Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija

QUOTE(Murgita @ 2007 07 06, 16:57)
Izida, o jus tuos filmukus siunciates is ineto, ar pirkot kur nors?  g.gif  blush2.gif
Labai reiketu nors keliu seriju Doros ir Diego  g.gif

Kad nera kur nusipirkti, siunciaus is ineto. Pas mane Doros kazkur 6 DVD ir Diego 4 DVD diskai. Tik viskas rusu kalba, nes vaika lietuviu ir rusu mokiname.
Nuo pat ryto prasideda: noriu Diegaaaaa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 07 03, 11:42)

Laaabai aciu 4u.gif parsisiunciau, puikiai pavyko, filmukas visas ir neblogos kokybes thumbup.gif aciu oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2007 07 06, 16:26)
Kad nera kur nusipirkti, siunciaus is ineto.  Pas mane Doros kazkur 6 DVD ir Diego 4 DVD diskai. Tik viskas rusu kalba, nes vaika lietuviu ir rusu mokiname.
Nuo pat ryto prasideda: noriu Diegaaaaa doh.gif

O maniskis alpsta del Doros doh.gif Gryzom i LT o pamirsau paimti CD su multikais, tai zliumbia kas ryta, kaip nori paziuret ta Dora doh.gif Prisiminiau, kad buvai cia klaususi del situ multiku, todel pamaniau, kad reikia taves paklaust is kur siunteisi blush2.gif
Papildyta:
Tik dabar pamaciau, kad mes tam paciam mieste dabar bigsmile.gif

Beje, buvom nueje i nuoma paklaust, gal ten turi tu multiku, bet nea. Pirma karta girdejo apie tokius. Nors Tvyniu vaizdajuoste maciau, kad turi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Murgita @ 2007 07 06, 23:37)
O maniskis alpsta del Doros  doh.gif  Gryzom i LT o pamirsau paimti CD su multikais, tai zliumbia kas ryta, kaip nori paziuret ta Dora  doh.gif  Prisiminiau, kad buvai cia klaususi del situ multiku, todel pamaniau, kad reikia taves paklaust is kur siunteisi  blush2.gif
Papildyta:
Tik dabar pamaciau, kad mes tam paciam mieste dabar  bigsmile.gif

Beje, buvom nueje i nuoma paklaust, gal ten turi tu multiku, bet nea. Pirma karta girdejo apie tokius. Nors Tvyniu vaizdajuoste maciau, kad turi  rolleyes.gif

Pries savaite buvo Dora, o dabar Diego doh.gif . Jauciu prie TV sedetu nuo ryto iki vakaro, jeigu leisciau. Jeigu tinka rusu kalba, galiu paieskoti is kur as cia kazkada siunciaus. Arba, kadangi is vieno miesto, tai greiciau butu perrasyti DVD diska.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2007 07 05, 15:51)
gal kas nors žinot, ar yra kur nors įdėta "Žaislų istorija" lietuviškai garsinta (torrentuose ar dar kur nors)? Čia forume kur buvo nuorodėlė įmetsa, tai tik filmo pradžia..  schmoll.gif  Norėtųsi iš kažkur visą parsisiųst.

pasiziurejau ir as ta "Žaislų istorija" , ogi is 1,22 Gb tik 3,01 min. filmuko. Koks cia "profesionalas" taip ikelineja filmukus?
Reikia ieskoti kito. saintlina, jei rasi visa filmuko versija, duok ir man zinoti.
Atsakyti
QUOTE(Murgita @ 2007 07 06, 16:57)
Izida, o jus tuos filmukus siunciates is ineto, ar pirkot kur nors?  g.gif  blush2.gif
Labai reiketu nors keliu seriju Doros ir Diego  g.gif

padekit!!! nemoku blush2.gif ir nezinau, kaip galeciau parsisiust filmukus, pavyzdziui, kad ir liuta karaliu.. bandziau, bet man neina verysad.gif nesigaudau visiskai.. reikai isiinstaliuot kokia programa ar ka.. g.gif geda blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2007 07 07, 00:49)
Pries savaite buvo Dora, o dabar Diego  doh.gif . Jauciu prie TV sedetu nuo ryto iki vakaro, jeigu leisciau. Jeigu tinka rusu kalba, galiu paieskoti is kur as cia kazkada siunciaus. Arba, kadangi is vieno miesto, tai greiciau butu perrasyti DVD diska.

Tikrai? bigsmile.gif Butu labai saunu tiesiai i DVD thumbup.gif (tik man parasyk gal tada i AZ, kai irasysi blush2.gif tada susitarsim kaip susitikt ir atsiskaityt mirksiukas.gif )
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(uopliuke @ 2007 07 08, 17:04)
padekit!!!  nemoku blush2.gif  ir nezinau, kaip galeciau parsisiust filmukus, pavyzdziui, kad ir liuta karaliu..  bandziau, bet man neina verysad.gif  nesigaudau visiskai.. reikai isiinstaliuot kokia programa ar ka.. g.gif  geda blush2.gif  unsure.gif

Paieskok temos pradzioj, jei neklystu, buvo nuorodu su siuo filmuku g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(HERBERA @ 2007 07 07, 14:14)
pasiziurejau ir as ta "Žaislų istorija" , ogi is 1,22 Gb tik 3,01 min. filmuko. Koks cia "profesionalas" taip ikelineja filmukus?
Reikia ieskoti kito. saintlina, jei rasi visa filmuko versija, duok ir man zinoti.

Na na, kai kritikuot, tai pirmos beee.gif... O kai kelt multikus - norinčių daug neatsiranda, tik pasiimt mirksiukas.gif ...
Tas "profesionalas" - tai aš flirt.gif. Kelis kartus bandžiau archyvint, vis gaudavosi tas pats. O be to, man išsiarchyvavo normalios apimties filmuks beee.gif.

O Saintilina ar kažkas kitas įmetė nuorodą. Nepatingėk, pasieškok ir per torrentus pati parsisiųsi... Nereikės čia prasivardžiuot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 08 liepos 2007 - 19:30
QUOTE(Dilma @ 2007 07 08, 19:28)
Na na, kai kritikuot, tai pirmos beee.gif... O kai kelt multikus - norinčių daug neatsiranda, tik pasiimt mirksiukas.gif ...
Tas "profesionalas" - tai aš flirt.gif. Kelis kartus bandžiau archyvint, vis gaudavosi tas pats. O be to, man išsiarchyvavo normalios apimties filmuks beee.gif.

O Saintilina ar kažkas kitas įmetė nuorodą. Nepatingėk, pasieškok ir per torrentus pati parsisiųsi... Nereikės čia prasivardžiuot...

console.gif Dilmut, nekreipk demesio. Aciu uz tai, jog daliniesi filmukais su kitais 4u.gif
Atsakyti
Džiunglių knyga2. Tik įgarsinimas toks truputį šiaip sau unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 07 08, 20:28)

Na nepyk, as net nezinojau, kad is sito forumo kas i Torentus ikele filmuka.
Radau kituose torentuose pilna filmuko versija, jei kam reikia rasykit i AZ savo Skype adresus, arba mokykit kaip kur nors ikelti. Nes kiek bandziau ir man nelabai pavykdavo.
Atsakyti
QUOTE(HERBERA @ 2007 07 08, 22:47)
Na nepyk, as net nezinojau, kad is sito forumo kas i Torentus ikele filmuka.
Radau kituose torentuose pilna filmuko versija, jei kam reikia rasykit i AZ savo Skype adresus, arba mokykit kaip kur nors ikelti. Nes kiek bandziau ir man nelabai pavykdavo.

Nelabai kur jį įkelsi - jis virš gigo... Bandyk tu jį suarchyvuot į du gabalus po 700 MB (man neišėjo verysad.gif ) ir kelt čia 2shared (o šitam specialių gebėjimų tikrai nereikia, tik kantrybės tongue.gif )
Atsakyti