gif

PINGU Youtube'e
Atsakyti
Beje, kur butu galima rasti ir parsisiusti siu multiku ? blush2.gif

Arturas ir minimukai (yra 24psl, bet kaip ir nera, ner kaip parsisiusti verysad.gif )
Zuviukas Nemo
Liutas karalius 1.2.3
Madagaskaras
Laukiniai nuotykai
Bartokas

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Supervyre @ 2007 10 27, 23:16)

bigsmile.gif aciu tau labai uz nuorodele notworthy.gif
doh.gif Karta maciau viena serija per TV, tai labai patiko, bet nedasilo ir neuzsifiksavo, kad cia tas pats pingviniukas doh.gif
Bet turbut is ten ner sansu parisiusti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 10 27, 19:55)
Peliukas Perez 1

Kol kas tik pusė filmuko. Kita pusė keliasi 4u.gif

Parsisiunciau nors ir puse filmuko, bet labai jau saunus, labai idomus thumbup.gif
Atsakyti
Gal žinote kur Garfildą 2 lietuvių kalba rasti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Murgita @ 2007 10 28, 01:20)
Parsisiunciau nors ir puse filmuko, bet labai jau saunus, labai idomus  thumbup.gif

Štai ir antra dalis
Peliukas Perez 2 4u.gif
Atsakyti
Sveikučiai 4u.gif
QUOTE(Murgita @ 2007 10 27, 23:54)
Beto labai sudomino ir "Mazyliai", gal kas girdejot apie si multika?  g.gif
4u.gif

Girdėjom girdėjom, matėm matėm, labai patinka, vos tik įjungiamas PC, reikalaujama "Mažylių" mirksiukas.gif

PINGU gal ir įdomus filmukas, bet mūsų mažyliai mokosi kalbėti, o "PING'E" kažkokia visiškai nerišli nesuprantama kalba. Mano nuomone, arba herojai visai nekalbėtų , arba kalbėtų raiškiai, gražiai suprantamai thumbup.gif Bet čia mano nuomonė, nesupykit už ją thumbup.gif

Aš turiu keletą "Mažylių" dvd, viename Dvd po kokias aštuonias ar daugiau serijų. Papasakokit, kaip reikia dvd nukopint/įkelt į PC, tada sukelsiu visas serijas į 2shared, galėsit pasižiūrėti ir įvertinti mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 05, 23:36)
Kažkas pageidavo user posted image
user posted image

O čia parsisiųsit 133 serijos  doh.gif  doh.gif

Pagelbėkit, kaip panterą parsisiųsti blush2.gif Nemoku ax.gif Liabaj norim panteros bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 25, 11:28)

Oh, norim, norim clap.gif Lietuviškai... mirksiukas.gif

QUOTE(zukse @ 2007 03 06, 23:22)
na bandyk is cia http://www.emule-pro...amp;rm=download nusistatyk sau patinkancia kalba ir pirmyn...

Lietuvių kalbos nemačiau blush2.gif ax.gif

QUOTE(kipse @ 2007 03 20, 22:43)
Jo, pakvietimo laukti teko keletą dienų. Pakviesti gali to tinklapio vartotojai, bet mano reitingas per mažas. Šiaip ir reitingą ten išlaikyt sunkoka, greitai gauni įspėjimą. nebent bandyti laimę cinamone t.y. čia

Oje, o aš galvojau, kad čia tarkšt, barkšt, registruojuos, siunčiuos, žiuriu, kaifuoju...Tai žodžiu, brolyčiai, niekaip nesuprantu, senojoje animacijoje labai super naudojamas www.2shared.com ten talpinamas visas turtas, ten jis ilgai tupi, nereik registrintis, tik paspaudi nuorodą ir siuntiesi, ir žaliam aišku kaip...
Ar čia su talpa susiję reikalai?
Niu paaiškinkit, kodėl nenorit į 2shared sukelti lobyno ax.gif
Niu tikiuos nepabosiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 28 spalio 2007 - 18:40