Įkraunama...
Įkraunama...

Milanas

QUOTE(vija23 @ 2010 08 07, 15:46)
Is Porta Garibaldi 1,65 eur

Labai aciu bigsmile.gif ..Mes i Monza vaziuojam i formules1 varzybas rugsejo 12-13 dienomis, kiek skaiciau fanu puslapiuose, tai tomis dienomis is Milano nemokami traukiniai, ar tai reisai nemokami turetu buti, kazin kiek tame tiesos yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabili @ 2010 08 07, 13:54)
Mes i Monza vaziuojam i formules1 varzybas rugsejo 12-13 dienomis, kiek skaiciau fanu puslapiuose, tai tomis dienomis is Milano nemokami traukiniai, ar tai reisai nemokami turetu buti, kazin kiek tame tiesos yra?  g.gif

Radau, kad rugsejo 13 diena is Milano Centrale bus padaryta 12 nemokamu reisu kas pusvalandi iki Biassono/Lesmo stoties, kuri yra salia Autododromo. Nuo 7.00 iki 12.30 ryte. O po piet (15.40-18.40) is tos pacios stoties nemokamas autobusas parves atgal. Kitom dienom nemokamai nebus, bet jei vaziuosit reik visada toj stoty lipti, o ne Monzoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija23: 07 rugpjūčio 2010 - 14:09
QUOTE(vija23 @ 2010 08 07, 16:08)
Radau, kad rugsejo 13 diena is Milano Centrale bus padaryta 12 nemokamu reisu kas pusvalandi  iki Biassono/Lesmo stoties, kuri yra salia Autododromo. Nuo 7.00 iki 12.30 ryte. O po piet (15.40-18.40) is tos pacios stoties nemokamas autobusas parves atgal. Kitom dienom nemokamai nebus, bet jei vaziuosit reik visada toj stoty lipti, o ne Monzoj.

Milijonas 4u.gif 4u.gif 4u.gif ..Tuoj pasidarysiu copy/paste ir atsispausdinsiu visa info bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vija23 @ 2010 08 07, 15:08)
Radau, kad rugsejo 13 diena is Milano Centrale bus padaryta 12 nemokamu reisu kas pusvalandi  iki Biassono/Lesmo stoties, kuri yra salia Autododromo. Nuo 7.00 iki 12.30 ryte. O po piet (15.40-18.40) is tos pacios stoties nemokamas autobusas parves atgal. Kitom dienom nemokamai nebus, bet jei vaziuosit reik visada toj stoty lipti, o ne Monzoj.

Rugsejo 13 d.? Bet tai varzybos rugsejo 12 d. ... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2010 08 10, 09:52)
Rugsejo 13 d.? Bet tai varzybos rugsejo 12 d. ... sad.gif

Galvoju gal tada susipainiojau ir cia pernai metu info buvo g.gif Nes tik vienam psl radau. Tai del nemokamu traukiniu nezinau nieko, jei kada rasiu parasysiu.
Atsakyti
Sveiki, dar turiu klausimeli.
Ar kas nors zinote kokias paaugliu parduotuves milane?
Grynai jaunimui?
;]
Atsakyti
QUOTE(vija23 @ 2010 08 10, 15:18)
Galvoju gal tada susipainiojau ir cia pernai metu info buvo g.gif Nes tik vienam psl radau. Tai del nemokamu traukiniu nezinau nieko, jei kada rasiu parasysiu.

As vistiek manau, kad turetu buti, kiekvienais metais juk buna, nebent ir Italijoj krize smile.gif O siaip tai, ir tuos kelis pinigus galima bus sumoketi, jei kartais nebutu tu nemokamu .. Jei gerai supratau, tai sekmadieniais pas jus parduotuves nedirba? g.gif ... Ir dar klausimelis, o y Duomo katedra ir panasias vietas ileidzia bet kaip apsirengus? Nes Romoj y kai kurias katedras yra spec. aprangos kodas, kad su ilgu sijonu, maikutes ilgom rankovem ....
Atsakyti
QUOTE(Stabili @ 2010 08 10, 16:12)
Jei gerai supratau, tai sekmadieniais pas jus parduotuves nedirba? 

Ir dar klausimelis, o y Duomo katedra ir panasias vietas ileidzia bet kaip apsirengus?

Paprastai ne. Prekybos centrus pries visokias sventes dazniausia palieka atidarytus. O Milano centre tiesa sakant nezinau kaip yra, gal ir dirba.

Nezinau kaip yra, gal kas nesenai buves tiksliau zino. Bet tikriausiai kaip ir daugumoj baznyciu su sortais ir sijonais zemiau keliu, bei maikutem be rankoviu neisleistu g.gif Maikute trumpom rankovem tikrai tinka, dzinsai irgi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija23: 10 rugpjūčio 2010 - 17:37
QUOTE(Stabili @ 2010 08 10, 16:12)
... Ir dar klausimelis, o y Duomo katedra ir panasias vietas ileidzia bet kaip apsirengus? Nes Romoj y kai kurias katedras yra spec. aprangos kodas, kad su ilgu sijonu, maikutes ilgom rankovem ....

peciai butinai turi but uzdengti. as buvau megztuka uzsimetus tik, tai paprase apsirengt ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabili @ 2010 08 10, 17:12)
Ir dar klausimelis, o y Duomo katedra ir panasias vietas ileidzia bet kaip apsirengus? Nes Romoj y kai kurias katedras yra spec. aprangos kodas, kad su ilgu sijonu, maikutes ilgom rankovem ....

Prieš porą mėnesių buvau, tai, manau, nebus pasikeitę: jokių gilių iškirpčių, viršutinis drabužis būtinai ilgom rankovėm. Kojos irgi turi buti pilnai uždengtos (vienos britės, ėjusios prieš mane, karabinieriai neįleido, nes ji buvo su mini sijonuku ir timpėm, bet matai kauliukai matėsi. Iškeltas skandalas poer visą Duomo aikštę jai nepadėjo...).
Atsakyti
Aciu uz informatyvius atsakymus 4u.gif ...Liko lygiai menuo iki keliones, kaip laukiu, jus net neisivaizduojat wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gyva_ugnis @ 2010 08 11, 12:11)
Prieš porą mėnesių buvau, tai, manau, nebus pasikeitę: jokių gilių iškirpčių, viršutinis drabužis būtinai ilgom rankovėm. Kojos irgi turi buti pilnai uždengtos (vienos britės, ėjusios prieš mane, karabinieriai neįleido, nes ji buvo su mini sijonuku ir timpėm, bet matai kauliukai matėsi. Iškeltas skandalas poer visą Duomo aikštę jai nepadėjo...).

Hmm, gal dar nuo karabinierių priklauso g.gif Buvau su marškiniais trumpom rankovėm ir bridžais, viskas ok buvo, o prieš mane moteriai su berankove maikute liepė susitvarkyt.
Atsakyti