QUOTE(Cobre @ 2010 11 02, 14:49)
Noa, jus jau suskraidete?
Kur pabuvojote, kokios maisto kainos? Ar kazkuri vieta jusu manymu nelabai verta pamatymo? Na pasidalinkite ispudziais
Jau jau
Mes buvojom taip: Milanas (pagrindiniai taškai - Duomo, Sforcų rūmai etc), Como, Venecija ir biskutuką Bergamo...
Man kaip... Žodžiu, visi alpsta dėl Como ir Bergamo - o aš dėl jų nealpstu
Gražūs miestukai tikrai, negali peikt, bet aš toj Šiaurės Italijoj buvus, miestukų mačius, nu tai miestukai kaip miestukai... Man asmeniškai tie, kur ant kalno ir visai mažiukai, labiau patiko. O šitie kaip - nu gražu, bet kažkaip širdis nesusibaladojo
Como gražiau, negu Bergamo. Man. Žodžiu, kartodama į Bergamo nevažiuočiau
Nors kiti sako, kad tipo jiems Bergamo gražiau už patį Milaną... Man nea
Venecija - nu tai kaip Venecija, įspūdinga, bet turbūt nereikėjo ten važiuot sekmadienį - grynas Gariūnų turgus su gražesnėm dekoracijom
Norėčiau ten pakliūti kokį antradienį
O pats Milanas man vež. Nesitikėjau, kad jis atrodo taip, kaip atrodo - sakė, pramoninis miestas, tai aš įsivaizdavau pramoninių pastatų gausybę - špygą, ten vienos parduotuvės ir kabokai
Kainos pramoninių daiktų pobaisės - su Berlynu lyginant. Bet per išpardavimus turbūt ten gėris prasisukt, norėčiau ten pakliūt per išpardavimus
Picos kainuoja apie 10 eurų. Nu tai dar plius kokie 3 eu atsigert, viso žmogui - kokie 13 eu pavalgymas... Nu bet toks jau nebadaujamas ir nedietinis pavalgymas
Man iš Milano ir jo apylinių labiausiai patiko Duomo katedra, kad ir kaip būtų banalu. Gi buvau mačius nuotraukas, bet kol nepamačiau, tol net neįsivaizdavau... Nu fantastika
Vidury margo miesto baltas marmurinis baisiausio dydžio pastatas - kažkaip nuotraukose nesimato, kad jis toks baltas, atrodo, saulės apšviestas ir tiek... Šakės.
Ir dar vynas iš supermarketo patiko, kur Su Agotuku pliaupėm kiekiais dideliais
Ir aplamai po gatves vaikščiot ir viską žiūrėt patiko, gėris
Ir metro patiko, aiškus
Vaikams ledai patiko, septynmetis aplamai baisiai ta kelione patenkintas, dabar nieko daugiau nebepiešia, tik lėktuvus ir traukinius
Dar ir pasišopint gal būtų patikę, tik sąlygos netenkino - turėjau mažai pinigų ir daug diedų, tai koks čia velnią šopingas?