Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija

Liūto karaliaus 3 kokybė gera, Bitės majos gera, vat vieną asterixą buvau parsisiuntus, nepatiko garso kokybė, tai kitų nebesisiunčiau. O gal reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Supervyras @ 2007 05 05, 09:34)
Dar butu faina jei parasytumet kaip ta loki paleisti.
Kokius kodekus naudoti arba koki softeli? ax.gif

Kažkaip pas daugelį problemos su šituo broliu. Pas mane DVD jo nerodo, bet kompas su VLC player ima be problemų 4u.gif Kodekai vis dar tie patys, kuriuos prieš šimtą metų tamsta rekomedavo tongue.gif smile.gif

O kas tas softelis blush2.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 05 05, 12:43)
Kažkaip pas daugelį problemos su šituo broliu. Pas mane DVD jo nerodo, bet kompas su VLC player ima be problemų 4u.gif Kodekai vis dar tie patys, kuriuos prieš šimtą metų tamsta rekomedavo tongue.gif  smile.gif

Aš tokių kaip nerodantis brolis turiu gal 7 filmus.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 05 05, 11:43)
Kažkaip pas daugelį problemos su šituo broliu. Pas mane DVD jo nerodo, bet kompas su VLC player ima be problemų 4u.gif Kodekai vis dar tie patys, kuriuos prieš šimtą metų tamsta rekomedavo tongue.gif  smile.gif

O kas tas softelis blush2.gif  biggrin.gif ?

thumbup.gif Parsisiunčiau VLC player - Lokį rodo kuo puikiausiai thumbup.gif Ačiukas. Noriu dabar Lokio2 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ina @ 2007 05 05, 13:24)
thumbup.gif  Parsisiunčiau VLC player - Lokį rodo kuo puikiausiai  thumbup.gif  Ačiukas. Noriu dabar Lokio2  ax.gif

Paieškok temoje, kažkur buvo Lokio2 nuoroda į torentus 4u.gif
Papildyta:
Suradau
Brolis lokys 2 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 05 gegužės 2007 - 12:29
QUOTE(kipse @ 2007 05 05, 10:55)
Liūto karaliaus 3 kokybė gera, Bitės majos gera, vat vieną asterixą buvau parsisiuntus, nepatiko garso kokybė, tai kitų nebesisiunčiau. O gal reikia  g.gif

Nežinau ką tu siunteis bet šitas Asteriksas yra thumbup.gif kokybės ką tik pažiūrėjau kiek parsiuntus esu ir garsas normalus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 05 05, 12:43)
O kas tas softelis blush2.gif  biggrin.gif ?

VLC player ir bus softelis aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2007 05 05, 12:57)
Aš tokių kaip nerodantis brolis turiu gal 7 filmus.

Paemiau tuos pacius savo kodekus (dabar jau Version 3.01 Full)
K-Lite Codec Pack
Bet instaliuodamas kur Select Components you want to install nurodziau:
Profile 5: Lots of stuff
Nu zinokit ir loki tada veza thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 04 20, 12:00)

Gaila,bet ten to filmo nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviga @ 2007 05 06, 20:57)
Gaila,bet ten to filmo nerandu verysad.gif

Nebėra ten nei to, nei kitų įdėtų filmų verysad.gif . Filfrontas mus ištrynė aggressive.gif. Apie tai jau buvo kalbėta smile.gif
Atsakyti
vacation1.gif Su Mamyciu diena visas visas, kad taip ir toliau dziugintumem savo atzalas smile.gif
Atsakyti
Ta proga Artūras ir minimukai thumbup.gif . Lietuviškai dubliuotas, tik garso kokybė galėtų ir geresnė būti 4u.gif
Atsakyti