gal kartais kas nors zinote is kur galima butu parsisiusti filmuka apie bembi
QUOTE(Linuliux @ 2007 02 28, 00:56)
gal kartais kas nors zinote is kur galima butu parsisiusti filmuka apie bembi
DC++ tikrai maciau
QUOTE(Supervyras @ 2007 02 28, 02:04)
DC++ tikrai maciau
taip, ten tikrai yra, aš pati iš ten parsisiunčiau. Deja, yra tik anglų ir rusų kalbomis.
ŽUVIUKAS NEMO (LT) per torrentus iš Savas. Šian greitis
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 28, 11:23)
dalbara gal gali tu man paaiskint kaip cia uzsiregistruot kad galeciau parsisiusti sita filmuka, bandziau turbut 4kartus vis skirtingais nickais niekaip nepriregistruoja
QUOTE(Linuliux @ 2007 02 28, 15:07)
dalbara gal gali tu man paaiskint kaip cia uzsiregistruot kad galeciau parsisiusti sita filmuka, bandziau turbut 4kartus vis skirtingais nickais niekaip nepriregistruoja
Atsiprasome, bet registracijai nenaudokite one.lt one.lv mail.ru pochta.ru pasto. Pasirinkite koki nors rimtesni servisa.
Neateina patvirtinimo laiskas? Registruokites kita e-mail adresa ! Pvz. cia: draugas.lt
Sveiki, gal turite, o gal matet kut DVD arba DVDrip kokybes "Madagascar" filma Lt arba rus kl. ideta arba psl. kokiam.... Niekaip nerandu
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 28, 16:47)
Atsiprasome, bet registracijai nenaudokite one.lt one.lv mail.ru pochta.ru pasto. Pasirinkite koki nors rimtesni servisa.
Neateina patvirtinimo laiskas? Registruokites kita e-mail adresa ! Pvz. cia: draugas.lt
man irgi niekaip nepasiseka prisiregistruot ten... nors bandzeu su draugas.lt
gal butu galima yditi y kurnors kitur filmuka, na y ten kur nereik registracijos
busiu lb dekinga
Medžioklės sezonas atidarytas (lt) per torrentus iš SAVAS.
Prisiregistravau su paparasta delfi pašto dėžute. Tik prisijungiau po keletos dienų. Dabar viskas
Prisiregistravau su paparasta delfi pašto dėžute. Tik prisijungiau po keletos dienų. Dabar viskas
QUOTE(Supervyras @ 2007 02 17, 23:58)
labai gudra per tv 3 , bet kompakto noretusi? gal jau kas turi? CD AR DVD zuviuka NEMO?