O ka verta paragauti ten bunant? na pica, makaronai , o kas dar? kokios vyno kainos kavineje? ar dideles porcijos? dali temos perskaiciau, bet lyg ir neuzmaciau
QUOTE(Agotukas @ 2010 09 29, 15:53)
Jo jo... Rankoves tik pasiraitosiu, kulokėlius sugniaušiu ir duosiu duosiu...
Kadangi skrendam savaitgaliui, tai planas kol kas toks - Milanas, KAŽKAS, Como, Milanas + Bergamo. Tik su tuo KAŽKUO dar abejoju ar jį pakeisti į Milaną ar kokią Veroną Norėjau į Portofino, bet mane nugesino, kad ką aš tame kaime veiksiu Venecijoje jau buvome anksčiau, o ir su pinigais šį kartą striuka... Ką dar pasiūlytumėt?
Kadangi skrendam savaitgaliui, tai planas kol kas toks - Milanas, KAŽKAS, Como, Milanas + Bergamo. Tik su tuo KAŽKUO dar abejoju ar jį pakeisti į Milaną ar kokią Veroną Norėjau į Portofino, bet mane nugesino, kad ką aš tame kaime veiksiu Venecijoje jau buvome anksčiau, o ir su pinigais šį kartą striuka... Ką dar pasiūlytumėt?
Nea, planas toks: milanas, como, KAŽKAS, Bergamo.
O tas kažkas... Gi po ilaną prasitrankysi... Gal? Žėk, ten visokio gero, galerijų visokių šniūrai. http://www.therearep...st/itmilpts.htm
QUOTE(Noa @ 2010 09 29, 20:45)
Nea, planas toks: milanas, como, KAŽKAS, Bergamo.
O tas kažkas... Gi po ilaną prasitrankysi... Gal? Žėk, ten visokio gero, galerijų visokių šniūrai. http://www.therearep...st/itmilpts.htm
Neapsigauk Apie Kauną dar daugiau gražių fotkių galima pridėt Nu pavaikščiosi vienam muziejuj, kitam, o toliau tai neįdomu
jei tik trys dienos, tai tikrai tam KAZKAM neliks laiko..
o del portofino tikrai sutinku kad kaimas, as buvau pries kelias savaites, tai net is masinos neislipdama diedui liepiau vezt atgal i S.Margherita Ligure ten tik tiek kad uoste pilna prabangiu jachtu. daugiau nieko.
o del portofino tikrai sutinku kad kaimas, as buvau pries kelias savaites, tai net is masinos neislipdama diedui liepiau vezt atgal i S.Margherita Ligure ten tik tiek kad uoste pilna prabangiu jachtu. daugiau nieko.
QUOTE(Fliquiti @ 2010 09 29, 21:31)
O ką tada man daryt, jei pas mus viskas tas pats, tik vietoj KAŽKO - Venecija?
įtariu, Milano ir nepamatysim, pagal pasakojimus jis čia lyg ir neįdomiausias gaunasi
QUOTE(vija23 @ 2010 09 29, 14:41)
Na kaip kam cia. Mes siandien su drauge buvom pusdieni lauke, as su ilgom rankovem maikute ir plonu megztiniu, o ji trumpom rankovem. Ryte ir vakare tai jau ir striukes reikia.
O kaip su apavu? Na gal kvaila klaust, kai esu maciusi sausio menesi Venecijoj damute su kailiniais ir basutem turguj
Ilgaauliu manau tikrai nereik, nes si savaitgali rodo apie +20 su mazu lietuciu (gal but) o kaip del basuciu . Nes imu batelius, bet jei kartais nuspaustu nuo ilgo vaiksciojimo tai gal sakau basutes isimest
QUOTE(GF FERRE @ 2010 09 30, 10:14)
O kaip su apavu?
Nu klausykitės, pons Ferre, tai gal pro langą savo kontoros pasižiūrėkit ir žinosit??? Jei ką, adresą priminsiu:
http://www.gianfranc...re.it/info.html
QUOTE(Cobre @ 2010 09 29, 17:56)
O ka verta paragauti ten bunant? na pica, makaronai , o kas dar? kokios vyno kainos kavineje? ar dideles porcijos? dali temos perskaiciau, bet lyg ir neuzmaciau
mergai, jus man apie maista papasakokit, nes man cia sventas reikalas. arba pasakykit, kad buvo rasyta, tai as ramiai, pamazu tema perskaitysiu ir rasiu
Noa, tik neblevyzgok, noriu rimto atsakymo is rimto zmogaus nors jei ka, tai lauksiu tavo papasakojimo, tu anksciau ten pabuvosi
QUOTE(Cobre @ 2010 09 30, 10:55)
mergai, jus man apie maista papasakokit, nes man cia sventas reikalas. arba pasakykit, kad buvo rasyta, tai as ramiai, pamazu tema perskaitysiu ir rasiu
Noa, tik neblevyzgok, noriu rimto atsakymo is rimto zmogaus nors jei ka, tai lauksiu tavo papasakojimo, tu anksciau ten pabuvosi
Aga ir man įdomu ką paragauti? Ir gal galima su Itališku vertimu, kad meniu nesusipainiočiau
Beje, kada geriama sambuca? prieš po valgio?
Jei nori tipisko italisko maisto eikit i trattoria/osteria kur nors ne paciam centre ir rasit
Ir dar yra tokia galimybe pavalgyti per Happy hour. Daugelis baru tokias turi. Ten nusiperki uz kazkokia kaina gerti, o paskui gali ragaut ir valgyt kiek tik nori is to kas buna padeta. Mes su savo didele seimyna dar nedristam i tokias vakarienes keliauti, bet draugai pasakojo, kad ne karta sekmadieni vakarieniauja vienoj vietoj butent per happy hour. Uz 5 eur nusiperka alaus, vaikui uz 2 eur vandens, o paskui valgai kiek tik nori risotti, pasta, pizza, foccacia, vistos sparneliai...
Ir dar yra tokia galimybe pavalgyti per Happy hour. Daugelis baru tokias turi. Ten nusiperki uz kazkokia kaina gerti, o paskui gali ragaut ir valgyt kiek tik nori is to kas buna padeta. Mes su savo didele seimyna dar nedristam i tokias vakarienes keliauti, bet draugai pasakojo, kad ne karta sekmadieni vakarieniauja vienoj vietoj butent per happy hour. Uz 5 eur nusiperka alaus, vaikui uz 2 eur vandens, o paskui valgai kiek tik nori risotti, pasta, pizza, foccacia, vistos sparneliai...
O ką galvojate apie miestelį Lecco?
Kiek kainuoja nuvažiuoti iš Milano į Genują (čia Genova? ) ir ar verta?
QUOTE(Agotukas @ 2010 09 30, 14:35)
O ką galvojate apie miestelį Lecco?
as tai googlinu vaizdus ir ziuriu, jei uzkabina, tada traukiu i "pageidaujamu" sarasa nes kas vienam patinka, tas kitam gal nelabai.
Tik del Milano blaskausi, nes apsistosim Bergame. Is fotkiu tai netraukia ten vaziuoti, kita vertus pasimetusi esu, kazkaip keista, buti visai salia ir neaplankyti