Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija

QUOTE(DAUKVILE @ 2007 08 03, 09:11)
O gal kas turi filmus animacinius  "Misija-Karvės"," Džimis Neutronas: Vaikas Genijus","Drakono kalnas ", " Kapitonas Kardadantis"," Lapinas Renaras","Lapinas Renaras", LT, na gali būti ir RU rolleyes.gif
DILMA, gal gali pagelbėti  rolleyes.gif

4u.gif Misija karves - lygtais maciau is situ ftp galima gan greitai parsisiusti ftp://88.222.81.193/ ir ftp://fabai.iti.lt/ Pabandyk gal pavyks. Dar ir daugiau rasi negu cia prasei bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zukse @ 2007 08 03, 08:56)
4u.gif  Misija karves - lygtais maciau is situ ftp galima gan greitai parsisiusti ftp://88.222.81.193/ ir ftp://fabai.iti.lt/ Pabandyk gal pavyks. Dar ir daugiau rasi negu cia prasei  bigsmile.gif

kad man neleidžia visai prisijungti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DAUKVILE @ 2007 08 03, 09:11)
O gal kas turi filmus animacinius  "Misija-Karvės"," Džimis Neutronas: Vaikas Genijus","Drakono kalnas ", " Kapitonas Kardadantis"," Lapinas Renaras","Lapinas Renaras", LT, na gali būti ir RU rolleyes.gif
DILMA, gal gali pagelbėti  rolleyes.gif

Galiu mirksiukas.gif . Bet tik su karvėm ir Lapinu Renaru biggrin.gif . Vakare pabandysiiu įkelti į 2shared 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 08 03, 09:43)
Galiu mirksiukas.gif . Bet tik su karvėm ir Lapinu Renaru biggrin.gif . Vakare pabandysiiu įkelti į 2shared 4u.gif

notworthy.gif lauksim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DAUKVILE @ 2007 08 03, 10:46)
notworthy.gif lauksim  4u.gif

Nesilankstyk - kaktą prasiskelsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zukse @ 2007 08 02, 21:51)
4u.gif  jei turi asiliuko programa (emule) - ir supranti rus kalba tai galiu ideti is kur gali atsisiusti. bigsmile.gif is cia ir manau galima ir taip paprastai siutis, tik viena beda kad daznai nutruksta ar elektra dingtu tada vel reikia siustis per naja. Tai butu patarimas kad siustis per programas.  rolleyes.gif  mirksiukas.gif

Ačiū, zukse, aš pati rusiškai tai suprantu, bet mano dukrytės nė mur mur. Lietuvių kalba šito filmuko turbūt neįmanoma gauti ? verysad.gif .
Atsakyti
Aciu visoms ir visiems uz puikius filmukus notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif Taciau kaip sakoma apetitas kyla bevalgant blush2.gif Tai labai noreciau paprasyti gal kas galetu ikelti Sreka ,Sreka 2 , Sreka 3 , noreciau ir Garfildo nes temos pradzioj nuoroda nebeveikia , Zebriuko dryziaus . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 08 03, 21:29)
Ačiū, zukse, aš pati rusiškai tai suprantu, bet mano dukrytės nė mur mur. Lietuvių kalba šito filmuko  turbūt neįmanoma gauti ? verysad.gif .

4u.gif zinok kaip paskelbiau tai galvojau kad nors gal ir irasys, bet manau parmiegojo ta filmuka. Taip ir as pati net nesulaukiau jo... schmoll.gif tek ieskoti dar , nors mano lelkoms tai net ziuriu ir nereikai to igarsinimo, nes jos ziuri pagal veiksma, ar Lt paleisi ar kokia kita kalba lotuliukas.gif , dar paparsau kad isverstu tai vos ne zodis i zodi pataiko thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Sveiki, gal kas turite DVD Srekas 3 Lt. kalba. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zukse @ 2007 08 06, 17:12)
4u.gif  Sveiki, gal kas turite DVD Srekas 3 Lt. kalba.  mirksiukas.gif

jei tinka per torentus, tai kaip tik yra idetas 4u.gif
Atsakyti
O be torentu nebutu galima idet ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zukse @ 2007 08 06, 12:55)
4u.gif  zinok kaip paskelbiau tai galvojau kad nors gal ir irasys, bet manau parmiegojo ta filmuka. Taip ir as pati net nesulaukiau jo...  schmoll.gif  tek ieskoti  dar , nors mano lelkoms tai net ziuriu ir nereikai to igarsinimo, nes jos ziuri pagal veiksma, ar Lt paleisi ar kokia kita kalba  lotuliukas.gif , dar paparsau kad isverstu tai vos ne zodis i zodi pataiko  thumbup.gif

O aš kažkokią rusišką pasaką irgi iš ten pat buvau įrašiusi, bandžiau mergaitėms versti, tai joms nepatiko schmoll.gif . Jos nori, kad būtų lietuviškai verysad.gif .
Atsakyti