Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija

QUOTE(editutetute @ 2007 01 18, 18:24)
gal kas gali lietuwisku mikes pukuotuko seriju ykelt arba tasiust, lb dekynga busiu  verysad.gif

va cia jau yra... slaptazodis - posa http://sharedzilla.com/en/get?id=70953
Atsakyti
QUOTE(editutetute @ 2007 01 18, 18:24)
gal kas gali lietuwisku mikes pukuotuko seriju ykelt arba tasiust, lb dekynga busiu  verysad.gif

Mike pukuotuka rasi senosios animacijos 27 psl. O jei nepavyks atsisiusti- bandysiu pagelbet(pati siunciuosi siuo metu)
Oi, net nepamaciau, kad jau yra atsakymas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shusha: 18 sausio 2007 - 18:50
Nežinau kaip čia yr, bet greitis pas mane siunčiant pukuotuką 4.5 bps verysad.gif
Atsakyti
Kas šiandien per diena. Aš ką bebandau parsisiųst viskas sraigišku greičiu gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(posa @ 2007 01 18, 17:34)
va cia jau yra... slaptazodis - posa   http://sharedzilla.com/en/get?id=70953

Cia siaip senoji animacija poster_offtopic.gif
Nepykit !!!
Bus blogai jei pradesim klaidinti zmones doh.gif

Papildyta:
QUOTE(kipse @ 2007 01 18, 17:05)
Ir 2shared ir sharedzilla manė jau .... Eisiu kantrybės nusipirkt. Gal žinot kur su nuolaida?
O koks pas pas mane greitis g.gif Perkūnas jį žino.

Yra labai geras Ineto greicio matuoklis + kaupia visa statistika:
BitMeter 2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supervyras: 18 sausio 2007 - 21:04
QUOTE(posa @ 2007 01 18, 15:06)
Kazkaip kelis paskutinius kartus man neblogai sekesi su sharedzilla.com draugauti, ikeliau kelis nemazus failus, o va siandien pavede, verysad.gif  uzstrigo bekeliant filma "Ratai", dabar bandau 2shared.com ikelti, ziuresiu kaip seksis... O filmukas lietuviskai dubliuotas, geros kokybes, 1,36 GB dydzio failas... Laikykite visi kumscius suspaude, kas noresite ji tureti, kad man pasisektu... mirksiukas.gif

Zinai, skelk tuos Ratus pusiau, nes 1,36GB per daug ziauru. g.gif
As tokio kiekio nemeginau dar ikelti ir patys didziausi ten iki 1GB yra g.gif
Atsakyti
Ooo žiūriu kokią temą atidarėt ploja.gif ploja.gif šaunu prašom užsukti ir čia Lobynas daug daug daug visko yahoo.gif jei kas neaišku galit kreiptis į mane
Papildyta:
QUOTE(posa @ 2007 01 18, 15:06)
kada meta, ar bandant siustis, ar jau parsisiuntus? As dabar bandziau siustis, tai leidzia normaliai...
Papildyta:

Kazkaip kelis paskutinius kartus man neblogai sekesi su sharedzilla.com draugauti, ikeliau kelis nemazus failus, o va siandien pavede, verysad.gif  uzstrigo bekeliant filma "Ratai", dabar bandau 2shared.com ikelti, ziuresiu kaip seksis... O filmukas lietuviskai dubliuotas, geros kokybes, 1,36 GB dydzio failas... Laikykite visi kumscius suspaude, kas noresite ji tureti, kad man pasisektu... mirksiukas.gif

Ratai
Papildyta:
[quote=editutetute,2007 01 18, 17:24]
gal kas gali lietuwisku mikes pukuotuko seriju ykelt arba tasiust, lb dekynga busiu verysad.gif

[/quote]
Mike
Atsakyti
[quote=Dalbara,2007 01 18, 23:50]
Ooo žiūriu kokią temą atidarėt ploja.gif ploja.gif šaunu prašom užsukti ir čia Lobynas daug daug daug visko yahoo.gif jei kas neaišku galit kreiptis į mane
Papildyta:

Ratai
Papildyta:
[quote=editutetute,2007 01 18, 17:24]
gal kas gali lietuwisku mikes pukuotuko seriju ykelt arba tasiust, lb dekynga busiu verysad.gif

[/quote]
Mike
[/quote]

bet iš čia sunku parsisiūsti, jei tuo metu, niekas to filmuko neturi torentuose.Per čia bandžiau liūtą karalių, tai tik 57 proc. atsisiuntė.Dabar siunčiuosi per nuorodą iš posos, tai jau nuo vakar vakaro turiu 85 proc. thumbup.gif
Atsakyti
jau turiu liūtą karalių thumbup.gif , kai gryš vaikai iš darželio galės žiūrėti wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saugerda @ 2007 01 19, 13:32)
jau turiu liūtą karalių  thumbup.gif , kai gryš vaikai iš darželio galės žiūrėti  wub.gif  wub.gif

mirksiukas.gif liuks!
Atsakyti
as kai tik atsirado liutas karalius parsisiunciau pora valandikiu ir parejo tai ir paziurejom jau thumbup.gif
Atsakyti
Tomas ir Džeris
Atsakyti