Liūto karaliaus 3 kokybė gera, Bitės majos gera, vat vieną asterixą buvau parsisiuntus, nepatiko garso kokybė, tai kitų nebesisiunčiau. O gal reikia
QUOTE(Supervyras @ 2007 05 05, 09:34)
Dar butu faina jei parasytumet kaip ta loki paleisti.
Kokius kodekus naudoti arba koki softeli?
Kokius kodekus naudoti arba koki softeli?
Kažkaip pas daugelį problemos su šituo broliu. Pas mane DVD jo nerodo, bet kompas su VLC player ima be problemų Kodekai vis dar tie patys, kuriuos prieš šimtą metų tamsta rekomedavo
O kas tas softelis ?
QUOTE(Dilma @ 2007 05 05, 12:43)
Kažkaip pas daugelį problemos su šituo broliu. Pas mane DVD jo nerodo, bet kompas su VLC player ima be problemų Kodekai vis dar tie patys, kuriuos prieš šimtą metų tamsta rekomedavo
Aš tokių kaip nerodantis brolis turiu gal 7 filmus.
QUOTE(Dilma @ 2007 05 05, 11:43)
O kas tas softelis ?
O kas tas softelis ?
Parsisiunčiau VLC player - Lokį rodo kuo puikiausiai Ačiukas. Noriu dabar Lokio2
QUOTE(ina @ 2007 05 05, 13:24)
Parsisiunčiau VLC player - Lokį rodo kuo puikiausiai Ačiukas. Noriu dabar Lokio2
Paieškok temoje, kažkur buvo Lokio2 nuoroda į torentus
Papildyta:
Suradau
Brolis lokys 2
QUOTE(kipse @ 2007 05 05, 10:55)
Liūto karaliaus 3 kokybė gera, Bitės majos gera, vat vieną asterixą buvau parsisiuntus, nepatiko garso kokybė, tai kitų nebesisiunčiau. O gal reikia
Nežinau ką tu siunteis bet šitas Asteriksas yra kokybės ką tik pažiūrėjau kiek parsiuntus esu ir garsas normalus
QUOTE(kipse @ 2007 05 05, 12:57)
Aš tokių kaip nerodantis brolis turiu gal 7 filmus.
Paemiau tuos pacius savo kodekus (dabar jau Version 3.01 Full)
K-Lite Codec Pack
Bet instaliuodamas kur Select Components you want to install nurodziau:
Profile 5: Lots of stuff
Nu zinokit ir loki tada veza
QUOTE(Dilma @ 2007 04 20, 12:00)
Gaila,bet ten to filmo nerandu
QUOTE(Sviga @ 2007 05 06, 20:57)
Gaila,bet ten to filmo nerandu
Nebėra ten nei to, nei kitų įdėtų filmų . Filfrontas mus ištrynė . Apie tai jau buvo kalbėta
Su Mamyciu diena visas visas, kad taip ir toliau dziugintumem savo atzalas
Ta proga Artūras ir minimukai . Lietuviškai dubliuotas, tik garso kokybė galėtų ir geresnė būti