Jei vaziuosit i Como, i Lecco nebeverta, nieko kitokio nepamatysit.
I Genuja nevaziuociau, jau geriau i koki nedideli miesteli salia. Nesenai buvau Arenzano, man labai labai patiko. Spalvos, palmes, jura, uolos ir kalnai aplinkui...
I Milano verta uzsukti vien tam, kad Duomo pamatyti, pirmas ispudis tikrai didelis.
QUOTE(vija23 @ 2010 09 30, 15:04)
I Genuja nevaziuociau, jau geriau i koki nedideli miesteli salia. Nesenai buvau Arenzano, man labai labai patiko. Spalvos, palmes, jura, uolos ir kalnai aplinkui...
I Milano verta uzsukti vien tam, kad Duomo pamatyti, pirmas ispudis tikrai didelis.
Va, noa, kam tau Venecija Važiuojam į Arenzano
Papildyta:
Dar kvailas klausimas O Italijoje kas nors važinėja autostopu? Ar ten nepriimta arba priimta, ale reikia apsimokėt
Vokietijoje tai taip bandyčiau pavažinėt, o čia biški baisu... Blondinė visiška esu
QUOTE(vija23 @ 2010 09 30, 14:04)
o man pvz Arenzano ziauriai nepatiko... nuvariau su sese ir apsisukusios nesem drapa is ten
QUOTE(Agotukas @ 2010 09 30, 14:27)
Dar kvailas klausimas O Italijoje kas nors važinėja autostopu? Ar ten nepriimta arba priimta, ale reikia apsimokėt
bijau nusisneket, bet kad man atrodo draudziama
QUOTE(Fliquiti @ 2010 09 30, 14:53)
o man pvz Arenzano ziauriai nepatiko... nuvariau su sese ir apsisukusios nesem drapa is ten
Kas nepatiko? As esu buvusi 3juose miesteliuose Ligurijoj ir visi trys man labiau uz Genuja patiko. O Arenzano mes pas vienus pazistamus vaziavom, i seminarija viena, paskui visai dienai prie juros. Per miesteli tik perejom, bet man labai grazus pasirode. Gal del to, kad senai Ligurijoj nebuvau, cia gi viskas pilka, prie Adrijos irgi ner taip grazu.
Aha draudziama.
QUOTE(vija23 @ 2010 09 30, 15:04)
Siaip tai visas marsrutas priklauso nuo to, ka norima pamatyti. Jei tikslas kuo daugiau pamatyti, tuomet gal ir neverta. Bet jei tikslas pabuti grazioje aplinkoje, tarp kalnu-kodel gi ir ne? Juk pvz., i kokia Slovakija vaziuojant, kalnai gi atrodytu tie patys - praejai viena trasa-ir ka ten daugiau pamatysi. Bet i kalnus einama kitko. Tai manau, ir su Como bei Lecco panasiu sasaju galima izvelgti.
As irgi buvau labai rimtai pavasarini marsruta po Lombardijos regiona pradejusi deliotis. Bet dar labai daug laiko, gali buti kad ir neisdegs. Irgi kaip Cobre sukau galva, ar man reikia to Milano. Bet nusprendziau, kad kokia diena -pusantros nebutu gaila skirti Milanui. Katedra, pilis, universitetas su kiemeliais, kanalai, galu gale kuris nors parkas, jei jau miestas pabostu.
Tris nakvynes buvau numaciusi Como ar netoli jo. Pats Como miestukas, Brunate, nuo Brunate galima kazkur pasivaikscioti tolyn i kalnus, zinau. Pasiplaukymas laivu, apvaiksciojimas Bellagio, Varennos miestuku. Pravaziaimas pacia pakrante kaimo autobusu ar traukiniu, tiesiog ramus pasibuvimas niekur neskubant, pasigerint gamta, KALNAIS. Galbut kazkur praejimas neilga kalnu trasa.
Paskutines dvi nakvynes buvau sugalvojusi skirti Bergame. Taigi, Bergamas, kas be ko. O is Bergamo buvau numaciusi ir Lecco. Irgi del gamtos poreikio. O jei kartais gamta pabostu, juk niekas nevarzo keisti marsruta. Is Lecco irgi zinau, kad galima pasikelti i kalna, gal net kazkur pasivaikscioti.
Taigi, labai individualus dalykas tie marsrutai ir planavimai yra.
QUOTE(vija23 @ 2010 09 30, 15:01)
Kas nepatiko? As esu buvusi 3juose miesteliuose Ligurijoj ir visi trys man labiau uz Genuja patiko. O Arenzano mes pas vienus pazistamus vaziavom, i seminarija viena, paskui visai dienai prie juros. Per miesteli tik perejom, bet man labai grazus pasirode. Gal del to, kad senai Ligurijoj nebuvau, cia gi viskas pilka, prie Adrijos irgi ner taip grazu.
as ligurijoj pakankamai privazinejus, siaip ar taip mums arciausia prie juros ten vaziuot... tikrai daug mazu miestuku graziu bet arenzano vienas is klaikiausiu pasirode... architekturos jokios, o visas saligatvis palei pakrante nustatytas siuksliu konteineriais, smarve vaiksciojant pakrante nereali, o dar ir my...lais visur dvokia man toks degradaves miestelis pasirode (vaziavau su sese diedo rekomendacija), tai kaip nesem is ten kudasiu... juk tiek daug graziu miestuku - rapallo, santa margherita ligure, camogli ir recco (focaccios gimtine), 5 terre... net la spezia grazesne
adrija man is italijos puses nieko blatno - ner kalnu
QUOTE(Fliquiti @ 2010 09 30, 23:07)
juk tiek daug graziu miestuku - rapallo, santa margherita ligure, camogli ir recco (focaccios gimtine), 5 terre... net la spezia grazesne
Kieno kieno gimtinė???
QUOTE(Agotukas @ 2010 10 01, 07:34)
Kieno kieno gimtinė???
Duonos kažkokios ten, neskaniai atrodančios... Bet gal ji skani, tik atrodo taip
QUOTE(Fliquiti @ 2010 09 30, 22:07)
5 terre... net la spezia grazesne
Vakar truputi ne taip parasiau. Buvau trijuose miesteliuose tarp Genujos ir Prancuzijos sienos. Vienas is ju Arenzano. Nemaciau jokiu siuksliu ir jokios smarves.
O nuo Genujos iki 5 Terre esu visus miestelius pravaziavus, bet senai, pamenu tik, kad paciose 5 Terre labai labai grazu.
Adrijos pakrante tinkamesne atostogoms, nei Ligurijos. Tai ten ir vaziavom iki siol, jei ne i LT.
Sveiki
Gal kas skrenda į Milaną paskutinį lapkričio savaitgalį? Kaip suprantu, La Scaloje jokių pasirodymų tuo metu nebus
Gal kas skrenda į Milaną paskutinį lapkričio savaitgalį? Kaip suprantu, La Scaloje jokių pasirodymų tuo metu nebus
Nu lyg nebus, gastrolės, o kam tau reikia, kad kas nors skristų? Taigi vis tiek nebus