Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija

QUOTE(Aina @ 2007 08 06, 19:24)
jei tinka per torentus, tai kaip tik yra idetas 4u.gif

4u.gif TINKA tinka ir net labai drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zukse: 08 rugpjūčio 2007 - 19:26
Norėčiau visoms mamoms parekomenduoti šį filmuką. Apie jį užsimenama teletabių temoje, bet ten gali ir nepastebėti.
Pingu "atrado" mano brolis, kuriam teletabiai labai nepatinka. tai sūnėnui pasiūlė kai ką naujo ir įdomaus. Google ar kur kitur įveskite žodį Pingu ir jums išmes nuorodas. parsisiųsti tikrai įmanoma, brolis Jonui 360 min įrašė doh.gif
tai filmukai apie išdykėlį pingvinuką, anaiptol ne tokį teigiamą kaip Lolo biggrin.gif ir apie jo šeimą. nežinau, jis tikriausiai kompiuterinis, bet atrodo kaip plastelininis unsure.gif kaip kažkuri minėjo, kalba pingviniškai, versti nereikia, viso pasaulio vaikai supranta thumbup.gif maniškis pradėjo žiūrėti maždauk 2 m. 3 mėn., nes tiesiog anksčiau jo neturėjome.
bus malonu, jei patiks ir jei kas nors pasidalins įspūdžiais smile.gif
Atsakyti
Gal kas žinot iš kur galima parsisiūsti filmuką Laukiniai nuotykiai (Start spreading the newspaper) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuxa @ 2007 08 11, 14:13)
Gal kas žinot iš kur galima parsisiūsti filmuką Laukiniai nuotykiai (Start spreading the newspaper)  ax.gif

4u.gif ax.gif Prasom "Laukinia nuotykiai" Lt DVDRip yra ciatorentas. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Aina @ 2007 08 06, 19:24)
jei tinka per torentus, tai kaip tik yra idetas 4u.gif

4u.gif Aina gal gali imesti torenta is kur siustis Sreka 3 DVD Lt?
Atsakyti
[quote=zukse,2007 08 11, 18:39]
4u.gif ax.gif Prasom "Laukinia nuotykiai" Lt DVDRip yra ciatorentas. drinks_cheers.gif
Papildyta:

Dėkui 4u.gif Tik nesuprantu kodėl negaliu siūstis g.gif
Atsakyti
[quote=Vilmuxa,2007 08 12, 00:10]
[quote=zukse,2007 08 11, 18:39]
Papildyta:

Dėkui 4u.gif Tik nesuprantu kodėl negaliu siūstis g.gif
[/quote]
g.gif o tu esi prisiregistravus sitam server? Jei ne, tai parasyk savo @pasta atsiusiu pakvietima. mirksiukas.gif Padare dabar kad daug nelystu tenais tai su pakvietimais. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zukse @ 2007 08 11, 19:39)
4u.gif  ax.gif Prasom "Laukinia nuotykiai" Lt DVDRip yra ciatorentas.  drinks_cheers.gif
Papildyta:

4u.gif  Aina gal gali imesti torenta is kur siustis Sreka 3 DVD Lt?

yra cia, tik ten ne DVD, o Camrip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 08 13, 15:41)
yra cia, tik ten ne DVD, o Camrip mirksiukas.gif

g.gif tai tokiu as jau 3 buvau parsisiuntus ax.gif , delto ir ieskau kad butu DVD ar bent jau DVDrip kokybe. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zukse @ 2007 08 13, 09:32)
g.gif  o tu esi prisiregistravus sitam server?  Jei ne, tai parasyk savo @pasta atsiusiu pakvietima.  mirksiukas.gif Padare dabar kad daug nelystu tenais tai su pakvietimais.  verysad.gif

jau kaip noriu sito filmuko, jis ne-re-a-lus! bet su torentais seniai dauzau galva i siena. man vis geros dienos palinki verysad.gif o gal tu galetum ir mane pakviesti? blush2.gif buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
IZIDA - NORIM TAU LABAI PADEKOTI UZ DORA - ACIU!!! aciuks.gif
Tik dabar, kai gryzom i namus uzsienyje, galim padekoti internetu, nes LT nebebuvo kaip. Tie filmukai, nors ir rusu kalba, bet labai isgelbejo mane ir mano mazaji nuo sunkiu momentu, arba, kai mamai reikejo kur su reikalais islekti blush2.gif
Dar karta Tau Aciu !!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murgita: 25 rugpjūčio 2007 - 16:09
Sveiki, gal kas galite pakviesti į torent.lt ?
Atsakyti
QUOTE(justėP @ 2007 09 02, 20:32)
Sveiki, gal kas galite pakviesti į torent.lt ?

Aš galiu. Atsiųsk savo e-mailą man į AŽ ax.gif
Atsakyti