Įkraunama...
Įkraunama...

Milanas

O ka verta paragauti ten bunant? na pica, makaronai biggrin.gif , o kas dar? kokios vyno kainos kavineje? ar dideles porcijos? dali temos perskaiciau, bet lyg ir neuzmaciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2010 09 29, 15:53)
Jo jo... Rankoves tik pasiraitosiu, kulokėlius sugniaušiu ir duosiu duosiu... dirol.gif

Kadangi skrendam savaitgaliui, tai planas kol kas toks - Milanas, KAŽKAS, Como, Milanas + Bergamo. Tik su tuo KAŽKUO  dar abejoju  g.gif ar jį pakeisti į Milaną ar kokią Veroną  g.gif Norėjau į Portofino, bet mane nugesino, kad ką aš tame kaime veiksiu  g.gif Venecijoje jau buvome anksčiau, o ir su pinigais šį kartą striuka... Ką dar pasiūlytumėt?

Nea, planas toks: milanas, como, KAŽKAS, Bergamo.

O tas kažkas... Gi po ilaną prasitrankysi... Gal? Žėk, ten visokio gero, galerijų visokių šniūrai. http://www.therearep...st/itmilpts.htm
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 09 29, 20:45)
Nea, planas toks: milanas, como, KAŽKAS, Bergamo.

O tas kažkas... Gi po ilaną prasitrankysi... Gal? Žėk, ten visokio gero, galerijų visokių šniūrai. http://www.therearep...st/itmilpts.htm

Neapsigauk tongue.gif Apie Kauną dar daugiau gražių fotkių galima pridėt biggrin.gif Nu pavaikščiosi vienam muziejuj, kitam, o toliau tai neįdomu blush2.gif
Atsakyti
jei tik trys dienos, tai tikrai tam KAZKAM neliks laiko.. g.gif

o del portofino tikrai sutinku drinks_cheers.gif kad kaimas, as buvau pries kelias savaites, tai net is masinos neislipdama diedui liepiau vezt atgal i S.Margherita Ligure lotuliukas.gif ten tik tiek kad uoste pilna prabangiu jachtu. daugiau nieko. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2010 09 29, 21:31)
jei tik trys dienos, tai tikrai tam KAZKAM neliks laiko..  g.gif

O ką tada man daryt, jei pas mus viskas tas pats, tik vietoj KAŽKO - Venecija? lotuliukas.gif
įtariu, Milano ir nepamatysim, pagal pasakojimus jis čia lyg ir neįdomiausias gaunasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vija23 @ 2010 09 29, 14:41)
Na kaip kam cia. Mes siandien su drauge buvom pusdieni lauke, as su ilgom rankovem maikute ir plonu megztiniu, o ji trumpom rankovem. Ryte ir vakare tai jau ir striukes reikia.

O kaip su apavu? Na gal kvaila klaust, kai esu maciusi sausio menesi Venecijoj damute su kailiniais ir basutem turguj thumbup.gif
Ilgaauliu manau tikrai nereik, nes si savaitgali rodo apie +20 su mazu lietuciu (gal but) o kaip del basuciu g.gif . Nes imu batelius, bet jei kartais nuspaustu nuo ilgo vaiksciojimo tai gal sakau basutes isimest g.gif
Atsakyti
QUOTE(GF FERRE @ 2010 09 30, 10:14)
O kaip su apavu?

Nu klausykitės, pons Ferre, tai gal pro langą savo kontoros pasižiūrėkit ir žinosit??? Jei ką, adresą priminsiu:
http://www.gianfranc...re.it/info.html
hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 09 29, 17:56)
O ka verta paragauti ten bunant? na pica, makaronai  biggrin.gif , o kas dar? kokios vyno kainos kavineje? ar dideles porcijos? dali temos perskaiciau, bet lyg ir neuzmaciau  blush2.gif

mergai, jus man apie maista papasakokit, nes man cia sventas reikalas. arba pasakykit, kad buvo rasyta, tai as ramiai, pamazu tema perskaitysiu ir rasiu mirksiukas.gif
Noa, tik neblevyzgok, noriu rimto atsakymo is rimto zmogaus biggrin.gif nors jei ka, tai lauksiu tavo papasakojimo, tu anksciau ten pabuvosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 09 30, 10:55)
mergai, jus man apie maista papasakokit, nes man cia sventas reikalas. arba pasakykit, kad buvo rasyta, tai as ramiai, pamazu tema perskaitysiu ir rasiu  mirksiukas.gif
Noa, tik neblevyzgok, noriu rimto atsakymo is rimto zmogaus  biggrin.gif nors jei ka, tai lauksiu tavo papasakojimo, tu anksciau ten pabuvosi  smile.gif

Aga ir man įdomu ką paragauti? Ir gal galima su Itališku vertimu, kad meniu nesusipainiočiau smile.gif
Beje, kada geriama sambuca? prieš po valgio?
Atsakyti
Jei nori tipisko italisko maisto eikit i trattoria/osteria kur nors ne paciam centre ir rasit smile.gif

Ir dar yra tokia galimybe pavalgyti per Happy hour. Daugelis baru tokias turi. Ten nusiperki uz kazkokia kaina gerti, o paskui gali ragaut ir valgyt kiek tik nori is to kas buna padeta. Mes su savo didele seimyna dar nedristam i tokias vakarienes keliauti, bet draugai pasakojo, kad ne karta sekmadieni vakarieniauja vienoj vietoj butent per happy hour. Uz 5 eur nusiperka alaus, vaikui uz 2 eur vandens, o paskui valgai kiek tik nori risotti, pasta, pizza, foccacia, vistos sparneliai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija23: 30 rugsėjo 2010 - 12:26
O ką galvojate apie miestelį Lecco?

Kiek kainuoja nuvažiuoti iš Milano į Genują (čia Genova? blush2.gif ) ir ar verta?
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2010 09 30, 14:35)
O ką galvojate apie miestelį Lecco?

Kiek kainuoja nuvažiuoti iš Milano į Genują (čia Genova?  blush2.gif ) ir ar verta?

as tai googlinu vaizdus ir ziuriu, jei uzkabina, tada traukiu i "pageidaujamu" sarasa biggrin.gif nes kas vienam patinka, tas kitam gal nelabai.
Tik del Milano blaskausi, nes apsistosim Bergame. Is fotkiu tai netraukia ten vaziuoti, kita vertus pasimetusi esu, kazkaip keista, buti visai salia ir neaplankyti g.gif
Atsakyti