grįžtant prie Pelenės.. ar matėt kas nors Pelenę ar Pelenę 2 lietuviškai? Ar tik trečioji dalis įgarsinta LT?
Sveikos merginos
Ziuriu jus cia dalinates filmukais Gal galit man padeti to,kurios siunciates idedate filmukus per FTP upload? Niekaip nesuprantu kaip su juo elgtis reikia... Man vis error raso aciukas labai
Ziuriu jus cia dalinates filmukais Gal galit man padeti to,kurios siunciates idedate filmukus per FTP upload? Niekaip nesuprantu kaip su juo elgtis reikia... Man vis error raso aciukas labai
Aina, viskas tverkoj, manie per DVD viską puikiausiai rodo.
Ačiū Tau dar kartą
Ačiū Tau dar kartą
QUOTE(1975Neringa @ 2007 09 26, 08:03)
Aciu labai . Jau siunciuosi !
Ir aš atsisiunčiau.Ačiū O pirmos dalies nebūtų galima ?
QUOTE(Izida @ 2007 09 24, 18:29)
Tikrai yra Pelene 2. Labai grazus filmukas, buvo isleistas 2002 m.
O tai gal turit kuri nors Pelene 2 ? Jeigu turit, idekit, labai prasau
Gal kas galetu LEDYNMETI ideti ?
gal kas isirasete Monstru biura LT? penktadieni rode per TV3. As to nespejau padaryti
gal pasidalintumete
gal pasidalintumete
QUOTE(renmis @ 2007 09 29, 20:07)
gal kas isirasete Monstru biura LT? penktadieni rode per TV3. As to nespejau padaryti
gal pasidalintumete
gal pasidalintumete
Galima parsisiūsti iš čia
QUOTE(Vilmuxa @ 2007 09 30, 01:15)
aciu labai, tik as esu nereali tinginuke ir labai noreciau, kad man kas irasytu i DVD Sumokesiu, zinoma.
QUOTE(Rami @ 2007 09 13, 01:04)
sveiki,
o aš norėčiau sužinoti, kur galima gauti filmukų apie traukinuką Tomą ir jo draugus (Thomas and friends). Jei nėra LT (nors girdėjau, kad kažkada LTV rodė), tai kokia kita kalba (pvz, anglų)... Ačiū.
o aš norėčiau sužinoti, kur galima gauti filmukų apie traukinuką Tomą ir jo draugus (Thomas and friends). Jei nėra LT (nors girdėjau, kad kažkada LTV rodė), tai kokia kita kalba (pvz, anglų)... Ačiū.
Olandu kalba kogero nelabai tiktu?
QUOTE(saintlina @ 2007 09 24, 11:04)
gal kas nors matėt kur nors įdėtą filmą 'Nepaprasta kelionė namo'. Kur du šunys ir katė ėjo per kalnus savo išvykusių šeimininkų ieškoti. Ne animacija čia, bet nežinau, kur dar paklausti. Labai gražus filmas vaikams..
QUOTE(Aina @ 2007 09 24, 11:16)
kokia kalba nori, ar per torentus siusies ar paprastai?
yra rusiskas DVDrip'as 700Mb per torentus
yra rusiskas DVDrip'as 700Mb per torentus
aš irgi šio filmo labai noriu. Ir panašių į jį.
O ar žinot kur yra angliškai?
Gal butu galima pakartoti "Arturas ir minimukai"? Ana nuoroda neveikia