Įkraunama...
Įkraunama...

Milanas

QUOTE(Noa @ 2010 11 02, 15:25)
Nu lyg nebus, gastrolės, o kam tau reikia, kad kas nors skristų? biggrin.gif Taigi vis tiek nebus biggrin.gif

Noa, jus jau suskraidete? smile.gif Kur pabuvojote, kokios maisto kainos? Ar kazkuri vieta jusu manymu nelabai verta pamatymo? Na pasidalinkite ispudziais mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 11 02, 14:49)
Noa, jus jau suskraidete?  smile.gif  Kur pabuvojote, kokios maisto kainos? Ar kazkuri vieta jusu manymu nelabai verta pamatymo? Na pasidalinkite ispudziais  mirksiukas.gif  4u.gif

Jo. Ji jau suskraidė biggrin.gif

Asmeniškai man didžiausią įspūdį paliko turgus blush2.gif Aišku, Duomo irgi kažkas tokio. Ant stogo lipti ne reikia, bet tiesiog būtina biggrin.gif Ir paprieštaraučiau, kad tai vienos dienos miestas. Asmeniškai man dar kelių dienų net trūko. O jei dar aplankyti šalia kelis kaimus, tai visai...
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2010 11 02, 16:03)
Jo. Ji jau suskraidė  biggrin.gif

Asmeniškai man didžiausią įspūdį paliko turgus  blush2.gif Aišku, Duomo irgi kažkas tokio. Ant stogo lipti ne reikia, bet tiesiog būtina  biggrin.gif Ir paprieštaraučiau, kad tai vienos dienos miestas. Asmeniškai man dar kelių dienų net trūko. O jei dar aplankyti šalia kelis kaimus, tai visai...

Na, as abejoju, kad istverciau mieste kelias dienas smile.gif Mes Bergame liksime, vaziuojame savaitgaliui, tai dviem dienom masina nuomojames ir ten jau pagal situacija ir ora, Gal Venecija, gal Gardos ezeras, zodziu bus matyti. Milanas man tik tam, kad pliusiuka uzsideti, apsidairom truputuka ir varom kitur blush2.gif
O gal galite placiau aprasyti viska? Ir kas turguje toki ispudi paliko? Ir kuris ten tas turgus, tas kur po eura? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 11 02, 15:14)
Na, as abejoju, kad istverciau mieste kelias dienas smile.gif Mes Bergame liksime, vaziuojame savaitgaliui, tai dviem dienom masina nuomojames ir ten jau pagal situacija ir ora, Gal Venecija, gal Gardos ezeras, zodziu bus matyti. Milanas man tik tam, kad pliusiuka uzsideti, apsidairom truputuka ir varom kitur  blush2.gif 
O gal galite placiau aprasyti viska? Ir kas turguje toki ispudi paliko? Ir kuris ten tas turgus, tas kur po eura?  blush2.gif

Mes pamišę dėl maisto blush2.gif O ten tiek daržovių, mėsyčių, bulkyčių, sūrio , o kur dar švieži makaronai ar uodegas kraipančios jūros gėrybės wub.gif Kai mes buvom, tai pila baravykų pardavinėjo. Sukirmijusių hihihi.gif

Šiaip patarimas vienas. Susidėliot prioritetus ir nelakstyt kaip akis išdegus. Rast laiko tiesiog pasėdėt ir vynuogių paėst ant suoliuko prie Como ežero arba slaptai siurbtelt vynelio beklausant negrų balabaikų parke už Sforcų pilies, arba pavakarieniaut kokioj vietinėj knaipėj, kai kur viskas itališkai ir padavėjas angliškai moka tik gestais. Smagu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 11 02, 14:25)
Nu lyg nebus, gastrolės, o kam tau reikia, kad kas nors skristų? biggrin.gif Taigi vis tiek nebus biggrin.gif

Nebus tai nebus, galvojau, gal aš nemoku ieškoti, vis tiek skrendu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 11 02, 14:49)
Noa, jus jau suskraidete?  smile.gif  Kur pabuvojote, kokios maisto kainos? Ar kazkuri vieta jusu manymu nelabai verta pamatymo? Na pasidalinkite ispudziais  mirksiukas.gif  4u.gif

Jau jau biggrin.gif

Mes buvojom taip: Milanas (pagrindiniai taškai - Duomo, Sforcų rūmai etc), Como, Venecija ir biskutuką Bergamo...

Man kaip... Žodžiu, visi alpsta dėl Como ir Bergamo - o aš dėl jų nealpstu smile.gif Gražūs miestukai tikrai, negali peikt, bet aš toj Šiaurės Italijoj buvus, miestukų mačius, nu tai miestukai kaip miestukai... Man asmeniškai tie, kur ant kalno ir visai mažiukai, labiau patiko. O šitie kaip - nu gražu, bet kažkaip širdis nesusibaladojo biggrin.gif Como gražiau, negu Bergamo. Man. Žodžiu, kartodama į Bergamo nevažiuočiau smile.gif Nors kiti sako, kad tipo jiems Bergamo gražiau už patį Milaną... Man nea smile.gif

Venecija - nu tai kaip Venecija, įspūdinga, bet turbūt nereikėjo ten važiuot sekmadienį - grynas Gariūnų turgus su gražesnėm dekoracijom doh.gif Norėčiau ten pakliūti kokį antradienį smile.gif

O pats Milanas man vež. Nesitikėjau, kad jis atrodo taip, kaip atrodo - sakė, pramoninis miestas, tai aš įsivaizdavau pramoninių pastatų gausybę - špygą, ten vienos parduotuvės ir kabokai biggrin.gif Kainos pramoninių daiktų pobaisės - su Berlynu lyginant. Bet per išpardavimus turbūt ten gėris prasisukt, norėčiau ten pakliūt per išpardavimus rolleyes.gif Picos kainuoja apie 10 eurų. Nu tai dar plius kokie 3 eu atsigert, viso žmogui - kokie 13 eu pavalgymas... Nu bet toks jau nebadaujamas ir nedietinis pavalgymas biggrin.gif

Man iš Milano ir jo apylinių labiausiai patiko Duomo katedra, kad ir kaip būtų banalu. Gi buvau mačius nuotraukas, bet kol nepamačiau, tol net neįsivaizdavau... Nu fantastika doh.gif Vidury margo miesto baltas marmurinis baisiausio dydžio pastatas - kažkaip nuotraukose nesimato, kad jis toks baltas, atrodo, saulės apšviestas ir tiek... Šakės.
Ir dar vynas iš supermarketo patiko, kur Su Agotuku pliaupėm kiekiais dideliais biggrin.gif Ir aplamai po gatves vaikščiot ir viską žiūrėt patiko, gėris smile.gif Ir metro patiko, aiškus smile.gif Vaikams ledai patiko, septynmetis aplamai baisiai ta kelione patenkintas, dabar nieko daugiau nebepiešia, tik lėktuvus ir traukinius smile.gif Dar ir pasišopint gal būtų patikę, tik sąlygos netenkino - turėjau mažai pinigų ir daug diedų, tai koks čia velnią šopingas? biggrin.gif
Atsakyti
Noa, aš pamislijau, kad jei mano diedas būtų be lagamino ir būtume į tą ant kalno Bergamo pakliuvę, gal jis visai nieko? g.gif Ai, gal skrisim dar, tada ir pažiūrėsim irnesakyk.gif

O šiaip mes ir Milano kalėjimą matėm, ir apelsinmedžisu su visais apelsinais ir net pušynus ant daugiaaukščių biggrin.gif Žmonės visai įdomūs buvo, stebėt japoškes su labutinais 8 ryto kažkas tokio lotuliukas.gif

Sakėm, kad kitą sykį važiuosim dviese su noa be diedų, bet su pinigais lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciuks, kaip ir supratau daug maz viska, kas man idomu buvo 4u.gif smile.gif O
QUOTE(Agotukas @ 2010 11 02, 17:02)
Noa, aš pamislijau, kad jei mano diedas būtų be lagamino ir būtume į tą ant kalno Bergamo pakliuvę, gal jis visai nieko?

O tai jus nebuvote virsutiniame Bergame? g.gif Nes butent ten ir yra visas grozis wub.gif tikiuosi, kad su apartementais jokiu nesusipratimu nebus, nes uzsisakeme tai butent Citta Alta esancius wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 02 lapkričio 2010 - 15:23
QUOTE(Agotukas @ 2010 11 02, 16:02)
Sakėm, kad kitą sykį važiuosim dviese su noa be diedų, bet su pinigais  lotuliukas.gif

Taaaip bigsmile.gif
Diedus galėjom parduot, to ir į turgų ejom, ale kad nelabai kas pirko biggrin.gif

QUOTE(Cobre @ 2010 11 02, 16:22)
O tai jus nebuvote virsutiniame Bergame? g.gif  Nes butent ten ir yra visas grozis  wub.gif tikiuosi, kad su apartementais jokiu nesusipratimu nebus, nes uzsisakeme tai butent Citta Alta esancius  wub.gif

Nespėjom. Tik paskui grįžus prisiklausiau nuotraukų prisižiūrėjau... Bet nenustebino smile.gif Nu ten gražu - senoviniai pastatai, viršutinis - tai ir vaizdas nuo kalno... Bet ni, ne ten mano širdis Šiaurės Italijoj schmoll.gif O va čia: http://catturahotel....ie-scillar.html
Aišku, iš nuotraukų nieko gero nesimato, atmosferos tos, mastelio, bet vis tiek ana ten biggrin.gif
Arba didmiesty, Milane. Didmiesčiai turi savo žavesio, maži kaimukai irgi, o šitie vidutiniai - jie ir lieka vidutiniai... Mano nuomone. Bet sakau, mano nuomonė gal ne standartas, daug kas sako visai kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 11 02, 21:22)
Taaaip bigsmile.gif
Diedus galėjom parduot, to ir į turgų ejom, ale kad nelabai kas pirko biggrin.gif
Nespėjom. Tik paskui grįžus prisiklausiau nuotraukų prisižiūrėjau... Bet nenustebino smile.gif Nu ten gražu - senoviniai pastatai, viršutinis - tai ir vaizdas nuo kalno... Bet ni, ne ten mano širdis Šiaurės Italijoj schmoll.gif  O va čia: http://catturahotel....ie-scillar.html
Aišku, iš nuotraukų nieko gero nesimato, atmosferos tos, mastelio, bet vis tiek ana ten biggrin.gif
Arba didmiesty, Milane. Didmiesčiai turi savo žavesio, maži kaimukai irgi, o šitie vidutiniai - jie ir lieka vidutiniai... Mano nuomone. Bet sakau, mano nuomonė gal ne standartas, daug kas sako visai kitaip.

Kiekvienam savo, as va niekaip netikiu, kad Milanas mane nustebins biggrin.gif Katedra tikiu kad nereali, bet kazkaip nervina, kad del jos laika gaisim, na, bet bendrakeleiviai pageidauja, nieko nepadarysi. O del sirdies, tai mano sirdis irgi kitur, kai kur toliau nei italija, bet tai nieko bendro su sia kelione neturi, tai kazkaip deliojuosi realiai, atsizvelgdama i metu laika, buvimo trukme ir vietoje koreguosim atsizvelgdami i oro salygas, nes va baiminuosi, kad del oro net nebus verta vykti kai kur arciau gamtos, kalnu verysad.gif o jus kur imetete, tai zavu, bet maciau ir graziau, manes neuzkabino rolleyes.gif nors siaip gamtai, kalnams be abejo pirmenybe pries bet koki didmiesti.
O Bergama nakvynei pasirinkome ne kaip is koto vercianti miesta, o tiesiog tai protingiausia nakvynes vieta musu atveju, o kai prie sito dar paaiskejo, kad tai ir grazi vieta, ir kai uz nebloga kaina gavome apartamentus su pusryciais sesiems zmonems paciame senamiestyje, tai ir dziaugiuosi. Kaip alternatyva ziurejau nakvyne kokiame nors miestelyje prie kazkurio is ezeru arba Milane bet sudeliojus viska atkrito toks variantas.
Atsakyti
Viešpatie, mes gi nereguliuojam, ką jums mėgt ir kur važiuot unsure.gif Kur norit, ten važiuokit, nors ir namie sėdėkit, užjaučiam, jeigu jums nepatinka Milanas, o jūs priversta į jį važiuoti biggrin.gif
Fie nuotraukas dėjau ne dėl to, kad jus užkabintų, man tai kas, aš ne jo meras biggrin.gif Juo labiau, kad iš Milano ten nuvažiuot tikriausiai itin problematiška, ilgai ir neverta. Tiesiog įdėjau pavyzdį, kas MAN patinka, kai tuo tarpu Bergamo - ne taip labai. Kad žmonėms būtų aišku, ką šneku.

Aš nekaltinu jūsų niekuo ir netvirtinu, kad labai blogai padarėt, kad apsistosit ten ir ne kitur, nežinau, kur jūs apsistosit ir man visiškai dzin biggrin.gif Tik atsakiau į klausimą, kas MAN patiko ir kas ne, o jūs ir aplamai ten dar nebuvot. Tai ko čia nervintis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 02 lapkričio 2010 - 20:48
QUOTE(Noa @ 2010 11 02, 22:44)
Viešpatie, mes gi nereguliuojam, ką jums mėgt ir kur važiuot unsure.gif Kur norit, ten važiuokit, nors ir namie sėdėkit, užjaučiam, jeigu jums nepatinka Milanas, o jūs priversta į jį važiuoti biggrin.gif
Fie nuotraukas dėjau ne dėl to, kad jus užkabintų, man tai kas, aš ne jo meras biggrin.gif Juo labiau, kad iš Milano ten nuvažiuot tikriausiai itin problematiška, ilgai ir neverta. Tiesiog įdėjau pavyzdį, kas MAN patinka, kai tuo tarpu Bergamo - ne taip labai. Kad žmonėms būtų aišku, ką šneku.

Aš nekaltinu jūsų niekuo ir netvirtinu, kad labai blogai padarėt, kad apsistosit ten ir ne kitur, nežinau, kur jūs apsistosit ir man visiškai dzin biggrin.gif Tik atsakiau į klausimą, kas MAN patiko ir kas ne, o jūs ir aplamai ten dar nebuvot. Tai ko čia nervintis doh.gif

idomiai cia jus surasete g.gif na tikrai, nesinervinkite, negalvojau, kad mano postas jus taip suerzins, atsiprasau. Pasidalinau samprotavimais ir tiek, taip kaip ir jus apie Bergama, o tokios emocijos sukilo. Pagaliau juk Bergame ir jus galima sakyti, kad nebuvote, bet juk dalinotes savo mintimis apie ji, apie tai kas jums patinka, kas ne. na tai pamislijau, kad ir man galima rolleyes.gif Bet kokiu atveju dekui uz atsakyma. Tiesa, o picu kainos tai cia Milane? kazkur nuosaliau ir ne Milane irgi jos tokios?
Atsakyti