QUOTE(Medinis @ 2007 01 22, 13:00)
Ausrytukas, jūs auginate 5 vaikus. Ir jūs taip pat manote, kad vienas vaikas - tai problema?
Sutinku su jumis, kad reikia daug ko. Bet manau žmogus bent jau sau turi atsakyti į klausimą - ko aš gyvenime noriu, kam aš skiriu visą dėmesį, ar didžiąją dalį dėmesio, o kitkas gali palaukti. Klausimas - ar gera mama. Nežinau kas yra gera mama, bet jei yra noras pabėgti nuo savo vaiko - tai tikrai nėra vienas iš geros mamos bruožų.
žinoma, kad aš nemanau jog vaikas yra apskritai kokia nors problema.aš manau kiek kitaip, kad problemos yr kitose vietose, jei jau vaikas imtų trukdyti.Bet šiai dienai aš tikrai žinau, kad net į viaką reikia žiūrėti racionaliai, ačiū už tai kad tik su juo sėdėjai jis tikrai nepasakys.Tose visose 24 valandose būtinai reikia rasti laiko ne vien vaikui ir jo lavinimui, bet jokiu būdu nepamiršti kad su vaikais kartu turi aukti ir tobulėti ir tu, ne vien kaip mama, o kaip moteris, kaip vaikų išlaikytoja ir maitintoja, galų gale netgi siekti karjeros.Ir visa tai turi sutilpti kartu ir viename laike, ir visa ai vadinasi motinystė- moterystė..
Aš manau, kad tokio požiūrio laikosi ir autorė, nu tikrai nemanau kad ji nuo vaiko pavargo.O eigu taip, nu tai gal tas vaikas kiek per anksti, bet čia ne tragedija ir ją pasieks tas motinystės jausmas