Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija

Turiu kelis pakvietimus i bt-geras.lt. Galeciau kazkam duoti. Bet noretusi, kad butu toks zmogus kuris parsisiuntes nepabegtu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitag @ 2007 03 22, 13:44)
Turiu kelis pakvietimus i bt-geras.lt. Galeciau kazkam duoti. Bet noretusi, kad butu toks zmogus kuris parsisiuntes nepabegtu smile.gif

bucau labai dekinga uz ta pakvietima,pazadu dalinsiuos kiek galesiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2007 03 16, 20:57)
KELIAS Į ELDORADĄ IR BROLIS LOKYS 2 lietuviškai čia (per torrentus)

O aš jau kelintą dieną vis bandau ir bandau Brolis lokys 2 atsisiųsti, bet niekaip nesiunčia cry.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2007 03 25, 21:24)
O aš jau kelintą dieną vis bandau ir bandau Brolis lokys 2 atsisiųsti, bet niekaip nesiunčia cry.gif

Ir kaip gali nesiųst jei trys seedai kabo ?
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 03 25, 22:30)
Ir kaip gali nesiųst jei trys seedai kabo ? 

smile.gif Supratau. Sėdi per daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2007 03 26, 10:06)
smile.gif Supratau. Sėdi per daug smile.gif

nesupratau? g.gif turiu omeny yra trys skleidėjai kodėl turi nesiųst
Atsakyti
jurgitag,labai dekui uz pakvietima!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 03 26, 09:22)
nesupratau?  g.gif turiu omeny yra trys skleidėjai kodėl turi nesiųst

Aaaa blush2.gif Tuomet aš ne taip supratau blush2.gif

Maniau, kad kai daugiau vienu metu siunčiasi, tai kitus į nematomą eilę pastato. Iš tikro tai nesiunčia ir kol kas nesurandu kodėl. Nors visai neseniai siunčiau "su vėjeliu".
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2007 03 27, 16:16)
Aaaa  blush2.gif Tuomet aš ne taip supratau  blush2.gif

Maniau, kad kai daugiau vienu metu siunčiasi, tai kitus į nematomą eilę pastato. Iš tikro tai nesiunčia ir kol kas nesurandu kodėl. Nors visai neseniai siunčiau "su vėjeliu".

Čia eilių nėra, kuo daugiau skleidėjų tuo greičiau atsisiunčia mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas.
Dalbara, norejau paklausti, ar dar yra kendi kendi seriju parsisiuntimui. PArsisiunciau visus, kuriuos idejai. Bet kad iki pabaigos dar truksta. sad.gif
Atsakyti
Gal zinot kodel nerodo BROLIS LOKYS 1(parsisiunciau is Torentu). BROLIS LOKYS 2 atsisiunciau ir kuo puikiausiai rodo, o pirmo ne. Bandziau ir per Winampa ir per RealPlayeri, ir per Media Playeri. Ir naujus kodekus atsisiunciau kaip nerodo, taip nerodo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(HERBERA @ 2007 04 03, 14:54)
Gal zinot kodel nerodo BROLIS LOKYS 1(parsisiunciau is Torentu). BROLIS LOKYS 2 atsisiunciau ir kuo puikiausiai rodo, o pirmo ne. Bandziau ir per Winampa ir per RealPlayeri, ir per Media Playeri. Ir naujus kodekus atsisiunciau kaip nerodo, taip nerodo.  unsure.gif

Per kompą (ir winamp'ą) rodo man visus, bet per grotuvą Br.Lokys 1-ne, nors su Nerovisionexpres variau, vistiek nerodo.
Atsakyti