Įkraunama...
Įkraunama...

Milanas

QUOTE(Noa @ 2010 09 24, 23:22)

Ir dar. Patį Milaną apžiūrėt - kiek laiko skirt?  Visą dieną ar pusdienio gana? Baisiai mažai turiu pusdienių biggrin.gif

Mes nusileisim ir apsistosim Bergame. pradzioje galvojom Milane apsistoti, bet skaitydama cia nutariau, kad neverta paciame Milane apsigyventi. Bet dabar as jau aplamai pasimeciau, gal verciau Milana iskeisti i Turina ar Verona? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vija23 @ 2010 09 24, 19:34)
As esu tik masina ten vaziavusi..

aisku, aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, pasikeitus planams yra pasiulymas milanietems smile.gif

2bilietai i Brera ir Last supper paveiksla 29d., del kainos susitarsim. rasykit i linija [et] gmail.com
Atsakyti
Gal galite pasakyti ar įmanoma rasti Milane kokią su krepšiniu susijusią parduotuvę? 4u.gif

Taip pat domintų nuo kada ir iki kada veikia visuomeninis transportas?

Ir gal kas galėtų nukopinti bent menką liet. -it. kelių frazių žodynėlį? blush2.gif

Pvz. Prašome dvi kavos ir vieną picą hihihi.gif
arba - Prašau du bilietus iki Como biggrin.gif

O gal kas žinote kokią turistams skirtą dėmesio vertą knygą apie Milaną? ar bent jau informatyvų kelionės aprašymą?

P.S. lietuvių kalba biggrin.gif Nes leidžiamės į avantiūrą - skrendame su minimaliu pinigų kiekiu, minimaliomis užsienio kalbų žiniomis. Tikiuosi namo parskrisime, o ne pareisime pėsčiomis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotukas: 27 rugsėjo 2010 - 09:41
QUOTE(Agotukas @ 2010 09 27, 10:38)
Ir gal kas galėtų nukopinti bent menką liet. -it. kelių frazių žodynėlį?  blush2.gif

Pvz. Prašome dvi kavos ir vieną picą hihihi.gif
arba - Prašau du bilietus iki Como

Pamenu, kaip slidinėjant Italijoj vienas kalbų nemokantis lietuvis bičas viešbuty vakariieniaujant prašė tomatų. Jis sakė maždaug taip:

- Plyz bite sinjora sinjorina!!! Tomato tomato ketčup! bigsmile.gif

Pakartojęs kokius keturis kartus, jis gavo, ko norėjo lotuliukas.gif Sakė - Danke danke senkju bondžiorno biggrin.gif Pardavėja švytėjo, dar pora snukių iš virtuvės išlindo, irgi neliūdni biggrin.gif

Gal sakau, ir tu taip su ta kava? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 09 27, 11:30)
Pamenu, kaip slidinėjant Italijoj vienas kalbų nemokantis lietuvis bičas viešbuty vakariieniaujant prašė tomatų. Jis sakė maždaug taip:

- Plyz bite sinjora sinjorina!!! Tomato tomato ketčup! bigsmile.gif

Pakartojęs kokius keturis kartus, jis gavo, ko norėjo lotuliukas.gif  Sakė - Danke danke senkju bondžiorno biggrin.gif Pardavėja švytėjo, dar pora snukių iš virtuvės išlindo, irgi neliūdni biggrin.gif

Gal sakau, ir tu taip su ta kava? bigsmile.gif

Vienas pažįstamas Ispanijoje lauko kavinėje paprašė La Peleninės. Gavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2010 09 27, 11:32)
Vienas pažįstamas Ispanijoje lauko kavinėje paprašė La Peleninės. Gavo  lotuliukas.gif

Aaaaaaaaaaaaaaa lotuliukas.gif
O rimc - gal italai yra padorūs europiečiai ir supranta lenkiškai? lotuliukas.gif
Papildyta:

tai angelskai gal jie moka?

Buvo mums kartą bajeris. Nuvažiavom mes slidinėt į šiaurinę Italiją, patys susiorganizavę grupę, 20 snukių kažkur. Pareinam į viešbutį, reikia kalbėt - o jie moka itališkai ir vokiškai bigsmile.gif Pas mus visi snukiai ūkiški, rusiškai moka visi, angliškai - kas antras, o va vokiškai... Ir stovim, žiūrim vieni į kitus biggrin.gif

Finale mes tarpusavy išsiaiškinom, kad aš vienintelė iš visos grupės moku lenkiškai, o jie ten analogiškai atrado kažkokį pagalbinį, mokantį šiek tiek čekiškai. Tai va taip tapom delegatais ir susikalbėjom, aš lenkiškai, jis čekiškai, yra gi ir panašių žodžių lotuliukas.gif Abi šalys žiūrėjo į mus be žodžių, bet su pagarba lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 27 rugsėjo 2010 - 10:43
Sveikos, o kaip rengtis šį savaitgalį (spalio 01-03)? Ištisai lietutį rodo... su švarkeliu nesušalčiau?
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2010 09 29, 12:11)
Sveikos, o kaip rengtis šį savaitgalį (spalio 01-03)? Ištisai lietutį rodo... su švarkeliu nesušalčiau?

O temperatūros ten nerodo? Tik lietutį?
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2010 09 29, 11:11)

Na kaip kam cia. Mes siandien su drauge buvom pusdieni lauke, as su ilgom rankovem maikute ir plonu megztiniu, o ji trumpom rankovem. Ryte ir vakare tai jau ir striukes reikia.

O susikalbet ziuriu jau mokat, tai nevertejausiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija23: 29 rugsėjo 2010 - 13:41
QUOTE(vija23 @ 2010 09 29, 14:41)
Na kaip kam cia. Mes siandien su drauge buvom pusdieni lauke, as su ilgom rankovem maikute ir plonu megztiniu, o ji trumpom rankovem. Ryte ir vakare tai jau ir striukes reikia.

O susikalbet ziuriu jau mokat, tai nevertejausiu  biggrin.gif

vertėjauk vertėjauk blink.gif Ana man už pezėjimus paskui subinę išspardys blink.gif mes gi tą pačią dieną skrendam, tai lėktuve pažins ir man bus blink.gif

Nors pati tai aš nieko nesiversiu, nei su google vertįėju, nei niekaip rolleyes.gif Kas man iš to, jei išsiversiu, anie pamanys, kad moku itališkai, man atsakys, o aš ką? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 09 29, 15:01)
vertėjauk vertėjauk blink.gif Ana man už pezėjimus paskui subinę išspardys blink.gif mes gi tą pačią dieną skrendam, tai lėktuve pažins ir man bus blink.gif

Jo jo... Rankoves tik pasiraitosiu, kulokėlius sugniaušiu ir duosiu duosiu... dirol.gif

Kadangi skrendam savaitgaliui, tai planas kol kas toks - Milanas, KAŽKAS, Como, Milanas + Bergamo. Tik su tuo KAŽKUO dar abejoju g.gif ar jį pakeisti į Milaną ar kokią Veroną g.gif Norėjau į Portofino, bet mane nugesino, kad ką aš tame kaime veiksiu g.gif Venecijoje jau buvome anksčiau, o ir su pinigais šį kartą striuka... Ką dar pasiūlytumėt?
Atsakyti