Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija

QUOTE(HERBERA @ 2007 05 22, 17:11)
Bet gi ten ne rusu kalba igarsintas, o originalo verysad.gif
Gal kas rusiska, ar lietuviska turit?

Srekas III (rus)
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2007 05 23, 10:48)

Praso registracijos, is kur ja gauti?
Atsakyti
QUOTE(rozinee @ 2007 05 23, 11:58)
Praso registracijos, is kur ja gauti?

Viena karta prisiregistruoji, o paskui ka nori "pumpuoji" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HERBERA @ 2007 05 23, 12:52)
Viena karta prisiregistruoji, o paskui ka nori "pumpuoji"  biggrin.gif

Raso: "Atsiprašome bet registravimas yra sustabdytas, vienintelis kelias užsiregistruoti yra gavus pakvietimą iš esančio nario"
Tai gal gali man pakvietima atsiust kas nors?
Atsakyti
QUOTE(rozinee @ 2007 05 23, 14:30)
Raso: "Atsiprašome bet registravimas yra sustabdytas, vienintelis kelias užsiregistruoti yra gavus pakvietimą iš esančio nario"
Tai gal gali man pakvietima atsiust kas nors?

Tiksliai, dabar gi sugrieztino...
As neturiu pakvietimu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2007 05 23, 11:48)

VA sita dar nebloga kokybe, galima ziureti, negu pries tai kur buvau idejus. biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
turiu filmuka "Haru kačių karalystėje" (The Cat Returns, 2002) lietuviu kalba ax.gif . ar bus norinciu bigsmile.gif ?
Atsakyti
Kokio didumo failą galima įdėt į 2shared? Turiu Žaislų istoriją, bet ten virš gigo...
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 05 26, 23:36)
Kokio didumo failą galima įdėt į 2shared? Turiu Žaislų istoriją, bet ten virš gigo...

limito nera mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Katino grįžimas LT

Legendinio japonų režisieriaus Hirojuki Morita animacinė pasaka visai šeimai.

Filmo aprasymas:
Vieną dieną judrioje gatvėje mergaitė Haru drąsiai išgelbėja nuo mirties po automobilio ratais žavingą katiną. Ji be galo nustemba, kai katinas atsistoja ant užpakalinių letenų ir padėkoja Haru žmonių kalba. Vėliau paaiškėja, kad šis katinas yra paslaptingos Kačių karalystės princas.

Įtakingas Kačių karalius nori jį apvesdinti su narsiąja gelbėtoja. Netrukus karalius pagrobia Haru. Ši visiškai nenori tapti Kačių princese - tik ištikimi ūsuotieji ir uodeguotieji draugai - valkataujantis Storulis ir nuostabusis Baronas gali išgelbėti ją iš kačių nelaisvės. Jų laukia netikėti susitikimai ir svaiginantys nuotykiai paslaptingoje Kačių karalystėje.

Atsakyti
Kam reikia pakvietimo į torrent.lt, parašykit man į AŽ savo el. pašto adresą. Turiu du.
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 05 27, 09:04)
limito nera mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Tai tada thumbup.gif , pabandysiu prikabint. Aišku, jei tik bus norinčių ax.gif
Atsakyti