Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija

QUOTE(saintlina @ 2007 02 16, 08:49)
merginos, jūs neteisios. Puikiausiai įsirašo failai virš 2 GB į DVD. Tik Nero programoj reik rinktis ne DVD-ROM (ISO), bet DVD-ROM (UDF). Bent jau man ir persikelia viskas, ir DVD grotuvas skaito (tiesa, brangus namų kinas jokių savadarbių įrašų nepripažįsta, ale tas paprastas grotuvas - jokių problemų  thumbup.gif ).

Matei, kaip gudriai bigsmile.gif
O tai kurioje vietoje reikia pasirinkti ta UDF? Niekaip neatrandu.
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2007 02 16, 09:57)
Matei, kaip gudriai  bigsmile.gif
O tai kurioje vietoje reikia pasirinkti ta UDF? Niekaip neatrandu.

atidarai Nero, išmeta iškart lentelę 'New Compilation', jei neišmeta, atsidarai File - New. Toj lentelėj renkiesi CD ar DVD. Pasirinkus DVD, į apačią išvardinta - DVD-ROM (ISO), DVD Copy, DVD Video ir t.t. Va ten ir bus DVD-ROM (UDF).
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2007 02 14, 09:42)
ar čia bet kas gali užsisakyt pas Jus šituos DVD?  biggrin.gif
Aš jau irgi kaip ta senė prie geldos - nebesinori paprastai atsisiųstų filmukų, norisi DVD..  lotuliukas.gif

Galima tik dabar 8 supermamos eileje po 10 DVD kompaktu.
Manau per savaite padarysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Supervyras @ 2007 02 16, 11:35)
Galima tik dabar 8 supermamos eileje po 10 DVD kompaktu.
Manau per savaite padarysiu drinks_cheers.gif

tai bent darbelio turit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2007 02 16, 10:42)
atidarai Nero, išmeta iškart lentelę 'New Compilation', jei neišmeta, atsidarai File - New. Toj lentelėj renkiesi CD ar DVD. Pasirinkus DVD, į apačią išvardinta - DVD-ROM (ISO), DVD Copy, DVD Video ir t.t. Va ten ir bus DVD-ROM (UDF).

Ačiū už pagalbą, bandysiu ieškoti. Bet, man rodos, aš turiu kitą Nero Startsmart versiją, nes kažkaip viskas ne taip išdėstyta, kaip tu aprašei.

O dabar pagaliau parašysiu į temą biggrin.gif
Turiu originalų DVD "Stebuklingi Šihiros nuotykiai dvasių pasaulyje" (yra ir lietuviškai). Mielai pasidalyčiau, tik net neįsivaizduoju, kaip jį reikėtų įkelti į internetą. Jeigu kas paaiškintų, mėginčiau tą padaryti ax.gif
Atsakyti
Sveikučiai,
Gal kas turite "Žuviuką Nemo" ir "Simorono žirgą" laaaabai norime. Na suprantu, kad čia ne pageidavimų koncertas, bet yra gi gerų žmonių.... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutė: 17 vasario 2007 - 22:44
QUOTE(Tutė @ 2007 02 17, 22:43)
Sveikučiai,
Gal kas turite "Žuviuką Nemo" ir  "Simorono žirgą" laaaabai norime. Na suprantu, kad čia ne pageidavimų koncertas, bet yra gi gerų žmonių.... blush2.gif  4u.gif

Žuviukas Nemo TV3 2007-02-23 20:15
TV3 programa
Simorono žirgą prasom i Pilaite 2Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supervyras: 17 vasario 2007 - 22:59
Gal kam reikia Kurmio nuotykių,Mažylio ir Karlsono, Batuoto katino ( 6 CD diskai - 5 lt )
Atsakyti
Tai jau biznį pradėsim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 19, 15:59)
Tai jau biznį pradėsim  rolleyes.gif

Taip biznis nemažas mirksiukas.gif įrašytus diskus už tuščių kainą parduoti mirksiukas.gif
Atsakyti

gal kas zinot, kur rasti filmukus "Dora explorer"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 13, 00:32)

laba Dalbara gal galetumėt išsamiau paaiškint apie candy candy filmuko parsisiuntimą. Esu labai "žalia" tuose parsisiuntimuose ir dar "žalesnė" rusų kalbos rašyboje
Atsakyti