Įkraunama...
Įkraunama...

Milanas

QUOTE(Stabili @ 2010 08 24, 11:23)
Norim į Duomo būtinai, vakarais norim į kavines nueiti, pasėdėti, pasižmonėti, šeštadienį ryte planuojam į turgų (čia labiausiai tai aš į jį noriu  ax.gif ).

O kai grįši, parašyk čia, ar ten verta ir jei verta, tai kur jis yra bigsmile.gif Nes mes spalį ruošiamės irgi savaitgaliui - tiek noriu apeit, kad bijau niekur nespėt. Ir viskas ne Milane laugh.gif Como, Venecija, Bergamo...

Įdomu, vat COMO - ar jam būtina visą dieną paskirt, ar galima pirma į turgų, o jau paskui į Como biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2010 08 26, 14:15)
tai liuks smile.gif o 13 deja teks dirbt smile.gif)

ir su mumis, mes irgi griztam 13 d smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 08 26, 18:11)
O kai grįši, parašyk čia, ar ten verta ir jei verta, tai kur jis yra bigsmile.gif  Nes mes spalį ruošiamės irgi savaitgaliui - tiek noriu apeit, kad bijau niekur nespėt. Ir viskas ne Milane laugh.gif Como, Venecija, Bergamo...

Įdomu, vat COMO - ar jam būtina visą dieną paskirt, ar galima pirma į turgų, o jau paskui į Como biggrin.gif

Žiūrint nuo kelių ten turgus dirba, aš tai planuoju anksti ryte į turgų, o po to jau kitais reikalais užsiimti biggrin.gif ...Tik pirma reika temą perverst, pažiūrėt kur tas turgus randasi g.gif
Į Veneciją aš irgi norėjau, bet su laiku mums labai striuka, niekaip nespėtumėm per savaitgalį visko aplankyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 08 26, 16:11)

Mes kartais nuvaziuojam porai valandu pasivaikscioti, pilnai uztenka. Jei nori keltis keltuvu i Brunate, ar lipti iki svyturio tada aisku daug daugiau laiko reikes.

QUOTE(Stabili @ 2010 08 27, 09:46)
Tik pirma reika temą perverst, pažiūrėt kur tas turgus randasi  g.gif 

Zalia metro stotele Sant'Agostino, Viale Papiniano mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, as irgi planuoju su seima skristi i italija, tik va planuoju finansus g.gif Ar imanoma ten pigiai pavalgyti? Is pradziu butume milana, po to venecijoje g.gif Ar paprasta nuvaziuoti nuo milano bergamo oro uosto iki Milano Centro viesuoju transportu? Galvojau nuomotis masina, bet paskaiciau, kad nelabai patogu ten su masina... Aciu uz nuomones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereses @ 2010 09 19, 18:01)
Sveikutes, as irgi planuoju su seima skristi i italija, tik va planuoju finansus g.gif
Ar  paprasta nuvaziuoti nuo milano bergamo oro uosto iki Milano Centro viesuoju transportu? Galvojau nuomotis masina, bet paskaiciau, kad nelabai patogu ten su masina... Aciu uz nuomones smile.gif

Ka reiskia pigiai pavalgyti? Jei pati gaminsi aisku galima uz mazdaug tiek pat kaip LT. Jei nori valgyt ne namie, tai pigiai nebent mcdonaldas smile.gif
Nuo Bergamo i Milana paprasta nuvaziuot, yra autobusas, arba galima autobusu iki Bergamo stoties ir is ten traukiniu i Milana. Masina po Milana tikrai nepatartina vazinetis.
Atsakyti
QUOTE(vija23 @ 2010 09 19, 18:28)
Ka reiskia pigiai pavalgyti? Jei pati gaminsi aisku galima uz mazdaug tiek pat kaip LT. Jei nori valgyt ne namie, tai pigiai nebent mcdonaldas smile.gif
Nuo Bergamo i Milana paprasta nuvaziuot, yra autobusas, arba galima autobusu iki Bergamo stoties ir is ten traukiniu i Milana. Masina po Milana tikrai nepatartina vazinetis.

Aciu smile.gif Pigiai man reiskia, kad zmogui iki 15lt, kaip Lietuvoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereses @ 2010 09 19, 18:31)
Aciu smile.gif Pigiai man reiskia, kad zmogui iki 15lt, kaip Lietuvoje biggrin.gif

Oj ne, uz 15 litu net mcdonalde nepavalgysi biggrin.gif
Atsakyti
O už kiek pavalgysi? biggrin.gif Jetus, aš su trim proglotais važiuoju lotuliukas.gif

Grįžtant prie turgaus - kas ten do turgus, kur ji būna nuo kada iki kada ir kas ten ypatingo? Skaičiau, kad jis šeštadieniais ir pajauti tikrąją miesto dvasią. O kur, nuo kelių ir kuom ta miesto dvasia pasireiškia? smile.gif
Atsakyti
Surinkau info apie Milano turgus:

Monday (morning): Via San Marco (MM2 Lanza)/ Via Cesariano (MM2 Moscova)
Tuesday (morning):"Viale Papiniano" (MM2 S. Agostino)/ Via Benedetto Marcello (MM1 Lima)/ "Via Fauché"(tram 14) . Galima rasti dizainerisku rubu pigiai.
Wednesday (morning): Piazzale Martini (trolleybus 92),/ Via Zuretti (MM2/3 Centrale F.S.)
Thursday (morning): Via Calvi (tram 12, 27),/ Via Calatafimi (MM3 Missori then bus 65),/ Via San Marco (MM2 Lanza),/ Via Cesariano (MM2 Moscova)
Friday (morning): Via Crema/Via Piacenza (MM3 Porta Romana),/ Via Pagano (Largo V Alpini) Saturday(morning):"Viale Papiniano" (MM2 S. Agostino),open in the evening too til 5 pm/ Piazzale Lagosta (MM3 Zara),/ Corso di Porta Nuova (MM3 Turati), /Corso di Porta Ticinese (tram 3),/ "Via Fauché(tram 14), open in the evening too, til 5 pm . Galima rasti dizainerisku rubu pigiai.
Saturday flea market: (morning and evening til 5 pm) "Fiera di Sinigaglia" Darsena, Viale D’Annunzio (MM2 Porta Genova F.S.)
Sunday flea market:(morning) in the car park of the San Donato metro station, (MM3 San Donato)./ "Mercatone Naviglio Grande" : Strada Alzaia Naviglio Grande (Metro Porta Genova). Open only the last sunday of every month.

Atsakyti
[quote=Noa,2010 09 19, 19:00]
O už kiek pavalgysi? biggrin.gif Jetus, aš su trim proglotais važiuoju lotuliukas.gif

Mes dviese su dukra maistui per dieną išleisdavome apie 60 eurų. Manau, kad gana nedaug. Abi esame mažai valgančios. Pusryčius valgydavome viešbutyje. Kaip pavalgyti pigiau tikrai neįsivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 09 19, 19:00)

Grįžtant prie turgaus - kas ten do turgus, kur ji būna nuo kada iki kada ir kas ten ypatingo? Skaičiau, kad jis šeštadieniais ir pajauti tikrąją miesto dvasią. O kur, nuo kelių ir kuom ta miesto dvasia pasireiškia? smile.gif

As paciam Milane negyvenu, bet kiek zinau galima rasti tipo dienos pietus uz mazdaug 10 euru zmogui. Buna lauke parasyta. Dar pigu yra kinu restoranuose, ten paprastai dideles porcijos uz mazas kainas.

Turgus kaip turgus, nueini, pasistumdai su simtais italu ir ne tik, nezinau kokia ten dvasia galima jame pajusti biggrin.gif Kada prasideda gal kas nesenai buves zino, paprastai apie 8 turbut.
Atsakyti