Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija

Gal kuri galetu pakonsultuoti unsure.gif Parsisiunciau Pingviniuko Lolo nuotykius AVI formatu, bet neatidaro man jo winampas, kame reikalas? g.gif ir dar, ar galiu avi formatu isirasyti i kompakta, ar man tada ji rodys per DVD, ar butinai reik DVD formato? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 02 26, 22:54)
Gal kuri galetu pakonsultuoti unsure.gif Parsisiunciau Pingviniuko Lolo nuotykius AVI formatu, bet neatidaro man jo winampas, kame reikalas? g.gif ir dar, ar galiu avi formatu isirasyti i kompakta, ar man tada ji rodys per DVD, ar butinai reik DVD formato? aciu 4u.gif

O kodėl winampas tau turi jį atidaryt g.gif atidarinėk su media playeriu ax.gif
Avi formatą rodys per grotuvą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 26, 23:48)
Galiu įdėt Candy Candy, bet minimum reikia 3 norinčių kad vyktų siuntimas normaliai nes pastrigsim  unsure.gif  unsure.gif ką sakot  g.gif

man tai labai tinka thumbup.gif lauksim nurodymu
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 26, 23:03)
O kodėl winampas tau turi jį atidaryt g.gif atidarinėk su media playeriu  ax.gif
Avi formatą rodys per grotuvą  ax.gif

su tuo ir atidaro doh.gif suklydau. bet nerodo, tik pradine uzsklanda kabo ir tiek. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 02 27, 09:56)
su tuo ir atidaro doh.gif suklydau. bet nerodo, tik pradine uzsklanda kabo ir tiek.  g.gif

o tai pilnai parsiųstas? gal kodekų neturi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 26, 23:48)
Galiu įdėt Candy Candy, bet minimum reikia 3 norinčių kad vyktų siuntimas normaliai nes pastrigsim  unsure.gif  unsure.gif ką sakot  g.gif

O jei tai butu leituviskas tai tikrai noreciau, bet jis rusiskas, ar ne? O tai paskui reikes vaikui vertejaut.
Atsakyti
taip rusų kalba
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 26, 22:48)

o tai iš kur čia siųstis reiktų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuliux @ 2007 02 27, 02:32)
man tai labai tinka thumbup.gif lauksim nurodymu

As labai noreciau Candy candy filmuka ax.gif , kaip ji persiusti?
Atsakyti
Kai įdėsiu įmesiu nuorodą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 27, 10:00)
o tai pilnai parsiųstas? gal kodekų neturi g.gif

nu lyg ir pilnai, kodeku galiu ir netureti, nes nnet nezinau, ka jie reiskia g.gif is kur gauti? ax.gif

tuo paciu paklausimu - dar vakar su torrentu viena filmuka parsisiunciau, irgi rodo 100 procentu, bet prie my video jo neatsirado, neisivaizduoju, kaip ji paziuret.

aciu uz atsakymus, zalia as situose reikaluose 4u.gif
Atsakyti
Kodekai

suinstaliuok, jei nerodys - rašyk 4u.gif
Atsakyti