Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija

QUOTE(Dilma @ 2007 07 03, 12:42)

Dėkoju Dilmai už vabalus good.gif sūnus išvažiavęs pas močiutę, bet pati prisėdau ir mielai pažiūrėjau kai visi sumigo smile.gif
Atsakyti
blush2.gif žiūrėkit į sveikatą 4u.gif
Atsakyti
http://www.cinamonas...m/viewforum.php?

gal galite man kas nors ,zaliam zmogeliukui blush2.gif paaiskinti kaip parsisiusti is sito cinamono multikus? ax.gif Paspaudziau download tai man issaugojo maza multiko faila ir atseit siunciasi per torrento,bet per val.laiko neatsiunte nei vieno 1%,gal mano torrento nesuinstaliuostas,ar kas?O gal visai kitaip reikia siustis g.gif ? Is anksto didelis aciukas 4u.gif
Atsakyti
Be torrento nesiųs, gali tą siuntimą nutraukt... Atsidaryk Bitcomet ar Utorrent programą (kažkurią turbūt turi susiinstaliavus), tada per ją pasileisk tą multiko torentą. Va tada procesas vyks 4u.gif
Atsakyti
Na va ir as pabandziau pazaisti su "zaislu istorija". Padalinau i dvi dalis ir sukeliau. Manau, kad viskas pavyko, jei ne rasykit ir mokykit ka daryti.
Dar karta atsiprasu tu, kuriuos izeidziau.

Zaislu istorija_1 dalis 4u.gif

Zaislu istorija_2dalis 4u.gif

O LIUTO KARALIAUS 2 (lietuvisko) tikrai niekas neturit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HERBERA: 09 liepos 2007 - 12:44
QUOTE(HERBERA @ 2007 07 09, 12:42)
Na va ir as pabandziau pazaisti su "zaislu istorija". Padalinau i dvi dalis ir sukeliau. Manau, kad viskas pavyko, jei ne rasykit ir mokykit ka daryti.
Dar karta atsiprasu tu, kuriuos izeidziau.
O LIUTO KARALIAUS 2 (lietuvisko) tikrai niekas neturit?

koks čia įžeidimas biggrin.gif? tikrai ne visiems iš pirmo karto išeina. Nors "Žaislų istoriją" vakar parsisiunčiau iš BT-geras, bet dėkui, kad iš viso stengiatės smile.gif
O Liūtą karalių 2 tikrai kažkur mačiau, reiks paieškoti.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 07 09, 08:59)
Be torrento nesiųs, gali tą siuntimą nutraukt... Atsidaryk Bitcomet ar Utorrent programą (kažkurią turbūt turi susiinstaliavus), tada per ją pasileisk tą multiko torentą. Va tada procesas vyks 4u.gif

gal tada gali parasyti adresiuka,is kur galeciau gauti sias programeles nemokamai susiilstaliuoti blush2.gif nes ta kur pas mane,tai kazkas ne to ax.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Bittorrent, BitComet, UTorrent 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 07 10, 09:01)

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zukse @ 2007 07 06, 09:27)
4u.gif Siandien 9.15 per LTV "Trys riesuteliai" -  sena gera pasaka apie pelene ir princa ... eh....  thumbup.gif  vacation1.gif

Kokia nuostabi pasaka, prisimenu iš savo vaikystės, o mano merginos nematė verysad.gif . Gal iš kur nors būtų galima parsisiųsti? unsure.gif
Atsakyti
4u.gif jei turi asiliuko programa (emule) - ir supranti rus kalba tai galiu ideti is kur gali atsisiusti. bigsmile.gif is cia ir manau galima ir taip paprastai siutis, tik viena beda kad daznai nutruksta ar elektra dingtu tada vel reikia siustis per naja. Tai butu patarimas kad siustis per programas. rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zukse: 02 rugpjūčio 2007 - 20:57
O gal kas turi filmus animacinius "Misija-Karvės"," Džimis Neutronas: Vaikas Genijus","Drakono kalnas ", " Kapitonas Kardadantis"," Lapinas Renaras","Lapinas Renaras", LT, na gali būti ir RU rolleyes.gif
DILMA, gal gali pagelbėti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAUKVILE: 03 rugpjūčio 2007 - 08:48