Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija

Jei kam dar reikia pakvietimu i Torent.lt rasykit i az.
Nesinori siusti tam, kas jau gavo is kitu.

Gal kas kur jau matet, ar turit Liuta Karaliu 2, lietuviska. 1 ir 3 turiu, o 2 niekaip nerandu.
Atsakyti
pagaliau prisijungiau doh.gif

turiu kelis pakvietimus i torrent.lt. rasom i Az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akai @ 2007 09 11, 14:38)
O kodel nebeveikia http://savas_vdnet_lt/ puslapis  cry.gif

jau veikia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 09 14, 18:18)
jau veikia thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tai kad vis dar neveikia... g.gif verysad.gif

o torrent.lt as irgi turiu daug pakvietimu, jei kam reikia, rasykit i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(posa @ 2007 09 14, 20:08)
tai kad vis dar neveikia... g.gif  verysad.gif

o torrent.lt as irgi turiu daug pakvietimu, jei kam reikia, rasykit i az  4u.gif

nu tai kaipgi as ieinu, viska rodo thumbup.gif , rasyt tiesa nebandziau blush2.gif
Atsakyti
HERBERA, labai aciu, gavau smile.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 09 14, 23:04)
nu tai kaipgi as ieinu, viska rodo thumbup.gif , rasyt tiesa nebandziau blush2.gif

Tai nesuprantu, man net puslapio neatidaro... verysad.gif Tai kaip cia dabar yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(posa @ 2007 09 15, 22:49)
Tai nesuprantu, man net puslapio neatidaro... verysad.gif Tai kaip cia dabar yra  g.gif

Neveikia ir man schmoll.gif . Puslapį, kuris pas mane favorites, atodaro, bet į jokias daugiau nuorodas neįleidžia g.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes,gal kas nors turite ir galite pasidalinti per 2shared Bembis ir Simarono žirgas.Aš irgi noreciau pasidalinti, tik nemoku i 2shared imesti blush2.gif Jeigu kas išsamiai paaiškintu kaip tai padaryti galečiau įmesti pvz. 7 brolis (apie labai meila šuniuka ir zuikius) 4u.gif
Manoji ji žiuri iki pažaliavimo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miluka: 17 rugsėjo 2007 - 20:48
QUOTE(miluka @ 2007 09 17, 21:46)
Sveikutes,gal kas nors turite ir galite pasidalinti per 2shared Bembis ir Simarono žirgas.Aš irgi noreciau pasidalinti, tik nemoku i 2shared imesti  blush2.gif  Jeigu kas išsamiai paaiškintu kaip tai padaryti galečiau įmesti pvz. 7 brolis (apie labai meila šuniuka ir zuikius)  4u.gif
Manoji ji žiuri iki pažaliavimo  biggrin.gif

Aš turiu juos abu. Bet Bembis - 3,5 GB, o Simarono žirgas - apie 1,5 GB. 2shared leidžia tik 1 GB prikabint. O suarchyvuot man kažkodėl neišeina verysad.gif
O ką ten aiškint irnesakyk.gif. Atsidarai šitą puslapį, paspaudi upload ir pasirenki, kokį failą nori kelti. Tada paspaudi upload it ir tyliai lauki, kol atsiras lentelė su užrašu, kad jūsų failas sėkmingais patalpintas. Tada spaudi ok ir tau išmeta adresą, kurį tu nukopini į forumą, ir iš kurio mes tą tavo įdėtą failą parsitempiam pas save 4u.gif
Atsakyti
labai noreciau garfildo 1 dalies smile.gif smile.gif ax.gif gal galit kas padet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2007 09 15, 14:56)
HERBERA, labai aciu, gavau  smile.gif  notworthy.gif

Nera uz ka, sekmes ir kantrybes siunciantis filmus biggrin.gif
Atsakyti