Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija

QUOTE(zukse @ 2007 04 10, 22:26)
Sveiki ir sveikos, na kagi jau girdejau ir net ziuriu reklamu prikista inete kad nuo geguzes men. prades rodyti Lt Sreka. Manau kad daug kieno ziureto - ziurimo arba dar tik bus ziurimas filmukas "Shrek".  mirksiukas.gif Ziuriu jau net yra 3 dalis jo "Shrek the Third". Taigi noreciau kreiptis i jus kurie daugiau "nardo" po platuji ineta gal aptikot kur nors ir parsisiuntima....  4u.gif na Lt kalba turbut tyketis dar anksti, bet gal jau rus. yra..... g.gif beja paziureti galima cia
Ir dar vienas kl. gal kas turite " Liutas karalius -3" dali Lt. kalba? As turiu tik rus. jei kas turite emule - http://kino.a.ua/index.php?filmid=1321

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2007 04 04, 11:08)
Šitas filmukas yra čia http://savas_vdnet_lt
Prisiregistruoji, įsiinstaliuoji programytę BitComet ir siuntiesi sau  smile.gif  Nėra taip sudėtinga, kaip atrodo. Galiu paaiškinti, jei kas neaišku bus.

Aciu labai uz pagalba 4u.gif
As cia kuri laika buvau dingusi.. man ne filmukai galvoj buvo mega_shok.gif
Papildyta:
QUOTE(posa @ 2007 04 05, 18:11)
Kazkur maciau, reiktu parsisiust... Bet tik su lietuviskais subtitrais, kiek pamenu, tai ir kino teatre tas filmas nebuvo lietuviskai igarsintas, tai nemanau, kad bus jo vertimas verysad.gif Bet jis daugiau muzikinis, tai gal ten nedaug ir kalbama g.gif Reiks pasiziuret ir parsisiust... Dar, aisku, noresi ir "Bembio"? Kaip tik dabar siunciuosi, versta lietuviskai... Gal jau greitai susitiksim darzely, tai ir perduociau tada...  drinks_cheers.gif

Noresiu as visko ka tik man bus galima gauti is taves blush2.gif
Cia biski ne i tema : Del darzelio tai...s.. mums gavosi...su darbu man sudetinga.. mad.gif Negaliu tik vaiko auginti..dar ir pragyventi reikia cray.gif
Atsakyti
Medžioklės sezonas atidarytas. Lietuviškai ir be torentų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 04 20, 12:00)

thumbup.gif
Atsakyti
Ten pat Brolis lokys 2 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 04 20, 12:00)

labai aciu Dilma thumbup.gif 4u.gif
bandysiu siustis
Atsakyti
Labai labai ačiū Dilma uz zuviuka nemo mirksiukas.gif
Atsakyti
irnesakyk.gif nėr už ką 4u.gif

Beje, gal kas žinot, ar yra išleistas DVD Madagaskaras, dubliuotas lietuviškai? O tai antrą kartą parsisiunčiu su klaikiu vertimu ant rusų kalbos doh.gif
Atsakyti
Nu koki saunu psl. aptikau. Kiek cia geru dalyku yra ir kur anksciau buvau doh.gif biggrin.gif Bet sis vakaras nesekmingas, ka tik besiusciau vis kompas pastringa, net jei ir nieko nesiunciu stinga verysad.gif Reiks rytoj cia apsilankyti. smile.gif
Atsakyti
Pepė Ilgakojinė

user posted image
Atsakyti
Brolis lokys 4u.gif
Atsakyti
Ten pat Sparnuotasis desantas. Viskas lietuviškai ir be torentų 4u.gif
Atsakyti